Srbija kao takva, dakle mimo Vučića
- Post n°651
Re: Srbija kao takva, dakle mimo Vučića
Ja bih rekao Kapor.
- Post n°652
Deluje kao placeholder dok ne stigne neko nov
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°653
Uncle Baby Billy wrote:
ko je iza Bate Stojkovića, skroz u pozadini?
momo kapor, pisac i cuburac
- Post n°654
Karadžićev senrator.
- Post n°655
boomer crook wrote:
Samo svratila da pita jel Dobrica tu
- Post n°657
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°658
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°659
I Bokan se oglasio
КАДА УМРЕ ДЕМОН У ЉУДСКОМ ЛИКУ
Постоје људи (свих полова) чија смрт се прославља и на земљи и на небу.
Њихови сународници и суграђани (они иоле нормални) славе њихов дуго очекивани нестанак са јавне сцене. И престанак смутњи, сплетки и клевета са њиховим потписом.
А пакао се, опет, радује оваквим придошлицама у огњени лавиринт, јер са собом носе све најстрашније грехове (од сујете, преко злобе и себичности, па до издаје Бога и Отаџбине).
Такви дани су специјални празник за све осим њихових (ђавољих) шергта и асистената, који остају без свакодневне инспирације и подршке.
Кажу да се не треба веселити туђој несрећи, сем у специјалним случајевима, попут поменутих. Одсецање понеког (човеколиког) пипка велике хоботнице умрежених грехова & искушења нипошто није нешто што треба тек тако да нам промакне "испод радара".
Па да то онда и достој(анстве)но обележимо.
Путуј, злогуки створе, међу своју браћу и сестре по бездушности!
КАДА УМРЕ ДЕМОН У ЉУДСКОМ ЛИКУ
Постоје људи (свих полова) чија смрт се прославља и на земљи и на небу.
Њихови сународници и суграђани (они иоле нормални) славе њихов дуго очекивани нестанак са јавне сцене. И престанак смутњи, сплетки и клевета са њиховим потписом.
А пакао се, опет, радује оваквим придошлицама у огњени лавиринт, јер са собом носе све најстрашније грехове (од сујете, преко злобе и себичности, па до издаје Бога и Отаџбине).
Такви дани су специјални празник за све осим њихових (ђавољих) шергта и асистената, који остају без свакодневне инспирације и подршке.
Кажу да се не треба веселити туђој несрећи, сем у специјалним случајевима, попут поменутих. Одсецање понеког (човеколиког) пипка велике хоботнице умрежених грехова & искушења нипошто није нешто што треба тек тако да нам промакне "испод радара".
Па да то онда и достој(анстве)но обележимо.
Путуј, злогуки створе, међу своју браћу и сестре по бездушности!
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°660
pa to je pitanje za dobar deo naše javnosti: da li ste uz Bokana ili niste. on je metafora za odnos našeg režima sa nacionalizmom i "srpskim stanovištem", a ovaj napis je Bokanova srž. dakle, ili smo uz Bokana ili ne likujemo, ne vidim tu prostor za finese, niti njen odnos prema Milu ima toliki značaj koliki mu se pripisuje.
- Post n°661
Za nekog kao sto je ona, taj odnos prema Milu je efemeran.
- Post n°662
mozda je efemeran za nekog u srbiiji ali za nekog iz crne gore bas i nije.
ovde imamo idealizovanje latinke perovic i to u meri da je to neverovatno.
slicno se dogadjalo sa npr biljanom srbljanovic koja se sad provlaci kroz sladostrasni topli zec umesto da se baci na ignor.
ovde imamo idealizovanje latinke perovic i to u meri da je to neverovatno.
slicno se dogadjalo sa npr biljanom srbljanovic koja se sad provlaci kroz sladostrasni topli zec umesto da se baci na ignor.
- Post n°663
kako nema prostora za tzv finese?Cousin Billy wrote:pa to je pitanje za dobar deo naše javnosti: da li ste uz Bokana ili niste. on je metafora za odnos našeg režima sa nacionalizmom i "srpskim stanovištem", a ovaj napis je Bokanova srž. dakle, ili smo uz Bokana ili ne likujemo, ne vidim tu prostor za finese, niti njen odnos prema Milu ima toliki značaj koliki mu se pripisuje.
znaci ako neko malo kritikuje nekog i to za konkretnu stvar ond aje on bokanovac? kvari idealnu sliku?
to nase mora da se odredi strana i samim tim spremnost na sve kao nekad nasi stari to su lose stvari.
nisam nilakav bokanovac ali glupo je da uopste tako postavljamo stvari.
tako ne komuniciram sa ljudima.
- Guest
- Post n°664
Ne ako "malo kritikuje" već ako pleše po grobu, jer niko to u Srbiji ne radi zbog Mila, ma šta pričao. Dinamika u CG je svakako nešto drugačija.
