Virus
- Post n°551
Re: Virus
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°552
Vasa Čokrljan wrote:tipa ja i ti, osim ako ne živimo u pećini.
Gile Ziljavi dobije koronu, prenese je Ćuretu Žvalavom, ovaj Aci Štangli, ovaj prodavačici u minimarketu, ona poslovođi, ovaj prodavcu na kvantašu, ovaj mom bakalinu, bakalin meni.
ozbiljno pitam, ti prilaziš na manje od 2 metra prodavačici i bakalinu? olrajt.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°554
Marius Lăcătuș wrote:Vasa Čokrljan wrote:tipa ja i ti, osim ako ne živimo u pećini.
Gile Ziljavi dobije koronu, prenese je Ćuretu Žvalavom, ovaj Aci Štangli, ovaj prodavačici u minimarketu, ona poslovođi, ovaj prodavcu na kvantašu, ovaj mom bakalinu, bakalin meni.
ozbiljno pitam, ti prilaziš na manje od 2 metra prodavačici i bakalinu? olrajt.
Nije mi stigao sa Alija Xingiang Lilong Extra Long Paying Stick For Healthy Payments pa moram rukom da prinosim karticu.
- Post n°555
kod tebe pay pass aparati nisu pomereni daleko od kasirke ka kupcu?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°556
Aj ne zajebavaj, nikome ni u jednom životu ne zavisi sve samo od njega. Možeš da se čuvaš i da se ne sačuvaš.
Prvo i osnovno, nije 2 metra. Nekad je metar, a nekad 3.
Prvo i osnovno, nije 2 metra. Nekad je metar, a nekad 3.
- Post n°557
kako da ti kazem, u prevenciji kovida ima puno više šanse nego u filozofskim rečenicama
_____
#FreeFacu
- Post n°558
Ово са темом је највећи проблем драње, чак не ни гомила људи.
Само је питање колико се преноси на отвореном. У затвореном је то далеко опасније.
А кад већ спомињете продавнице, и раније смо се питали, да ли је наведен и један случај да је дошло до ширења заразе у супермаркету?
Ради се о средини где се ипак мало прича.
Само је питање колико се преноси на отвореном. У затвореном је то далеко опасније.
А кад већ спомињете продавнице, и раније смо се питали, да ли је наведен и један случај да је дошло до ширења заразе у супермаркету?
- Post n°559
Srbija nek spremi kožne gaće
https://www.facebook.com/100003747393755/posts/2013093915492169/
https://www.facebook.com/100003747393755/posts/2013093915492169/
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°560
Sotir wrote:Ово са темом је највећи проблем драње, чак не ни гомила људи.
U prodavnici (ali vecoj, dakle supermarketu) ako nosis masku i cuvas se (dakle igras pakmen) sansa da se zarazis je skoro nula. A ako stavis vizir na primer, onda je fakticki nepostojeca. E sad, gledace te cudno, ali...
- Post n°561
Cuj gledace te cudno, oce bre da se biju s tobom jer ti nosis masku, a to ne postoji itd itdMór Thököly wrote:Sotir wrote:Ово са темом је највећи проблем драње, чак не ни гомила људи.
U prodavnici (ali vecoj, dakle supermarketu) ako nosis masku i cuvas se (dakle igras pakmen) sansa da se zarazis je skoro nula. A ako stavis vizir na primer, onda je fakticki nepostojeca. E sad, gledace te cudno, ali...
Polude ljudi kad me vide za kasom, pa kad krene prica, ubedjivanje, objasnjavsnje.
I neverovstno, ali 80% posto zena svih doba i samo 20% muskaraca, ali svi u dubokoj starosti, nose maske kad udju u radnju. Zene cesto i rukavice.
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°562
Inace, po meni je pokazatelj ozbiljnosti epidemije , situacija u lokalnim fabrikama, koje se sada ubijaju od posla a imaju po 50 do 150 radnika. Uveli su im barjere, obavezno non stop nosenje maski, merenje temperature na ulazi, gazde su eksplictno rekle radnicima da ako su bolesni ili imaju temperaturu obavezno ostanu kuci, ide bolovanje po zakonu itd. Prosto privatnici ne zele da rizikuju milionske profite u slucaju da im se zatvori pogon ili da im iz stroja ispadne 80% zaposlenih. Jedna od tih firmi je uspesno u maju prosla situaciju sa 5 zarazenih radnika na slavi, jer komsije, ali se korona nije prosirila po pogonu.
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°563
disident wrote:Cuj gledace te cudno, oce bre da se biju s tobom jer ti nosis masku, a to ne postoji itd itdMór Thököly wrote:
Polude ljudi kad me vide za kasom, pa kad krene prica, ubedjivanje, objasnjavsnje.
I neverovstno, ali 80% posto zena svih doba i samo 20% muskaraca, ali svi u dubokoj starosti, nose maske kad udju u radnju. Zene cesto i rukavice.
Pa cuvaju sebe. Dok bi svi u zatvorenom trebalo da nose maske kako bi cuvali druge. Al de ce nas narod da cuva druge...
U prodavnicama sam video masu klasicnih kandidata za tezu klinicku sliku (muskarac, podebeo, u recimo kasnim 50tim ili ranim 60tim) koji idu unaokolo i dernjaju se nesto, bez maske, bez icega. Ljudi su imbecili.
- Post n°564
Jesu ljudi debili, i sad bi ćirjaković dobio srčani udar, al na ovim prostorima(posto imam mnogo crnogoraca i pazaraca) svih religija i narodnosti nisu stigli do osnovnih higijenskih navika. Svaki dan gledam pljuvanje u prste, pare, ljude sa nekim kvrgama, sugama, izraslinama, sa nekim krnjcima od zuba, ljude koji pisaju i ne peru ruke posle toga, idu prljavi i smrde ko kuga kad udju. Jedina razlika izmedjj tih zapustenih i onih kolko tolko podnosljivih je sto ovi drugi imaju burmu pa neka zena bukvavlno brine o njima i njihovim osnovnim potrebama
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°565
Joj, kolko je ovo tacno...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°566
možda budem prvi kovidaš ovde
žena panula u krevet - malaksala, gušobolja, stomak.
nema temperaturu, cak obrnuto - 35.2 na jednom, 34.8 na drugom toplomeru.
dao sam joj paracetamol.
eto, pa ako se desi čestitajte.
inace ne znam gde da je vodim.
žena panula u krevet - malaksala, gušobolja, stomak.
nema temperaturu, cak obrnuto - 35.2 na jednom, 34.8 na drugom toplomeru.
dao sam joj paracetamol.
eto, pa ako se desi čestitajte.
_____
#FreeFacu
- Post n°567
Marius Lăcătuș wrote:
У Грчку. Ал' требало је прво тамо.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°568
možeš da ideš kroz lavirint sistema, a ako pare nisu problem, mislim da možeš da angažuješ bel medic ili nekog sličnog
- Post n°569
znači počelo je privatno? OK bel medic ne, ne podržavamo pljačku, ali medigrup za kaj pa ne.
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°570
Nije počelo, nijedna privatna klinika ne testira na covid, i dalje je na snazi krovna zabrana.
- Post n°571
i meni zenu boli grlo i nema temperaturu ali ja kapiram da nije korona. nema leba da ozbiljan simptomatski covid prodje bez temperature. ipak je to virus.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°572
evo je panula u krevet, sluša nemački podcast, valjda nemci to ne rade samo pred najgore
srećom eno je žozefina pored nje da spreči fatalni ishod
srećom eno je žozefina pored nje da spreči fatalni ishod
_____
#FreeFacu
- Post n°573
Mkslim da tesko sa tom temperaturom da je covid
- Post n°574
73 novozaraženo (1,26% testiranih)
5793 testirano
0 preminulo
14 na respiratoru (=)
512 aktivnih (+24, tj. +4,9%)
5793 testirano
0 preminulo
14 na respiratoru (=)
512 aktivnih (+24, tj. +4,9%)
- Post n°575
Kako mi je preneto
— krava muzara (@kravicamuuu) June 12, 2020
Sa one žureze za sad 30 pozitivnih od onih koji su se testirali
Ako je sve od jednog nosioca, viruse svaka ti čast.