Izbori 2020
- Post n°229
Re: Izbori 2020
Ne znam koj je kurac ovim ljudima koji sad guraju beli glas, odnosno precrtavanj listića. Sve i da su u pravu (a nisu, ali ajde to na stranu), sad je naprosto kasno za tu raspravu. To je možda imalo smisla gurati do pre mesec-mesec i po dana, kao alternativnu strategiju, ali sada, kada je pokrenuta cela mašinerija bojkota sa različitih strana (juče u centru Niša pet različitih ekipa deli materijale za bojkot, npr), jebote, ne pravi zbrku. Čak i ako misliš da je to slabija odluka od alternative, jbg, sad je tako, ne rasturaj to malo konsenzusa što ima na toj strani. A, ne, jbg, aj sad da kritikujemo bojkot strategiju što nije dovoljno unisona, a pritom da i sami razbijamo tu unisonost.
https://pescanik.net/izmedju-bojkota-izbora-i-bojkota-bojkota/
https://pescanik.net/izmedju-bojkota-izbora-i-bojkota-bojkota/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°230
treba forsirati zdravstvenu situaciju i prepadati penzionere da će se zaraziti na izbornim mjestima, štampati letke itd.
- Post n°231
Treba otici iz srbije
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°232
znam za koga ću da glasam pic.twitter.com/BWSCvdcSCX
— vimzi (@zakunise) June 18, 2020
- Guest
- Post n°233
MNE wrote:treba forsirati zdravstvenu situaciju i prepadati penzionere da će se zaraziti na izbornim mjestima
nema šta da ih prepadaju, korona bukti iz sve snage. izbori će nam jebati milu majku.
- Post n°234
Прецртани листић је сиротињски бојкот, за оне који морају да гласају. Могу чак и да фоткају како су заокружили кога треба, а онда заокруже још њих десет и све прешкрабају.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°235
Treba izaci i glasati za vlast da dobiju jedno 80%. To je najbrzi put
- Post n°236
Iskreno, to je i meni palo na pamet
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°237
Jyrki Juhani Järvilehto wrote:Treba izaci i glasati za vlast da dobiju jedno 80%. To je najbrzi put
Erős Pista wrote:Iskreno, to je i meni palo na pamet
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°238
djizus
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°240
erős paprika
djizus
Rispekt što je stavio i Slobu.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°241
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°242
Junački je prećutao da je poslanički kandidat SePSe na ovim izborima.
- Post n°243
Cuj ovim, zar on govno nije godinama u nekom vrhovnom savetu sps?
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°244
tako izgleda, i sad je potpuna misterija kako i zasto su sve ovo radili(znam znam, snsovci, glupi itd al ovo je neverovatno). Ja bih voleo da sednem sa nekim iz vrha i da mi objasni kakva im je izlazna strategija iz svega ovoga, i ekonomska i zdravstvena i ta medijska, po pitanju panike. Bacili su dva meseca policijskih casova i onih mera niz vodu zbog cega, izbora? I jel stvarno nisu mogli da predvide da ce im puci u lice ovaj balon panike i broja zarazenih.Vasa Čokrljan wrote:do nedelje ćemo imati full blown paniku u zemlji.
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°245
Naravno da jeste, član GO od 2010, a predsedništva od 2017, kaže Wiki.
- Post n°246
disident wrote:tako izgleda, i sad je potpuna misterija kako i zasto su sve ovo radili(znam znam, snsovci, glupi itd al ovo je neverovatno). Ja bih voleo da sednem sa nekim iz vrha i da mi objasni kakva im je izlazna strategija iz svega ovoga, i ekonomska i zdravstvena i ta medijska, po pitanju panike. Bacili su dva meseca policijskih casova i onih mera niz vodu zbog cega, izbora? I jel stvarno nisu mogli da predvide da ce im puci u lice ovaj balon panike i broja zarazenih.Vasa Čokrljan wrote:do nedelje ćemo imati full blown paniku u zemlji.
lakse im je ovo da pregrme u letnjim mesecima nego na jesen.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°247
ne bih ja njima nikakvo planiranje pripisivao. to su ljudi koji ne umeju da slože dve betonske kocke.
- Guest
- Post n°248
"neko iz vrha" provodi vreme u razvijanju i odbrani svojih ličnih i uskih kombinacija, to je domet tzv planiranja.
- Post n°249
Nego, je li za sutra zakazana Nogova revolucija?
_____
★
Uprava napolje!