Mór Thököly wrote:Klačar kaže da je izlaznost - očekivana
Izbori 2020
- Post n°301
Re: Izbori 2020
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°302
Vasa Čokrljan wrote:jel ćale ima dijagonalno prebačenu torbicu?
nisam primetio. kevi od uzbudjenja ispala licna karta.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°303
Slovaci drzimo se zajedno. Ne znam sta s ti mislioNo Country wrote:Да ли “Словаци држме са сполу” значи ово што ја мислим да значи?
Ne razumem sta im treba da bas danas zakopaju pokojni DS.
_____
????
- Post n°304
ekipa lokalnih alkosa sedi u snek baru i mrndza o izlaznosti. zabrinuti su. ne znam na koju stranu pada klada njihove brige doduse.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°305
dva modela naprednjak 2.1. sa software podrskom DS-androida bulje u interfon pa u papir u ruci. mladji je nervozan, veteran je ovo radio vec 100 puta i vise misli o svom kiosku i da li da goci ipak nabavi vizir.
_____
- Post n°307
erős paprika wrote:prosao s psima pored birackog mesta. prazno. usput se sudario sa praznicno obucenom porodicom koja deluje kao naprednjacki malogradjanski san. cale, brmude, bela sulja, soferke i prsluk. keva utegnuta ko majka novaka djokovica a deca, dva crewcut balavca, vuku se za njima.
Volim što niko na ovom forumu nije kultur-rasista
- Post n°309
sto kaze jedan moj prijatelj: u teoriji niko nije kultur-rasista. praksa doduse...
no moj neverovatni antropoloski uvid kaze da postoji, sto bi reko pok. pcelar koji napasa sada kosnice na nekom boljem internet mestu, SNSrednja klasa koja oponasa izgledom i okvirima za naocare DSrednju klasu. a mozda su to isti ljudi.
no moj neverovatni antropoloski uvid kaze da postoji, sto bi reko pok. pcelar koji napasa sada kosnice na nekom boljem internet mestu, SNSrednja klasa koja oponasa izgledom i okvirima za naocare DSrednju klasu. a mozda su to isti ljudi.
_____
- Post n°310
Vasa Čokrljan wrote:we are the men FOR the people, not OF the people
Pa to
- Post n°311
erős paprika wrote:sto kaze jedan moj prijatelj: u teoriji niko nije kultur-rasista. praksa doduse...
- Guest
- Post n°312
ja sam znao da je sve gotovo još 2008-2009. godine kad sam pitao ćaleta šta rade na sastancima OO DS. "dogovaraju se poslovi i ide se posle u kafanu". žene su služile kao privezak, muškarci su ismevali svaki pokušaj formulisanja komunalne politike, ma daj Mićo, ne zamaraj se time, daj da sagradimo još pet spratova na ovoj četvorospratnici pa idemo u Vidovdan na Karađorđevu. to je bio viši opštinski ešelon, u nižem su bili izvršioci iz Paprikinog opisa.
sve to je sad u SNS.
sve to je sad u SNS.
- Post n°313
jel oni to tapšu što je vučić glasao?
visoki im kriterijumi nema šta. ko trampu kad tapšu kad uspe da popije vode jednom rukom
visoki im kriterijumi nema šta. ko trampu kad tapšu kad uspe da popije vode jednom rukom
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°314
zar ne tapšu lutovcu koji je došao na sednicu?
ovu dvojicu na vratima znam, radili su kao obezbedjenje jednog poznatog kluba pre jedno 15 godina.
tada su bili policajci, SAJ, ne znam ciji su sada.
ovu dvojicu na vratima znam, radili su kao obezbedjenje jednog poznatog kluba pre jedno 15 godina.
tada su bili policajci, SAJ, ne znam ciji su sada.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°315
Na mom BM solidna izlaznost. Pozive za glasanje je retko ko dobio (posta ih je selektivno dostavljala) a ispred birackih mesta clanovi odbora (prepoznao sam jednog sns-ovca) zbunjuju glasace sa "a, nije vam to ovde, vi treba da idete tamo"
Vidjen i 1 PPP-ovac kako ide iz pravca svog BM-a
Vidjen i 1 PPP-ovac kako ide iz pravca svog BM-a
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°316
Povreda tajnosti glasanjaČlan 160(1) Ko na izborima ili referendumu povredi tajnost glasanja,
kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do šest meseci.
_____
????
- Post n°317
Šule, to se ne odnosi na pojedince koji otkrivaju svoj glas.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°318
Jao bre Janko, nije to povreda tajnosti glasanja
Last edited by Vasa Čokrljan on Sun Jun 21, 2020 1:39 pm; edited 1 time in total
- Post n°319
Da li tajnost sada pati? Može li se zalečiti ta rana? Da li je tajnost zdravstveno osigurana?
- Post n°320
dobro, onda vi meni smislite zasto da posaljemo Biljanu Srbljanovic 6 meseci u zatvor, ja bolje od ovog ne znam
_____
????
- Guest
- Post n°322
Likovi - navijaci, celaci , Sluzba itd provalili u centralu DS u Nusicevoj. Kazu ljudi koji su tamo da se "radi" po kompjuterima i ostaloj dokumentaciji
— Slobodan Stupar (@SlobodanStupar1) June 21, 2020
- Post n°323
Janko Suvar wrote:dobro, onda vi meni smislite zasto da posaljemo Biljanu Srbljanovic 6 meseci u zatvor, ja bolje od ovog ne znam
Zbog šmrkanja droge?
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°324
hahahahaha, joooj, valjam seerős paprika wrote:sto kaze jedan moj prijatelj: u teoriji niko nije kultur-rasista. praksa doduse...
hvala ti za ovo
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°325
Super sto su se Sule, Kena i ekipa ovako ofirali. Vucicevski sljam.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije