USA - США - SAD
- Post n°426
Re: USA - США - SAD
Disi, ovakvim pisanjem si oterao Indija, ne zelim da znam koga ces sada da oteras. Ajde se malo urazumi.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°427
Ne znam, mene generalno rastužuje ono što je loše za planetu.
- Post n°428
Moje antizapadnjastvo je nekompromisnoErős Pista wrote:Disi, ovakvim pisanjem si oterao Indija, ne zelim da znam koga ces sada da oteras. Ajde se malo urazumi.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°429
Pa nije ovo antizapadnjastvo, nego budalesanje.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°430
Ja ovako disijevo pisanije shvatam kao edgy ironiju.
Mada... Dešava se da čovek uzme ironiju, a da onda (post) ironija uzme čoveka.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°432
Летећи Полип wrote:Ja ovako disijevo pisanije shvatam kao edgy ironiju.
_____
- Post n°433
Летећи Полип wrote:
Mada... Dešava se da čovek uzme ironiju, a da onda
...види да се њоме распиздио по палцу.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°434
Disident piroman stop
Drone footage shows Oakland blanketed in a thick, orange haze this morning as wildfires rage across the Western U.S. https://t.co/SDbmkK0gbl pic.twitter.com/hZPEZ8NffJ
— ABC News (@ABC) September 10, 2020
- Post n°435
arakis
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°436
Erős Pista wrote:Летећи Полип wrote:Ja ovako disijevo pisanije shvatam kao edgy ironiju.
Pa ozbiljno. Ono ko Hella sa PPPa. Tera koncept godinama, a onda skine masku i priča iste stvari.
- Guest
- Post n°437
Someone put Bladerunner 2049 music to drone footage of San Francisco and at first I didn’t know whether to be amazed or horrified. This is very much horrifying. pic.twitter.com/XQTv4qrE93
— Omar Jimenez (@OmarJimenez) September 10, 2020
- Post n°438
I DONT HAVE A BOARD SEAT AT GAP I DONT HAVE A BOARD SEAT AT ADIDAS ... BLACK BOARD SEATS MATTER
— ye (@kanyewest) September 10, 2020
_____
????
- Post n°439
povukli se iz paris agreementa, karma
_____
I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds.
- Post n°440
Nema tu karme
Zapravo ce ovakve katastrofe prirodne samo utvrditi postojece hijerarhije, pa cemo koko sutra gledamo raznorazne weyland harkonen korporacije i genetske kuce kako se bore za buducnost covecanstva
Zapravo ce ovakve katastrofe prirodne samo utvrditi postojece hijerarhije, pa cemo koko sutra gledamo raznorazne weyland harkonen korporacije i genetske kuce kako se bore za buducnost covecanstva
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°441
Ti si proleterdisident wrote:Vilmos Tehenészfiú wrote:rece Stojan, izvadi iz gepeka deset kesa djubreta, i zavrljači ih u Moravu.
- Post n°442
Overall, Americans took 9/11 pretty calmly. Notably, there wasn't a mass outbreak of anti-Muslim sentiment and violence, which could all too easily have happened. And while GW Bush was a terrible president, to his credit he tried to calm prejudice, not feed it 2/
— Paul Krugman (@paulkrugman) September 11, 2020
_____
ova zemlja to je to
- Post n°443
nisi stavio deo kad je isao na jeftino putovanje posle
_____
????
- Post n°446
Najebali Siki. Dosta njih je fizicki napadnuto, a jedan u Dalasu je ubijen. Jebiga, sta zna rednek, turban je turban, brada je brada, a i boja kože im je slična iz perspektive 1 redneka.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°448
Ovo što tvrdi Krugman je tačno stalo na sudbonosnu fotografiju Tomasa Hepkera i treba je ponovo osvežavati na ovaj dan kad krene pojajnje "o nacionalnoj traumi".Kirko Skaddeng wrote:Overall, Americans took 9/11 pretty calmly.
@disi
Nemo da se odma nerviras
- Post n°449
ne mogu da prestanem da gledam ovu fotku
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°450
Da, mada ležerni hedonizam sa kojim se potvrđuje neminovnost može delovati pomalo uznemirujuće u ovako miholjsko leto bez oblaka.
Bio je odličan prevod na pešaniku o okolnostima nastanka slike i kako nisu smeli javno da je izlažu jer nanosi bol žrtvama terorizma...
https://www.theguardian.com/commentisfree/2011/sep/02/911-photo-thomas-hoepker-meaning
Bio je odličan prevod na pešaniku o okolnostima nastanka slike i kako nisu smeli javno da je izlažu jer nanosi bol žrtvama terorizma...
https://www.theguardian.com/commentisfree/2011/sep/02/911-photo-thomas-hoepker-meaning