Posle političke glume, dođe red i za istinu: Srbijanka i Sergej za četnički ulazak u EU. E, pa legijino društvance i poštovaoci koljača, neće moći! pic.twitter.com/YF8zE4KeGr
— Aleksandar Olenik (@olenikadvokat) June 16, 2020
Izbori 2020
- Guest
- Post n°126
Re: Izbori 2020
- Post n°127
ficfiric wrote:Erős Pista wrote:Inace, posebno losa simbolika za ovaj trenutak i njegovu ulogu u njemu. Iz otpora u kolaboraciju.
S druge strane, zna se ko je nepokolebljivo u bojkotu
Ali dobro, kad pobedi Djilas, bice valjda amnestije za PSG-ovce. Vesna Pesic ce pre toga pozvati pristalice PSG-a da podrze Djilasa
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°128
treba "banda partizana"Bendegúz Somogyi wrote:Posle političke glume, dođe red i za istinu: Srbijanka i Sergej za četnički ulazak u EU. E, pa legijino društvance i poštovaoci koljača, neće moći! pic.twitter.com/YF8zE4KeGr
— Aleksandar Olenik (@olenikadvokat) June 16, 2020
_____
????
- Post n°130
a srbijankin 1990s anti-ratni angazman je toliko bulletproof da zena moze komotno i kamu medju zube da turi i okrece prasice na ravnoj gori ako oce
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°131
Dambo wrote:Gospodine Lakatuš, niste u pravu ovde, Tusk je prva violina evrofila na frontu sa evroskepticima.
Сад не знам који су овде Арапи а који Чечени и који сенф ваља.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°132
Transparentnost Srbija sprovela je monitoring transparentnosti izborne kampanje, najviša moguća ocena je pet, a najvišu prosečnu ocenu u izbornom procesu u Srbiji dobila je koalicija okupljena oko Pokreta obnove kraljevine Srbije - 2,5.
Transparentnost se meri u šest oblasti - planirani rashodi kampanje, prisustvo na internetu i planirani troškovi prisustva na internetu, uplate i isplate na posebnom računu za finansiranje kampanje, struktura prihoda, spisak predizbornih događaja i izborni timovi, volonteri i angažovane marketinške agencije.
Prema istraživanju, Ujedinjena demokratska Srbija i lista Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije imaju prosečnu ocenu 1,8, dok Savez vojvođanskih Mađara, Metla 2020, Pokret slobodnih građana, Suverenisti, Jedan od pet miliona, Koalicija za mir i Levijatan imaju ocenu 1,5.
Lista "Aleksandar Vučić za našu decu", Srpska radikalna stranka i lista Nek maske padnu ocenjene su prosečnom ocenom 1,3, a liste Aleksandra Šapića i Milana Stamatovića sa 1,2.
Preostalih pet lista ima ocenu jedan.
Predstavnik Transparentnosti Srbija Zlatko Minić ukazao je da liste, koje imaju prosečnu ocenu iznad jedan uglavnom samo objavljuju najave svojih aktivnosti.
Kada je reč o listi "Aleksandar Vučić za našu decu", podaci nisu pronađeni u oblastima planiranje rashoda kampanje, transparentni računi, ovlašćeno lice, izborni timovi i volonteri u kampanji, kao ni u delu prisustvo na internetu i planirani troškovi prisustva na internetu, osim izjave da će se u kampanji koristiti društvene mreže i te oblasti su ocenjene sa jedan.
Lista "Aleksandar Vučić za našu decu" dobila je ocenu tri u oblasti Spisak predizbornih aktivnosti. Ta lista objavila je u stranačkom glasilu informacije o brojnim aktivnostima funkcionera i volontera lokalnih odbora, a najavljeno je da zbog koronavirusa neće raditi kampanju od vrata do vrata.
Minić je rekao da na sajtu Srpske napredne stranke nisu pronašli spisak donacija za kampanju, ali ni poziv za doniranje.
