Erős Pista wrote:Da, Prva.
Razgovatali neki pop i Jelena Lalatovic. Potpuno ludilo.
feminizam i prikljucenija
- Post n°701
Re: feminizam i prikljucenija
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°703
ma šta zna tamo neki psiholog koji radi sa žrtvama
- Post n°704
"He started grooming me when I was a teenager and horrifically abused me for years. I was brainwashed and manipulated into submission."
US actress and musician Evan Rachel Wood accuses singer Marilyn Manson of abuse during their three-year relationship in the late noughties https://t.co/j82NMc1GIO
— BBC News (World) (@BBCWorld) February 1, 2021
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°706
uvek mi je on delovao kao sub, ne obrnuto
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°707
pa svi koji postanu domino su svakako bili sub u nekom momentu. zar ne ?
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°708
hm
_____
- Guest
- Post n°709
Daï Djakman Faré wrote:pa svi koji postanu domino su svakako bili sub u nekom momentu. zar ne ?
ne znam
- Post n°710
inace apropo mensonovog subovanja, ja znam (poprilicno zgodnu) zenu koja je pokusala da ga smuva/mu popusi/stagod u njegovom tour van-u pocetkom-sredinom 2000-ih ali joj on nije dao. umesto toga podmetnuo je nekog ortaka da je poljubi uz neku ultra-retardiranu zvaku.
kaze pokusao je da bude mean prema njoj ali ne for reals nego reda radi (da bi odrzao imidz) jer mu je bilo malo neprijatno usled njene nametljivosti. nasta se moja drugarica smorila jer je bukvalno isla kao groupie sa tom namerom i da bi posle pricala kako se seksala sa mensonom ali nope.
kako je ovo storija zavrsila na topiku o feminizmu its beyond me
kaze pokusao je da bude mean prema njoj ali ne for reals nego reda radi (da bi odrzao imidz) jer mu je bilo malo neprijatno usled njene nametljivosti. nasta se moja drugarica smorila jer je bukvalno isla kao groupie sa tom namerom i da bi posle pricala kako se seksala sa mensonom ali nope.
kako je ovo storija zavrsila na topiku o feminizmu its beyond me
_____
- Post n°711
pa mogla je da priča i bez toga, najbolje da će neko provjeravati
- Guest
- Post n°712
MNE wrote:ne bi se reklo po njemu..
pa zaista se ne bi reklo po izgledu. da ovo kažeš u BDSM i goth društvu vrlo bi te čudno gledali.
- Post n°713
Što bi rekli naši stari, danas jesi sutra nisi.
Iliti switch/fluidan.
Iliti switch/fluidan.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°714
ma klasičan buli, sad čitam članak. nema tu b od bdsma
_____
- Guest
- Post n°715
She says that this is part of the reason she has waited to tell her story of her experience during the Capitol insurrection. As a survivor, she is used to not being believed. @AOC
— Emma Gray (@emmaladyrose) February 2, 2021
- Post n°716
Daï Djakman Faré wrote:inace apropo mensonovog subovanja, ja znam (poprilicno zgodnu) zenu koja je pokusala da ga smuva/mu popusi/stagod u njegovom tour van-u pocetkom-sredinom 2000-ih ali joj on nije dao. umesto toga podmetnuo je nekog ortaka da je poljubi uz neku ultra-retardiranu zvaku.
kaze pokusao je da bude mean prema njoj ali ne for reals nego reda radi (da bi odrzao imidz) jer mu je bilo malo neprijatno usled njene nametljivosti.
lol u onoj seriji sto sad gledam bukvalno ima ova epizoda lol
_____
ova zemlja to je to
- Post n°717
Pogledao sam deo tog njenog lajva, jel postoji neki deo koji sam preskocio ili ona pod seksualni napad misli na to sto je pandur uleteo u njenu kancelariju tokom sveopsteg raspada i razdrao se da idu neku x zgradu?buffalo bill wrote:She says that this is part of the reason she has waited to tell her story of her experience during the Capitol insurrection. As a survivor, she is used to not being believed. @AOC
— Emma Gray (@emmaladyrose) February 2, 2021
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°718
nisam gledao njen lajv ali iz ovoga što je napisano ni ja ne vidim seksualni napad
- Post n°719
Ne, sasvim je jasno - zbog toga što je žrtva seksualnog nasilja, nije uspela ranije da skupi hrabrost da progovori o situaciji šestog januara.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°720
Da, i ljuta je što joj ljudi govore move on. A osobito je ljuta na Teda Cruza i republikance koje krivi za 06.01. i posljedično gomilanje njene traume.
- Post n°721
Znaci preskocio sam nesto.Erős Pista wrote:Ne, sasvim je jasno - zbog toga što je žrtva seksualnog nasilja, nije uspela ranije da skupi hrabrost da progovori o situaciji šestog januara.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°722
negde sam videla da je pricala skoro sat vremena. ja sam naletala na isecke ali ne na celu stvar. (al nisam ni trazila)
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°723
i privilegovane jebu
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°724
Mr.Pink wrote:i privilegovane jebu
ne lipši magarče do zelene trave
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°725
Ne znam twitter staviti Uglavnom na @SikhFeminist je thread.
_____
my goosebumps have goosebumps