Izbori 2020
- Post n°178
Re: Izbori 2020
odlican klip ali promasen, ovo je jezik svih samo ne vucica i njegovih
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°179
Мислим да ту грешиш, Вучић већ неко време покушава (а чини ми се и успева) да буде all inclusive, all things to all the people. Ови избори су ваљда замишљени као круна тога, после њих неће више бити ни једног јединог посланика у скупштини који ће се моћи сматрати Вучићевим политичким противником. Потпуна контрола свега, и власти и "опозиције", т.ј. нове верзије ССРНЈ-а.
- Guest
- Post n°180
Savet REM-a je izdao saopštenje nakon uvida u programe TV N1 i Nova S i naložio svim pružaocima medijske usluge da obustave prikazivanje četiri verzije političkih oglasnih poruka koje pozivaju na bojkot - "Jedini način da ne glasaš za režim je da ne glasaš".
Radi se o predizbornim spotovima koje je REM prethodno takođe zabranio pozivanjem na navodnu neovlašćenu upotrebu ličnog dobra u oglašavanju, te zbog navodnog podsticanja diskriminacije. Nakon što je naručilac izmenio spot i umesto reči "Vučić" koristio reč "režim", ti prethodni argumenti više nisu stajali, pa je spot emitovan u izmenjenom obliku.
Uprkos tome, REM je izdao novo saopštenje sa novom argumentacijom u kojem tvrdi da u okviru predizborne kampanje pravo na političko oglašavanje imaju samo izborne liste proglašene od strane Republičke izborne komisije. Naveo je, takođe, da se "ne zna ko je oglašivač i da li ima pravo na političko oglašavanje" i naložio svim pružaocima medijske usluge da obustave prikazivanje navedenih političkih oglasnih poruka.
Iz obrazloženja REM-a nije jasno na osnovu kog konkretnog pravnog osnova se nalaže pružaocima medijske usluge da pomenuti spot ne emituju. Nejasno je i to na osnovu kojih propisa i pravne argumentacije je REM izveo zaključak da u okviru predizborne kampanje pravo na političko oglašavanje imaju samo izborne liste proglašene od strane Republičke izborne komisije, budući da takvo tumačenje nema jasnog uporišta u zakonu.
Uprkos tome što nije pod jurisdikcijom REM-a i Republike Srbije, TV N1 poštuje lokalna pravila koja se tiču medijskog praćenja predizborne kampanje i to ne zbog pravne obaveznosti, već zbog sopstvenih strogih internih pravila koja se tiču profesionalnog izveštavanja.
U tom smislu N1 će i ovaj put postupiti u skladu sa zahtevom saveta REM-a, ali smatra da je REM dužan da da jasne i nedvosmislene odgovore u pogledu regulatornog tretmana oglasnih poruka koje promovišu neizlazak na izbore.
- Post n°181
Nista sad nek reklamiraju kako je nedelja divan dan za boravak sa porodicom u prirodi, izlete, neopterecivanje politikom i tako to...
- Post n°182
Marius Lăcătuș wrote:odlican klip ali promasen, ovo je jezik svih samo ne vucica i njegovih
+1
Mile voli klasiku. Dime se fabrički dimnjaci; Kombajni žanju; Inženjeri čitaju neke skice, dok se kadar diže na gradilište; Klinkica trči ka dedi ispred Hrama Sv. Save. To Mile voli - berićet. U ovo on može samo zbunjeno da blene. Tim rečeno, rekao bih da je ovo čisto Vučićev hir da poklopi bojkotašku kampanju, i malo fleksira mišićima. U fazonu, mogu i ja ovako - middle class vrcavo, ali neću.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°183
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°185
Super je ovo Polipovo, ali se ne slazem. Ovo nije za Mileta, koji ce svakako da glasa. Ovo je za tamnu materiju SNS birackog tela - ljude koji ni po cenu mucenja ne priznaju da glasaju za SNS, ali im posao na ovaj ili onaj nacin zavisi od njih.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°186
Ne verujem da će ih ubediti pomoću vrcavih spotova sa dinosaurusima.
Ovo je jedini spot u kampanji koji sam zadovoljno odgledao od početka do kraja, a potpuno sam naopak čovek. Dakle, promašaj.
Ovo je jedini spot u kampanji koji sam zadovoljno odgledao od početka do kraja, a potpuno sam naopak čovek. Dakle, promašaj.
- Post n°187
Летећи Полип wrote:Marius Lăcătuș wrote:odlican klip ali promasen, ovo je jezik svih samo ne vucica i njegovih
+1
Mile voli klasiku. Dime se fabrički dimnjaci; Kombajni žanju; Inženjeri čitaju neke skice, dok se kadar diže na gradilište; Klinkica trči ka dedi ispred Hrama Sv. Save. To Mile voli - berićet. U ovo on može samo zbunjeno da blene. Tim rečeno, rekao bih da je ovo čisto Vučićev hir da poklopi bojkotašku kampanju, i malo fleksira mišićima. U fazonu, mogu i ja ovako - middle class vrcavo, ali neću.
Come again, zasto si ti studirao pravo?
- Post n°188
Za to sam imao bodova.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°190
Ovo je izvanredno. Ako vam je “izbledela” zebra na pešačkom prelazu u komšiluku, samo napišite “bojkot” preko, i grad će obnoviti boju. Cool. https://t.co/VkV25AU8kw
— Žarko Ptiček (@Ptiki) June 17, 2020
- Post n°191
Можда ће и нама да офарбају жардињере на бусодрому. А штета ће бити да се прекрије аутентична вековна фарба из 1975.
А онда би могли да нафарбају бојкот на тротоар испред станице, тај бетон није курцу ваљао за две године, јер је шофере мрзело да изађу на друм па уђу иза станице, него су пичили пречицом преко њега. Што су разјебали за те две године разјебали су, остатак је стамен, стоји тако отад.
А онда би могли да нафарбају бојкот на тротоар испред станице, тај бетон није курцу ваљао за две године, јер је шофере мрзело да изађу на друм па уђу иза станице, него су пичили пречицом преко њега. Што су разјебали за те две године разјебали су, остатак је стамен, стоји тако отад.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°192
najbolji izbori ikad
Rasim Ljajić, Novi Pazar 2020 pic.twitter.com/kzj6hvpIyp
— mistična dojka (@FlyNatalija) June 17, 2020
- Post n°194
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°195
vidim berni senders sad prica protiv fejs rekognisn kamera. el prico neko u kampanji protiv huawei kamera zbog kojih ne mozes da se slobodno kreces ovim gradom?
_____
ova zemlja to je to
- Guest
- Post n°196
zvezda je zivot wrote:vidim berni senders sad prica protiv fejs rekognisn kamera. el prico neko u kampanji protiv huawei kamera zbog kojih ne mozes da se slobodno kreces ovim gradom?
Te kamere su meni provereno sredstvo za zbunjivanje konspirologa. Kreću se ispod kamera koje im prepoznaju lica, i odlučuju da to ignorišu, pošto nije posredi zavera nego činjenica i samim tim nije dovoljno zanimljiva, ne može se preko nje generisati socijalni kapital.
Čudne smo mi zverke.
- Post n°197
ovi izbori su se pretvorili u takmičenje najbizarnijeg promospota
Ako ste mislili da ste sve videli u ovoj kampanji pic.twitter.com/G4VR5XphmQ
— Bojan Stojadinovic (@DunjinTata) June 17, 2020
- Post n°198
Ovo ko one reklame za simpo i knjaz milos iz 1994
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°199
plachkica wrote:ovi izbori su se pretvorili u takmičenje najbizarnijeg promospotaAko ste mislili da ste sve videli u ovoj kampanji pic.twitter.com/G4VR5XphmQ
— Bojan Stojadinovic (@DunjinTata) June 17, 2020
bizar
ludilo na sta sve ovo lici...
- Post n°200
Vasa Čokrljan wrote:Ne verujem da će ih ubediti pomoću vrcavih spotova sa dinosaurusima.
https://www.instagram.com/p/CBiU5k2JzKM/