feminizam i prikljucenija
- Post n°251
Re: feminizam i prikljucenija
Udruzena desnicarska mim scena je krnula neku mini akciju negativne kampanje oko abortusa
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°252
kod nas ili u svetu :tm:?
_____
????
- Post n°253
ove žene iz poljske i sve što se dešava u poljskoj, vraćaju nadu da neće sve svinjarije lako proći
— Danijela (@itsnoteasyto) November 1, 2020
- Post n°255
Sad vidim , kod nasJanko Suvar wrote:kod nas ili u svetu ?
Sto se tice klipa ispod, po onome sto vidim po reeakcijama kod nas, nije tu do nekog uticaja feministkinja, koliko do toga da su zene vecinski svesne da je ovo oduzimanje njihovih prava i vrlo besne zbog ttoga.
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°256
Да издрже да цео месец не дају, да покоре свет.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°257
A kad se setim da smo do ne tako skoro govorili kako je abortus čvrst ko tuč u Istočnoj Evropi. Taj kao neki amanet socijalizma...
Time rečeno, nije mi jasno šta ovo treba Kačinskom i toj vrhuški tamo. Populaciona politika im sigurno nije motiv, niti je ovo iole delotvorno. Pređeš preko granice i abortiraš.
Time rečeno, nije mi jasno šta ovo treba Kačinskom i toj vrhuški tamo. Populaciona politika im sigurno nije motiv, niti je ovo iole delotvorno. Pređeš preko granice i abortiraš.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°258
Абортус је одавно нелегалан у Пољској, колико ја знам. Ово је сада стопроцентна забрана, нешто што се коси и са здравим разумом.
Део је вероватно и популационе политике. Треба јефтине и тупе радне снаге која ће рмбачити по шрафцигер-индустријама, брисати швапске гузице, фарбати и глетовати повољно по Скандинавијама.
Део је вероватно и популационе политике. Треба јефтине и тупе радне снаге која ће рмбачити по шрафцигер-индустријама, брисати швапске гузице, фарбати и глетовати повољно по Скандинавијама.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°259
Летећи Полип wrote:A kad se setim da smo do ne tako skoro govorili kako je abortus čvrst ko tuč u Istočnoj Evropi. Taj kao neki amanet socijalizma...
Ne secam se kad smo to govorili za istocnu Evropu, mislim da smo govorili za exSFRJ (mada se i tu klima).
U Poljskoj je abortus odavno nelegalan, samo je do skora bilo izuzetaka, a sad i njih ukidaju. U Rumuniji je bio nelegalan i za vreme socijalizma.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°260
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°261
Pa to.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°262
Ima i ona priča kako je Čaušeska svrgla neabortirana generacija.
- Post n°264
Erős Pista wrote:
U Poljskoj je abortus odavno nelegalan, samo je do skora bilo izuzetaka, a sad i njih ukidaju. U Rumuniji je bio nelegalan i za vreme socijalizma.
ЧаушескиРЖ је форсирао политику што више Румуна. Сад да ли баш само Румуна, или је абортус био подједнако забрањен и банатским Србима, Немцима и Мађарима, бемлига.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°265
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°266
taman da se izrigaš posle ručka
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°267
Па миссим кад су медицински цртежи држали до умјетничког дојма?
Ово као да су цртача избацили из ниже иконописачке.
Ово као да су цртача избацили из ниже иконописачке.
_____
- Post n°268
Jebote Bog kakav je sadista osmislio ovu emisiju,Miroljub,onaj ludak desnicar ginekolog,mlada 17 mama koja je primer kako je radjanje najlepss stvar,ona karakondzula od voditeljke i neka mucena devojka koju je partner slagao da je stavio kondom,pa je ostavio na cedilu i morala je da abortira,pa je sad svi malo a malo zlostavljaju ,msm da je i plakala.
Upire ginekolog prstom u nju,Kaze radjanje je najlepss stvar na svetu,najbitnija ,smisao zivota,a zbog takvih poput vas i koji razmisljaju poput vas nas nece biti 2050
Upire ginekolog prstom u nju,Kaze radjanje je najlepss stvar na svetu,najbitnija ,smisao zivota,a zbog takvih poput vas i koji razmisljaju poput vas nas nece biti 2050
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°269
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°270
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°271
Pa napisao sam da se i ovde klima. Najgore su Cro i Makedonija, ali su ni u Makedoniji nije opstalo.
Sto se nas tice, bio je onaj trenutak kad je Vucic nabacivao nesto u tim smislu, da su zene krive sto smo izgubili Kosovo. Ne bih se iznenadio da sad opet krene u tom smeru, da baci neku kosku crkvi i skrene paznju sa Kosova.
Et Polip
Sto se nas tice, bio je onaj trenutak kad je Vucic nabacivao nesto u tim smislu, da su zene krive sto smo izgubili Kosovo. Ne bih se iznenadio da sad opet krene u tom smeru, da baci neku kosku crkvi i skrene paznju sa Kosova.
Et Polip
_____
- Post n°272
disident wrote:
Posle rucka.
_____
- Post n°273
Kretenska emisija na kretenskoj televiziji sa gostima kretenima. Zašto ljudi ovo gledaju?
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°274
Televizija sa nacionalnom frekvencijom koja pazljivo drzi gledanost mesavinom rijalitija i PrAvIh vReDnOsTi i morala i ostalim sizofrenim vrednostima kapitalizma sa kojima je savrseno kompatabilnaNotxor wrote:Kretenska emisija na kretenskoj televiziji sa gostima kretenima. Zašto ljudi ovo gledaju?
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°275
_____