Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Virus

Nektivni Ugnelj

Virus - Page 24 Empty Re: Virus

Post by Nektivni Ugnelj Fri Jun 12, 2020 3:53 pm

https://www.danas.rs/drustvo/infekcije-kovidom-19-prolaze-neprimecene/

Znači, nosite skafander kad idete napolje, posto je po ovom tekstu, lepa sansa da vas drzava ostavi da skapate, posto, jelte, niste "prioritetni".

Pri tom, cak ni u Danasu izgleda ne sme da se napise da su ti novi testovi znatno manje piuzdanosti - kineski.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Jun 12, 2020 5:18 pm

Teror političke korektnosti, šta ćeš.

Pouzdanost tih testova nema nikakve veze sa time što su kineski. Roche je tek pre mesec dana proizveo serološke testove namenjene dijagnostici, pre toga su svi testovi na planeti imali preveliku marginu lažno negativnih testova. Da su uzeli nemačke testove, američke, britanske, isto bi bilo i na testovima bi pisalo isto upozorenje.

Ovde nije problem u poreklu testova već što se testovi namenjeni za velike serološke studije, gde postoji široka margina prihvatljive greške, koriste za individualnu dijagnostiku.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Jun 12, 2020 5:23 pm

inače u Bosni rade sa Roche testom ali on pokazuje zbir IgM i IgG antitela. jako je precizan ali nije mi najjasnije koliki mu je dijagnostički domet, to jest na koju foru mogu da datiraju početak infekcije. to ću još istražiti.
    ficfiric

Post by ficfiric Fri Jun 12, 2020 5:24 pm

rumbeando wrote:

Jbg, ko zna kakva je bila zurka

_____

Uprava napolje!

паће

Post by паће Fri Jun 12, 2020 5:41 pm

Vasa Čokrljan wrote:inače u Bosni rade sa Roche testom ali on pokazuje zbir IgM i IgG antitela. jako je precizan ali nije mi najjasnije koliki mu je dijagnostički domet, to jest na koju foru mogu da datiraju početak infekcije. to ću još istražiti.

Вероватно га пресеку па изброје годове.

_____
       electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Sotir

Post by Sotir Fri Jun 12, 2020 7:30 pm

Vasa Čokrljan wrote:Teror političke korektnosti, šta ćeš.

Pouzdanost tih testova nema nikakve veze sa time što su kineski. Roche je tek pre mesec dana proizveo serološke testove namenjene dijagnostici, pre toga su svi testovi na planeti imali preveliku marginu lažno negativnih testova. Da su uzeli nemačke testove, američke, britanske, isto bi bilo i na testovima bi pisalo isto upozorenje.

Ovde nije problem u poreklu testova već što se testovi namenjeni za velike serološke studije, gde postoji široka margina prihvatljive greške, koriste za individualnu dijagnostiku.
    Чекај, најављивали су пре око месец дана велики серолошки тест, и сад тога нема, а они те тестове користе за дијагностику?

Post by beatakeshi Fri Jun 12, 2020 8:15 pm

Vatreno oko prop'o Virus - Page 24 4135669698
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Jun 12, 2020 8:20 pm

Vasa Čokrljan wrote:Teror političke korektnosti, šta ćeš.

Nebitno sve to, uobicajeno je da se napise odakle su testovi
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Jun 12, 2020 8:22 pm

Mislim, jedini "teror" koji mi u Srbiji trpimo je teror prolineske propagande
    plavaivy

Post by plavaivy Fri Jun 12, 2020 8:26 pm

pa evo sad cujem da je moj kum pozitivan na antitela i da je prelezao koronu a da to nije ni znao..
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Jun 12, 2020 8:48 pm

Dobro je., sreca.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Jun 12, 2020 9:33 pm

Maske i dezinfelcija ruku obavezni na ulazu u dva TC u kojima sam bio.

U gradu defile maturanata.

Virus - Page 24 4gXbXd6

Maske samo neki stariji ljudi nose. Bašte kafića tričetvrt popunjene, centar pun ljudi.

Post by beatakeshi Fri Jun 12, 2020 9:54 pm

Smrt maturantima!
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Jun 12, 2020 10:54 pm

Матуранти су као скакавци, елементарна непогода која се манифестује најездом.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Jun 12, 2020 11:25 pm

šta ih boli kurac
    rumbeando

Post by rumbeando Fri Jun 12, 2020 11:45 pm

Svarog tamo:

nama javljeno sinoć da ne dolazimo do daljnjeg u kancelarije, jer je potvrđen jedan slučaj u zgradi. u pitanju je Belgrade Office Park. izgleda da je u pitanju firma Mera, ruski IT outsource. e sad, vesti brzo cure jer se ljudi između firmi poznaju, pa mi moji malopre javili da ih navodno već ima 7 potvrđenih ali da ne sme da se objavi. ko bi ga znao da li je to baš tačno.

sa potpuno druge strane sam čujem juče i da neke filijale AIK banke, ili možda i centralu (??) zatvaraju zbog nemalog broja zaraženih. prijatelj prijatelja radi tamo. za koliko kupio za toliko prodajem ovde.