- Post n°665
ali cemu jebeni fasista bokan? on igra po grobu i koga ovde zabole za to?Cousin Billy wrote:Ne ako "malo kritikuje" već ako pleše po grobu, jer niko to u Srbiji ne radi zbog Mila, ma šta pričao. Dinamika u CG je svakako nešto drugačija.
jasno je da ce taj to da radi i da su njegove reci nebitne jer je to jedna nistarija. on i njegovi sledbenici nisu neko o cijim stavovima vredi raspravljati ni to predstavljati kao nekakv pol koji govori o zivotu latinke perovic.
cemu on uopste ovde?
sve se zna o njemu
- Post n°666
ne znam postoji li bolji topik za ovo (a i nervirame me rasprava o latinki perović), elem, trenutno je u toku još jedna u nizu moralnih panika izazvanih dečijom pesmicom iz lektire. ono što mene šokira je broj ljudi nesposobnih da razume ono što pročita. ja se ovih ljudi ozbiljno plašim
Како феминизам продире до школских клупа и учи децу да мрзе себе, све дечаке, брата, оца и деду.
— ???????????????????? ???????????????????????????????? :flag_gb::flag_rs::flag_ru::hammer_pick: (@neighbourninja) December 13, 2022
Родитељи, ако овој пошасти не станете ногом за врат, деца ће вам постати нељуди. https://t.co/2NledEQASY
- Post n°667
Pa moralna panika zaglupljuje, to joj je i svrha.
Inače je pesma baš slatka (i savšreno jasna svakom detetu, a kamoli odraslom). Podsetila me na:
Inače je pesma baš slatka (i savšreno jasna svakom detetu, a kamoli odraslom). Podsetila me na:
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°668
ALi su ipak najjači ovi što im je jasno, ali im ipak nešto smeta. Uvek ima i takvih, ne što poveruju, jer vide da je glupost, ali uživaju u osećanju uvređenosti i ne žele da ga se liše.
Pasma veoma nemušto pokazuje osećanja i bes jedne zaljubljene devojčice. Ovo je ipak moglo da se napiše uz mnogo manje uvreda. Ružno je i nije primereno uzrastu.
— Ig (@Pobunje_nik) December 13, 2022
_____
- Post n°669
postoji čitav dijapazon mogućih mišljenja između bokanovsko/dženderovskog plesa na grobu i idolopoklonstva posmrtnih ostataka LDP. od mene predlažem miru bogdanović:
https://www.portalnovosti.com/mira-bogdanovic-latinka-suti-o-vucicu
kaomaćehamajka LDP, za mene je na kraju LP no-no. to su ipak crvene linije za kondoa.
https://www.portalnovosti.com/mira-bogdanovic-latinka-suti-o-vucicu
kao
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°670
_____
- Post n°671
kako nema prostora za tzv finese?Cousin Billy wrote:pa to je pitanje za dobar deo naše javnosti: da li ste uz Bokana ili niste. on je metafora za odnos našeg režima sa nacionalizmom i "srpskim stanovištem", a ovaj napis je Bokanova srž. dakle, ili smo uz Bokana ili ne likujemo, ne vidim tu prostor za finese, niti njen odnos prema Milu ima toliki značaj koliki mu se pripisuje.
znaci ako neko malo kritikuje nekog i to za konkretnu stvar ond aje on bokanovac? kvari idealnu sliku?
to nase mora da se odredi strana i samim tim spremnost na sve kao nekad nasi stari to su lose stvari.
nisam nilakav bokanovac ali glupo je da uopste tako postavljamo stvari.
tako ne komuniciram sa ljudima.
- Post n°672
pa ne likujes. ja sam prilicno siguran da right now mira bogdanovic ne likuje. ona je deo zivota bila latinkina prijateljica. ona se osvadjala i snjom i jos s nekima bas oko LDP.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°673
pravo pitanje je zasto je latinka podrzavala djukanovica i sta mu je videla kao kontratezu. nisam siguran da je mira u pravu oko kritike vucica btw.
_____
- Post n°674
pa mira je tako provocirala latinku da se izjasni glede vučića ali se to, koliko znam, nije desilo.
ali mislim da je to hendlovao beba, ne znam da li bajaderama i mandarinama ili kako.
lako je biti protivu pipuna.
ali mislim da je to hendlovao beba, ne znam da li bajaderama i mandarinama ili kako.
lako je biti protivu pipuna.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°675
pa valda je jedina protivteza i lek za sve boljke samo i jedino demokratizacija?boomer crook wrote:pravo pitanje je zasto je latinka podrzavala djukanovica i sta mu je videla kao kontratezu. nisam siguran da je mira u pravu oko kritike vucica btw.
to je trebalo podrzati i nista vise.
to je trazila za srbiju nekad a valda i sad.
kako podrzavati djukanovica?
to je problem objasniti.
samo bez parolasenja.