Kada je reč o listi SPS-JS, ta koalicija ocenjena je jedinicom u oblastima planiranje rashoda kampanje, prisustvo na internetu i planirani troškovi, transparentni računi i ovlašćeno lice, izborni tim i volonteri u kampanji.
Ta koalicija je ocenjena trojkom u oblasti struktura planiranih prihoda jer se na sajtu redovno objavljuju i ažuriraju prilozi za redovan rad, kao i za izbornu kampanju.
Ocenom četiri ocenjena je oblast spisak predizbornih aktivnosti, jer i SPS i JS objavljuju najave i izveštaje sa predizbornih događaja na naslovnoj strani sajta i na društvenim mrežama.
Programski direktor TS Nemanja Nenadić ukazao je na video konferenciji da u Srbiji zakonodavac nije postavio pred učesnike kampanja neke stroge zahteve kada je reč o transparentnosti dok izborna kampanja traje.
On je ukazao da se detaljan izveštaj troškova kampanje predaje Agenciji za borbu protiv korupcije 30 dana nakon okončanja izbornog procesa.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°133
Ne zbog babe, već zbog PR tima, koji ume da grakće u bubnu opnu opakim frekvencijama. Inače, žešće mi ide na kurac koliko su Srbi postali neduhoviti debili. Pesma u kojoj četnici kukaju kako su im ubili dva ortaka. To samo ameba Olenik, koga ni radar ne pokazuje, može da misli da
— Sergej Trifunović (@WhistlerDick) June 16, 2020
_____
????
- Post n°134
Da se vrnem još jedared na nešto što reče stari Bojkotaš iz Kragujevca: Politička korektnost je kopile fašizma.
— Sergej Trifunović (@WhistlerDick) June 16, 2020
_____
????
- Post n°135
ovo je dosta originalno. bas je media maverick sergej.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°136
_____
- Post n°137
- Post n°138
_____
- Post n°139
- Post n°141
Mór Thököly wrote:A to. A to tek ne znam da li vise iko prati osim onih koji bi na more u CG, a tek ne znam sta to uopste utice na bilo sta.
Pa da im se ne razbeze glasaci pre vremena.
_____
- Post n°142
Nista to nije! Ti ne znas da sam ja prvi u Srbiji ko je najebao zbog “cetnickih pesama”.Filozofijada,1983.filozofski fakulteti iz cele SFRJ, nervirali nas mladi kadrovi-spijuni KP-a, te Aleksandar Jerkov i ja iz zajebancije odvalimo par “hitova”. Prijave nas i sutradan isteraju..
— Srdjan Dragojevic (@srdjandrago) June 16, 2020
Decko, Jerkov se nije zajebavao.
_____
- Post n°143
al stvarnoBendegúz Somogyi wrote:Kakva pičkica : D
_____
????
- Post n°144
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°145
Nad Mordorom živa vatra seva,
Da vidimo kog hobita nema.
Merjadoka, hrabrog Brendibaka
Mučki ubi banda blek Oraka.
- Post n°146
nego neku skrivenu četno gej tugovanku
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°147
Simo Uzelac i Jovan Deroko su istorijske licnosti, stvarno postojali.
Edit: posle sam tek primetio da kaze Srbijanka, to "decko meni je stric bio kod Draze", skroz slucajno sam pre dva dana pogledao taj film i post sam napisao. Koliko to baca senku na sve te Seleniceve stvari. Dakle stara burzujska porodica, deda ministar, stric kod Draze i sta su im revolucionarne vlasti uradile? uzele im dve sobe u stanu i ostavile ih da se bave svojim gradjanskim zivotima i da grade karijere sto su i uradili.
A ponasaju se ko da ih je licno jebo Dobrica Cosic u dupe, dva put dnevno.
_____
????
- Guest
- Post n°148
- Post n°150
Janko Suvar wrote: i da grade karijere sto su i uradili.
nisam davno upotrebio ali nema veze, neka se nađe: jedi bre govna licimuru
_____
#FreeFacu