Janko Suvar wrote:dobro, onda vi meni smislite zasto da posaljemo Biljanu Srbljanovic 6 meseci u zatvor, ja bolje od ovog ne znam
zemski zatvor
Janko Suvar wrote:dobro, onda vi meni smislite zasto da posaljemo Biljanu Srbljanovic 6 meseci u zatvor, ja bolje od ovog ne znam
Sxokiran sam da je DS skupina sljama, secikesa i olosaBendegúz Somogyi wrote:Likovi - navijaci, celaci , Sluzba itd provalili u centralu DS u Nusicevoj. Kazu ljudi koji su tamo da se "radi" po kompjuterima i ostaloj dokumentaciji
— Slobodan Stupar (@SlobodanStupar1) June 21, 2020
Pučisti opkolili Lutovca i predsedništvo stranke. pic.twitter.com/FM6Mks4hLB
— Vladimir Veljković (@VladimirVeljko7) June 21, 2020
Vasa Čokrljan wrote:Nisam baš pomno pratio - imamo li razloga da verujemo podacima CRTA?
sto bi to radili?Vasa Čokrljan wrote:Bez brige, pristižu u pomoć stotine aktivista iz redova drugih stranaka Saveza za Srbiju, PSG i ostalih opozicionih pokreta, kako bi odbranili demokratiju.
Bendegúz Somogyi wrote:SNS je pritisnuo svoje ekipe da sve teraju napolje odmah, da se ne čeka nikakvo popodne, kako bi tempo izlaznosti bio što bliži ranijim izborima, a posle neće biti ni bitno. Bitno je da tokom dana u vestima nema upadljivo manje izlaznosti.
14:08 Prema podacima IPSOS Srbija i CESID pristiglih sa biračkih mesta izlaznost na izborima u Srbiji do 14 časova je 26,4 odsto.
Mór Thököly wrote:Bendegúz Somogyi wrote:SNS je pritisnuo svoje ekipe da sve teraju napolje odmah, da se ne čeka nikakvo popodne, kako bi tempo izlaznosti bio što bliži ranijim izborima, a posle neće biti ni bitno. Bitno je da tokom dana u vestima nema upadljivo manje izlaznosti.
Pa da, to kazem.
Bojkot me bi uspeo ni da je ozlaznost 48% (objavljena). Tek ispod 45% bi se moglo pricati o nekom uspehu. Naravno, korisno je imati nekakve papire u rukamama da je izlasnost ovolika ili onolika...
Oni imaju posmatrace samo na 500 BM, sto je 16x manje od stvarnog broja.Vasa Čokrljan wrote:Nisam baš pomno pratio - imamo li razloga da verujemo podacima CRTA?
Mór Thököly wrote:Bendegúz Somogyi wrote:SNS je pritisnuo svoje ekipe da sve teraju napolje odmah, da se ne čeka nikakvo popodne, kako bi tempo izlaznosti bio što bliži ranijim izborima, a posle neće biti ni bitno. Bitno je da tokom dana u vestima nema upadljivo manje izlaznosti.
Pa da, to kazem.
Bojkot me bi uspeo ni da je ozlaznost 48% (objavljena). Tek ispod 45% bi se moglo pricati o nekom uspehu. Naravno, korisno je imati nekakve papire u rukamama da je izlasnost ovolika ili onolika...