ne znam šta da mislim, sa suviše strana iz okruženja čujem za slučajeve. i to mi onda zvaničnu cifru i potpuno obesmišljava, jer nemoguća da baš toliko slučajeva na neki način su u mom okruženju. al opet, ogromna većina tih informacija su ne baš sa kredibilitetom nego ta prijatelj prijatelja varijanta. tako da ne mogu baš konkretan zaključak da donesem.
    kapetanm

Post by kapetanm Sat Jun 13, 2020 12:09 am

Moja zgrada a i svi normalno radimo iako je onaj klinac zarazen. Njihova definicija kontakta je bas bliskost duza od 15-20 minuta na jedno pola metra, nije to bas lepra. Narednog dana su nam doveli ljude sa testobima onim vadjenjem krvi kako god se to zvalo i sve koji su se javili 50ak njih plus nekolicinu najblizih kuci i svi su negativni.
    U delu firme se sirila i panika proturivsi laznu vest da je s temperaturom dolazio na posao..
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Jun 13, 2020 12:17 am

kolega iz firme je pozitivan, ali ja se ne osećam naročito ugroženo, vazdušnom linijom je 4791 milja od mene
    kondo

Post by kondo Sat Jun 13, 2020 12:34 am

kakva sad AIK banka, zar to nije palo u stecaj i propo

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Jun 13, 2020 7:52 am

Beijing reports 4 new Covid-19 cases and 46 asymptomatic individual cases. The 4 new cases and 45 of the asymptomatic cases all have direct links to a wholesale market where traces of the virus were found on chopping boards used for imported salmon
    https://t.co/TM8MYKh16d

#BREAKING Parts of Beijing locked down due to fresh virus cluster https://t.co/HBfjqz7xKX

#UPDATES Eleven residential estates in south Beijing are locked down due to a fresh cluster of #coronavirus cases linked to the nearby Xinfadi meat market, officials say, and nine nearby schools and kindergartens have also been closed https://t.co/MaccbPlDhN
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Jun 13, 2020 9:32 am

beatakeshi wrote:Smrt maturantima!
    No Country wrote:Матуранти су као скакавци, елементарна непогода која се манифестује најездом.

Ne znam šta vam ovo znači. Niti im prizivam smrt niti ih smatram skakavcima. Odem do grada jer mi je zafalilo škije i vidim da je matursko veče i defile. Ovo je velika glupost prije svega. Uz svakog od njih iz kolone došlo je najmanje pet članova porodice, rodbine i prijatelja i u centru grada imaš skup od najmanje tri hiljade ljudi u vrijeme kad se zaraza ponovo zahuktava. Mjere zaštite nula, distanca nula, korona je ostala u sjećanju samo kao jaka i ljuta cigareta TDZ.

A virus? Kakav virus?

Vidjet ćemo uskoro posledice sinošnjeg skupa ili one jučerašnje proslave dana Sv. Ante u Ljubuškom. Naredne dve nedelje su ključne.
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Sat Jun 13, 2020 9:57 am

ja sam se brate smorio vise od rata kotkuce. znaci jebem ti m$ teams, zelim da budem izlozen i ranjiv ko srndac na autoputu

perite bulju i ruke

dr.pink

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    паће

Post by паће Sat Jun 13, 2020 10:03 am

Mr.Pink wrote:
    perite bulju i ruke

Ма јебо матер србијагасу (шп. las serbiagas, једнина una serbiaga), за последњих десет дана четири пута утањи плин око два пола три, па се врати. Тако и јуче, ама смо тек око шест приметили да се није вратио. На њихова четири броја се нико не одазива.

Оно није да не умемо да се снађемо без топле воде, у тамоу смо једном после урагана били 11 дана без струје, јер је њихов траблшутер толико јурио да нађе где је квар... А квар је био што се једна бандера, дрвена од 45цм дебљине, пободена у бару, изврнула и жице леже у води, што је видело само стотинак људи. Ал' ајд како да објасним клинкама, сад им се опет свидело да се брчкају у кади.

_____
       electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    kondo

Post by kondo Sat Jun 13, 2020 10:46 am

pinče u pravu si za bulju i pranje ali smo ti mi srbi kosmički jadnici, turci su nam ostavili u amanet da peremo bulju posle svakog korišćenja i danas kad odeš u tursko imaš wc šolju koja ima mlaznik koji ti nišani pravo u prkno, ja to oću da stavim u novu klonju dole na ostrvu ali jadac, toga nema nigde. pravoslavni grci su isto kao i mi pobegli od te ultimativne higijene a da se cimam u jederne po tursku wc šolju me stvarno mrzi. blaaah!

u japanu je taj mehanizam još luđi jer imaš komandnu tablu na šolji gde podešavaš temperaturu vode i ugao mlaza, npr ako uz tretman prkna želiš i hidromasažu testisa i slična mala muška zadovoljstva. ali avaj!

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    rumbeando

Post by rumbeando Sat Jun 13, 2020 10:52 am

Post by Sponsored content

Similar topics

-
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus