Izbori 2020
- Post n°251
Re: Izbori 2020
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°252
plachkica wrote:da
imao je i razgovor u policiji
išao po instrukcije
mohli su mejlom ili telefonom to da završe
- Post n°253
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°254
kako mogu ovako da lupetaju? šta će da se desi u ponedeljak kad se ne desi ništa?
kako će da objasni onim ljudima koji sutra dođu? koliko dugo možeš da lažeš neku ekipu?
- Post n°255
Nogo za Srbin.info otkriva: Vučić je gotov, on to zna, pristaće na vladu sa Đilasom!
Nogo: Uzeli pare od Nemaca - Vučić i Brnabić tragično završavaju
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°256
Laže ih bas aktivno već šest meseci, vrv može da laže teletabise dokle god mu nezavisni yt mediji daju prostorplachkica wrote:ja mogu da razumem da se ljudi primaju na ova lupetanja, ali ne mogu da razumem
kako mogu ovako da lupetaju? šta će da se desi u ponedeljak kad se ne desi ništa?
kako će da objasni onim ljudima koji sutra dođu? koliko dugo možeš da lažeš neku ekipu?
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°257
i koji im je motiv da ovo rade? i njemu i onoj ekipi što je pre par dana već smenila vučića?
- Guest
- Post n°258
- Post n°259
nelogicno mi je to, jedino ako mislis da se situacija iz italije i spanije lakse pregrmi leti jer ne znam, lakse vuce odzak na krematorijumu.erős paprika wrote:disident wrote:
tako izgleda, i sad je potpuna misterija kako i zasto su sve ovo radili(znam znam, snsovci, glupi itd al ovo je neverovatno). Ja bih voleo da sednem sa nekim iz vrha i da mi objasni kakva im je izlazna strategija iz svega ovoga, i ekonomska i zdravstvena i ta medijska, po pitanju panike. Bacili su dva meseca policijskih casova i onih mera niz vodu zbog cega, izbora? I jel stvarno nisu mogli da predvide da ce im puci u lice ovaj balon panike i broja zarazenih.
lakse im je ovo da pregrme u letnjim mesecima nego na jesen.
Vasa Čokrljan wrote:ne bih ja njima nikakvo planiranje pripisivao. to su ljudi koji ne umeju da slože dve betonske kocke.
sve to stoji, ali mora da postoji neko u vrhu ko ume da razmislja bar kolko tolko unapred, posebno u situaciji kad celoj zemlji preti ovakva katastrofa. msm sta znam, mozda se i ja hvatam za slamku i drzavnost/ozbiljnost u snsuBendegúz Somogyi wrote:"neko iz vrha" provodi vreme u razvijanju i odbrani svojih ličnih i uskih kombinacija, to je domet tzv planiranja.
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°260
И друго, ти који производе програме за телетабисе нису нужно неки зајебани манипулатори, него углавном дебили типа Трампа. Ова се планета држи колико-толико у комаду из неких биолошких и математичких закона, а не зато што се неко паметан пашти око тога.
- Post n°261
- Post n°263
Dambo wrote:prave razmere dubine teletabisništva
... i onda kako čovek da ne voli ovaj forum?
- Post n°264
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Guest
- Post n°267
Više od 400 hotelijera u BG dobilo je mejl od MUP-a da prijave „ako imaju saznanja“ da je kod njih odseo strani novinar ili posmatrač izbora.
— Raskrikavanje (@Raskrikavanje) June 20, 2020
Hotelijeri za #Raskrikavanje kažu da nemaju prava ni obavezu ikog da pitaju zašto je tačno došao i čime se bavi. https://t.co/NTnMTzTs9X
- Guest
- Post n°268
Gospodine Momiroviću, među mejl adresama se nalazi i mejl hotela Argo u vlasništvu Mona holdinga odnosno Vaše porodice
— Marija Vučić (@marijavuchic) June 20, 2020
tako da kapiram da možda ipak znate nekog kome je poslat ovaj dopis
(da ne govorim o tome da imamo potvrdu i iz MUP-a o ovom mejlu)#fakenews https://t.co/wZdTAIFJt9 pic.twitter.com/riceOQrmrt
- Guest
- Post n°269
This is insane. The Polish Ministry of the Interior will award a fire engine as a prize to the rural commune with up to 20,000 inhabitants in each province which has the highest voter turnout in the Presidential elections. They've called it the 'Battle for Engines - 2020' https://t.co/5Tz6BHPZen
— Christopher Lash (@ChrisLashHist) June 20, 2020
- Guest
- Post n°270
Сурдуличка полиција је по налогу Основног јавног тужилаштва у Владичином Хану привела М.С.(1980), Н.Ђ.(1994) и Н.С.(1998) по пријави да су претили грађанима да морају да изађу на изборе, наводи се у саопштењу Министарства унутрашњих послова (МУП).
Наводи се да су они становницима села Загужање претили „да ће бити тучени” ако на предстојећим изборима са својим породицама не изађу на изборе и не гласају за одређену изборну листу, преноси Бета.
„Полицијски службеници настављају са даљим радом на расветљавању свих околности наведеног догађаја и утврђивању свих чињеница”, саопштио је МУП.
- Post n°274
_____
Pristalica krvne osvete