cuvajte se maksimalno. nemojte nista da vas je blam u radnji, na poslu, bilo gde.
Virus
- Post n°978
Re: Virus
Pa ja kad idem u dom zdravlja (sto ovih meseci moram, da ne ulazim sad u razloge...ne zbog sebe), nosim vizir. A mislim da cu uskoro poveti i naocare za plivanje.
- Post n°979
u mupu nbg guzva a max 5% nosi maske.
od profesionalnih cekaca u redu - niko.
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°980
nalog sa ženinog laptopa wrote:u mupu nbg guzva a max 5% nosi maske.
A ne, to nema, dok se ne uvede kazna od 10k ili odvodjenje 1 dan u pritvor, niko nece postovati. Nema trika.
- Post n°981
Ја сам данас полудео.Vasa Čokrljan wrote:Ne znam da li se do kraja razume šta je ova vlast uradila - mi smo usred pandemije svesno demontirali koliko-toliko efikasan sistem epidemiološkog nadzora. Cena će biti monstruozna.
Стварно бих покренуо истрагу против стручног штаба и оних који су их подстрекивали, због изазивања опште опасности.
Пре неки дан сам скопчао да ово до септембра неће да стане.
А онда треба да се крене у школе и вртиће. (морају да крену, гомилу деце нема ко да чува).
А онда сам се мало бавио статистиком и скопчао да нема шансе да неко од нас избегне вирус. Вртић, две школе, посао са десетак контаката (који могу да се смање, додуше).
Јебем им матер идиотску.
Last edited by Sotir on Sat Jun 20, 2020 9:31 pm; edited 1 time in total
- Post n°982
gde si ga nabavio?Mór Thököly wrote:Pa ja kad idem u dom zdravlja (sto ovih meseci moram, da ne ulazim sad u razloge...ne zbog sebe), nosim vizir. A mislim da cu uskoro poveti i naocare za plivanje.
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Post n°983
lalinea wrote:gde si ga nabavio?Mór Thököly wrote:Pa ja kad idem u dom zdravlja (sto ovih meseci moram, da ne ulazim sad u razloge...ne zbog sebe), nosim vizir. A mislim da cu uskoro poveti i naocare za plivanje.
Napravio ćaletu jedan privatnik u jednom sremskom gradu 4 komada.
- Guest
- Post n°984
vizir
uzmeš gaće za papir i rasečeš i neki lastiš ili šta god slično
i eto ga vizir
uzmeš gaće za papir i rasečeš i neki lastiš ili šta god slično
i eto ga vizir
- Post n°985
pa da
ali u kracim encounters je super zastita. Naravno, ako ces s nekim provesti u prostoriji sate i sate, onda...not so much. Osim sto i dalje stiti od ekstremnih stvari tipa kijanje i kasljanje
ali u kracim encounters je super zastita. Naravno, ako ces s nekim provesti u prostoriji sate i sate, onda...not so much. Osim sto i dalje stiti od ekstremnih stvari tipa kijanje i kasljanje
- Post n°986
Prodaju ih po apotekama. Nama gazda nabavio vizir, maske, rukavice, litre sredstava za dezinfekcoju, cak i jedan navlaku skafander za jednokratnu upotrebu
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°988
mislim, najbolja zastita je kaciga za motor. ali to cak i meni deluje pomalo ekstremno
- Post n°989
Ma on samo ima drugara koji radi u zdravstvu pa mu ovaj donosi ko hrcak
Inace svi ozbiljni privatnici slicno rade, pisao sam vec, ne isplati im se da ostanu bez radne snage, posebno sad kada se ubijaju od posla i para. Ja isto tako mastam, zakaci koleginica il gazda koji rade sest dana nedeljno, ja uskocim, za mesec dana eto ga zubić ko nov. Dok nekom ne smrkne drugom ne svane jbg
Inace svi ozbiljni privatnici slicno rade, pisao sam vec, ne isplati im se da ostanu bez radne snage, posebno sad kada se ubijaju od posla i para. Ja isto tako mastam, zakaci koleginica il gazda koji rade sest dana nedeljno, ja uskocim, za mesec dana eto ga zubić ko nov. Dok nekom ne smrkne drugom ne svane jbg
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°990
ne znam dal im obezbedju, ali meni je vec tesko da se setim u kojoj sam manjoj radnji video da nose bar maske o drugom da ne pricam
- Post n°991
raseces veliku flasu od kisele vode koja nema tamnu plastiku, recimo minakva je odlicna. proseces rupe za lastis i to je to. ovako samo iseces veci deo flase da ti ide preko usta
-------
https://vasudeva.forumburundi.com/viewtopic.php?t=1738
-------
https://vasudeva.forumburundi.com/viewtopic.php?t=1738
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.