beatakeshi wrote:Revolušn vil not bi televajzd.
Итл би јућубд.
beatakeshi wrote:Revolušn vil not bi televajzd.
Moj broj je u bazi DS, uz moju saglasnost, znači znam odakle ovima, samo ne znam kako ih nije sramota. A, da, ničega ih nije sramota. Fuj. pic.twitter.com/vuzH9Q7jSz
— Magrat_on_Xanax (@MagratWitch) June 20, 2020
Ladno su pokrali bazu DS, pa jebote
— Magrat_on_Xanax (@MagratWitch) June 20, 2020
U večerašnjem Dnevniku @ZDF, prilog o sutrašnjim izborima u Srbiji.
— Petar Beljic (@PetarBeljic97) June 20, 2020
U prilogu se može videti akcija @GradjanskiO, izjava @DraganDjilas, kao i da opozicija poziva na bojkot izbora, govoreći o političkoj kulturi i maltretiranju kroz koju prolazi svakodnevno, korupciji itd. pic.twitter.com/nR4GZGl1Dl
Dragan Đilas je svima poznat u Beogradu. Bio je gradonačelnik srpske prestonice, a sada se bori da niko ne izađe na izbore.
Đilas: Već godinama nijedan opozicioni prvak nije dobio mogućnost da išta kaže na nekom nacionalnom kanalu. Ljudi zapravo ne znaju šta mi želimo. Izbori su stoga besmisleni.
Za razliku od njega, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je već godinama na svim kanalima, što pokazuje i njegov predizborni spot.
Vučić: Mislim da se sve odvija na demokratski način, a mediji nikad nisu bili otvoreniji nego sada.
...kaže predsednik. Uprkos tome, TV duel opozicije s njim, kao u svakoj drugoj demokratiji, ne dolazi u obzir.
Opozicioni političari demonstrirali su ispred parlamenta protiv političke kulture ciljanog blaćenja i zastrašivanja koju sprovodi vladajuća stranka.
Đilas: Kad uđem u kafanu, polovina gostiju napusti prostoriju jer se plaše da će ih neko fotografisati sa mnom.
"Žrtve Vučićevog režima", tako su ovi studentski aktivisti nazvali svoju akciju kojom žele da skrenu pažnju na korupciju i zloupotrebu moći u Srbiji.
Srđan Marković, student: Treba nam sistem u kome će se hapsiti lopovi, kao i oni koji su korumpirani, prete sudijama, kradu i lažu.
43% mladih u Srbiji više ne veruje da je demokratija najbolji sistem. Tek svaki deseti smatra da može uticati na politiku.
Zorana Stojkov: Neću izaći na izbore. Rezultat već znamo s televizije.
Ako sutra na izbore izađe manje od polovine glasača, legitimitet Vučićeve vlasti biće značajno poljuljan.
ja sam isao sa Martinom u skolu, a nisam znao da predvodi bilo sta i da je clanica bilo cega. Mislio sam da je otisla u Slovacku jos davno, izgleda da se vratila.ficfiric wrote:
Bački Petrovac
Šest lista: SNS (predvodi je Jan Šuljan, član Nacionalnog saveta Slovaka), SPS, GG „Slováci držme sa spolu! – Dr. Tatjana Deman Javorníková“, Vojvođanski front, Jedinstvena Srbija i GG Nestranački i ujedinjeni obični ljudi (predvodi je Martina Martinko Sabolčki, članica Nacionalnog saveta Slovaka).
Janko Suvar wrote:edit: sad sam video na fejbuku, ala sto je ruzno ostarila, a ja sam potpuno isti ko sto sam bio.
Ovim putem obaveštavamo medije da je došlo do hakerskog napad na mail Informativne službe (press@ds.org.rs) i da saopštenja koja budu dolazila u narednom periodu ne šalje DS @BetaNewsAgency @N1infoBG @nedeljnik @OnlineDanas @NedeljnikVreme @TanjugNews @Blic_online @NedeljnikNIN
— Demokratska stranka (@demokrate) June 21, 2020
Pučisti u DS doveli privatno obezbeđenje. Ne puštaju izabranu potpredsednicu DS @draganarakich da uđe na sednicu GO.
— Goran Radojev (@RadojevGoran) June 21, 2020
Da li je sada svima jasno na šta su sve spremni? pic.twitter.com/F4LP0qv1FS
Obezbeđenje koje su angažovali Balša i Kena ne dozvoljava članovima Glavnog odbora DS da uđu u salu na sastanak.
— Dragana Rakić (@draganarakich) June 21, 2020
Borba protiv Vučićevog režima su upravo dešava u DS!!! pic.twitter.com/1myakMJnEh
Evo prvog slikača, bm89, palilula pic.twitter.com/rjPAKW6e55
— eat at joe's (@eatatjoess) June 21, 2020
Jyrki Juhani Järvilehto wrote:Ima li podataka o izlaznossti po satima od proslih izbora?
Bendegúz Somogyi wrote:Pučisti u DS doveli privatno obezbeđenje. Ne puštaju izabranu potpredsednicu DS @draganarakich da uđe na sednicu GO.
— Goran Radojev (@RadojevGoran) June 21, 2020
Da li je sada svima jasno na šta su sve spremni? pic.twitter.com/F4LP0qv1FSObezbeđenje koje su angažovali Balša i Kena ne dozvoljava članovima Glavnog odbora DS da uđu u salu na sastanak.
— Dragana Rakić (@draganarakich) June 21, 2020
Borba protiv Vučićevog režima su upravo dešava u DS!!! pic.twitter.com/1myakMJnEh