Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića

mstislaw

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 27 Empty Re: Srbija kao takva, dakle mimo Vučića

Post by mstislaw Tue Dec 13, 2022 1:09 pm

Ja bih rekao Kapor.
    ficfiric

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 27 Empty Re: Srbija kao takva, dakle mimo Vučića

Post by ficfiric Tue Dec 13, 2022 1:11 pm

Deluje kao placeholder dok ne stigne neko nov

_____

Uprava napolje!

zvezda je zivot

Post by zvezda je zivot Tue Dec 13, 2022 1:25 pm

Uncle Baby Billy wrote:Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 27 1233199462

ko je iza Bate Stojkovića, skroz u pozadini?

momo kapor, pisac i cuburac
    rumbeando

Post by rumbeando Tue Dec 13, 2022 4:33 pm

Karadžićev senrator.
    Del Cap

Post by Del Cap Tue Dec 13, 2022 5:55 pm

boomer crook wrote:Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 27 318486292_10224631534889245_3062381181592284145_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_eui2=AeFC7jfjp8s1CJmUhxgul-afS7HFVjyRtkFLscVWPJG2QeREJV-Ogcqu8y12kuHw9hA&_nc_ohc=sjSWrkSue4IAX_18xys&_nc_ht=scontent.fbeg4-1

Samo svratila da pita jel Dobrica tu
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Dec 13, 2022 7:20 pm

Lol
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Dec 13, 2022 8:17 pm

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 27 3579118792

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    boomer crook

Post by boomer crook Tue Dec 13, 2022 8:20 pm

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 27 3579118792 Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 27 3579118792 Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 27 3579118792

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    disident

Post by disident Tue Dec 13, 2022 10:15 pm

I Bokan se oglasio
    КАДА УМРЕ ДЕМОН У ЉУДСКОМ ЛИКУ

Постоје људи (свих полова) чија смрт се прославља и на земљи и на небу.

Њихови сународници и суграђани (они иоле нормални) славе њихов дуго очекивани нестанак са јавне сцене. И престанак смутњи, сплетки и клевета са њиховим потписом.

А пакао се, опет, радује оваквим придошлицама у огњени лавиринт, јер са собом носе све најстрашније грехове (од сујете, преко злобе и себичности, па до издаје Бога и Отаџбине).

Такви дани су специјални празник за све осим њихових (ђавољих) шергта и асистената, који остају без свакодневне инспирације и подршке.

Кажу да се не треба веселити туђој несрећи, сем у специјалним случајевима, попут поменутих. Одсецање понеког (човеколиког) пипка велике хоботнице умрежених грехова & искушења нипошто није нешто што треба тек тако да нам промакне "испод радара".

Па да то онда и достој(анстве)но обележимо.

Путуј, злогуки створе, међу своју браћу и сестре по бездушности!

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Dec 13, 2022 10:35 pm

pa to je pitanje za dobar deo naše javnosti: da li ste uz Bokana ili niste. on je metafora za odnos našeg režima sa nacionalizmom i "srpskim stanovištem", a ovaj napis je Bokanova srž. dakle, ili smo uz Bokana ili ne likujemo, ne vidim tu prostor za finese, niti njen odnos prema Milu ima toliki značaj koliki mu se pripisuje.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Dec 13, 2022 10:52 pm

Za nekog kao sto je ona, taj odnos prema Milu je efemeran.
    bradilko

Post by bradilko Wed Dec 14, 2022 12:32 am

mozda je efemeran za nekog u srbiiji ali za nekog iz crne gore bas i nije.
    ovde imamo idealizovanje latinke perovic i to u meri da je to neverovatno.
    slicno se dogadjalo sa npr biljanom srbljanovic koja se sad provlaci kroz sladostrasni topli zec umesto da se baci na ignor.

bradilko

Post by bradilko Wed Dec 14, 2022 12:36 am

Cousin Billy wrote:pa to je pitanje za dobar deo naše javnosti: da li ste uz Bokana ili niste. on je metafora za odnos našeg režima sa nacionalizmom i "srpskim stanovištem", a ovaj napis je Bokanova srž. dakle, ili smo uz Bokana ili ne likujemo, ne vidim tu prostor za finese, niti njen odnos prema Milu ima toliki značaj koliki mu se pripisuje.
    kako nema prostora za tzv finese?
    znaci ako neko malo kritikuje nekog i to za konkretnu stvar ond aje on bokanovac? kvari idealnu sliku?
    to nase mora da se odredi strana i samim tim spremnost na sve kao nekad nasi stari to su lose stvari.
    nisam nilakav bokanovac ali glupo je da uopste tako postavljamo stvari.
    tako ne komuniciram sa ljudima.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Dec 14, 2022 12:44 am

Ne ako "malo kritikuje" već ako pleše po grobu, jer niko to u Srbiji ne radi zbog Mila, ma šta pričao. Dinamika u CG je svakako nešto drugačija.
    bradilko

Post by bradilko Wed Dec 14, 2022 12:50 am

Cousin Billy wrote:Ne ako "malo kritikuje" već ako pleše po grobu, jer niko to u Srbiji ne radi zbog Mila, ma šta pričao. Dinamika u CG je svakako nešto drugačija.
    ali cemu jebeni fasista bokan? on igra po grobu i koga ovde zabole za to?
    jasno je da ce taj to da radi i da su njegove reci nebitne jer je to jedna nistarija. on i njegovi sledbenici nisu neko o cijim stavovima vredi raspravljati ni to predstavljati kao nekakv pol koji govori o zivotu latinke perovic.
    cemu on uopste ovde?
    sve se zna o njemu
    plachkica

Post by plachkica Wed Dec 14, 2022 12:56 am

ne znam postoji li bolji topik za ovo (a i nervirame me rasprava o latinki perović), elem, trenutno je u toku još jedna u nizu moralnih panika izazvanih dečijom pesmicom iz lektire. ono što mene šokira je broj ljudi nesposobnih da razume ono što pročita. ja se ovih ljudi ozbiljno plašim

Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Dec 14, 2022 1:03 am

Pa moralna panika zaglupljuje, to joj je i svrha.

Inače je pesma baš slatka (i savšreno jasna svakom detetu, a kamoli odraslom). Podsetila me na:

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Dec 14, 2022 1:08 am

ALi su ipak najjači ovi što im je jasno, ali im ipak nešto smeta. Uvek ima i takvih, ne što poveruju, jer vide da je glupost, ali uživaju u osećanju uvređenosti i ne žele da ga se liše.

_____

kondo

Post by kondo Wed Dec 14, 2022 1:09 am

postoji čitav dijapazon mogućih mišljenja između bokanovsko/dženderovskog plesa na grobu i idolopoklonstva posmrtnih ostataka LDP. od mene predlažem miru bogdanović:

https://www.portalnovosti.com/mira-bogdanovic-latinka-suti-o-vucicu

kao maćehamajka LDP, za mene je na kraju LP no-no. to su ipak crvene linije za kondoa.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Dec 14, 2022 1:16 am

Evo još jedan primer.

- Hoće od devojčica da naprave lezbejke!!!
    - Pesma je bukvalno o devojčici zaljubljenoj u dečaka.
    - ...ali, ali... ima ružnih reči!

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 27 Firesh83

_____

bradilko

Post by bradilko Wed Dec 14, 2022 6:43 am

Cousin Billy wrote:pa to je pitanje za dobar deo naše javnosti: da li ste uz Bokana ili niste. on je metafora za odnos našeg režima sa nacionalizmom i "srpskim stanovištem", a ovaj napis je Bokanova srž. dakle, ili smo uz Bokana ili ne likujemo, ne vidim tu prostor za finese, niti njen odnos prema Milu ima toliki značaj koliki mu se pripisuje.
    kako nema prostora za tzv finese?
    znaci ako neko malo kritikuje nekog i to za konkretnu stvar ond aje on bokanovac? kvari idealnu sliku?
    to nase mora da se odredi strana i samim tim spremnost na sve kao nekad nasi stari to su lose stvari.
    nisam nilakav bokanovac ali glupo je da uopste tako postavljamo stvari.
    tako ne komuniciram sa ljudima.
    boomer crook

Post by boomer crook Wed Dec 14, 2022 7:34 am

pa ne likujes. ja sam prilicno siguran da right now mira bogdanovic ne likuje. ona je deo zivota bila latinkina prijateljica. ona se osvadjala i snjom i jos s nekima bas oko LDP.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    boomer crook

Post by boomer crook Wed Dec 14, 2022 9:31 am

pravo pitanje je zasto je latinka podrzavala djukanovica i sta mu je videla kao kontratezu. nisam siguran da je mira u pravu oko kritike vucica btw.

_____
    kondo

Post by kondo Wed Dec 14, 2022 9:58 am

pa mira je tako provocirala latinku da se izjasni  glede vučića ali se to, koliko znam, nije desilo.

ali mislim da je to hendlovao beba, ne znam da li bajaderama i mandarinama ili kako.

lako je biti protivu pipuna.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    bradilko

Post by bradilko Wed Dec 14, 2022 10:11 am

boomer crook wrote:pravo pitanje je zasto je latinka podrzavala djukanovica i sta mu je videla kao kontratezu. nisam siguran da je mira u pravu oko kritike vucica btw.
    pa valda je jedina protivteza i lek za sve boljke samo i jedino demokratizacija?
    to je trebalo podrzati i nista vise.
    to je trazila za srbiju nekad a valda i sad.
    kako podrzavati djukanovica?
    to je problem objasniti.
    samo bez parolasenja.

Post by Sponsored content

Current date/time is Thu Nov 14, 2024 5:43 pm