Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Virus

Erős Pista

Virus - Page 23 Empty Re: Virus

Post by Erős Pista Thu Jun 11, 2020 10:39 pm

Virus - Page 23 3579118792

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    kondo

Post by kondo Thu Jun 11, 2020 11:25 pm

Vasa Čokrljan wrote:tipa ja i ti, osim ako ne živimo u pećini.

Gile Ziljavi dobije koronu, prenese je Ćuretu Žvalavom, ovaj Aci Štangli, ovaj prodavačici u minimarketu, ona poslovođi, ovaj prodavcu na kvantašu, ovaj mom bakalinu, bakalin meni.

ozbiljno pitam, ti prilaziš na manje od 2 metra prodavačici i bakalinu? olrajt.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Thu Jun 11, 2020 11:26 pm

sam je kriv, ne slusa dr Kona Virus - Page 23 1399639816

_____
    ????
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Jun 11, 2020 11:33 pm

Marius Lăcătuș wrote:
    Vasa Čokrljan wrote:tipa ja i ti, osim ako ne živimo u pećini.

Gile Ziljavi dobije koronu, prenese je Ćuretu Žvalavom, ovaj Aci Štangli, ovaj prodavačici u minimarketu, ona poslovođi, ovaj prodavcu na kvantašu, ovaj mom bakalinu, bakalin meni.

ozbiljno pitam, ti prilaziš na manje od 2 metra prodavačici i bakalinu? olrajt.

Nije mi stigao sa Alija Xingiang Lilong Extra Long Paying Stick For Healthy Payments™ pa moram rukom da prinosim karticu.
    kondo

Post by kondo Thu Jun 11, 2020 11:38 pm

kod tebe pay pass aparati nisu pomereni daleko od kasirke ka kupcu?

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Jun 11, 2020 11:46 pm

Aj ne zajebavaj, nikome ni u jednom životu ne zavisi sve samo od njega. Možeš da se čuvaš i da se ne sačuvaš.

Prvo i osnovno, nije 2 metra. Nekad je metar, a nekad 3.
    kondo

Post by kondo Thu Jun 11, 2020 11:54 pm

kako da ti kazem, u prevenciji kovida ima puno više šanse nego u filozofskim rečenicama

_____
    #FreeFacu

Sotir

Post by Sotir Fri Jun 12, 2020 12:02 am

Ово са темом је највећи проблем драње, чак не ни гомила људи.
    Само је питање колико се преноси на отвореном. У затвореном је то далеко опасније.

А кад већ спомињете продавнице, и раније смо се питали, да ли је наведен и један случај да је дошло до ширења заразе у супермаркету?
    Ради се о средини где се ипак мало прича.
    disident

Post by disident Fri Jun 12, 2020 1:31 am

Srbija nek spremi kožne gaće
    https://www.facebook.com/100003747393755/posts/2013093915492169/

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Jun 12, 2020 1:35 am

Sotir wrote:Ово са темом је највећи проблем драње, чак не ни гомила људи.
    Само је питање колико се преноси на отвореном. У затвореном је то далеко опасније.

А кад већ спомињете продавнице, и раније смо се питали, да ли је наведен и један случај да је дошло до ширења заразе у супермаркету?

U prodavnici (ali vecoj, dakle supermarketu) ako nosis masku i cuvas se (dakle igras pakmen) sansa da se zarazis je skoro nula. A ako stavis vizir na primer, onda je fakticki nepostojeca. E sad, gledace te cudno, ali...
    disident

Post by disident Fri Jun 12, 2020 1:41 am

Mór Thököly wrote:
    Sotir wrote:Ово са темом је највећи проблем драње, чак не ни гомила људи.

U prodavnici (ali vecoj, dakle supermarketu) ako nosis masku i cuvas se (dakle igras pakmen) sansa da se zarazis je skoro nula. A ako stavis vizir na primer, onda je fakticki nepostojeca. E sad, gledace te cudno, ali...
    Cuj gledace te cudno, oce bre da se biju s tobom jer ti nosis masku, a to ne postoji itd itd
    Polude ljudi kad me vide za kasom, pa kad krene prica, ubedjivanje, objasnjavsnje.
    I neverovstno, ali 80% posto zena svih doba i samo 20% muskaraca, ali svi u dubokoj starosti, nose maske kad udju u radnju. Zene cesto i rukavice.

_____
    Pristalica krvne osvete
    disident

Post by disident Fri Jun 12, 2020 1:48 am

Inace, po meni je pokazatelj ozbiljnosti epidemije , situacija u lokalnim fabrikama, koje se sada ubijaju od posla a imaju po 50 do 150 radnika. Uveli su im barjere, obavezno non stop nosenje maski, merenje temperature na ulazi, gazde su eksplictno rekle radnicima da ako su bolesni ili imaju temperaturu obavezno ostanu kuci, ide bolovanje po zakonu itd. Prosto privatnici ne zele da rizikuju  milionske profite u slucaju da im se zatvori pogon ili da im iz stroja ispadne 80% zaposlenih. Jedna od tih firmi je uspesno u maju prosla situaciju sa 5 zarazenih radnika na slavi, jer komsije, ali se korona nije prosirila po pogonu.

_____
    Pristalica krvne osvete
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Jun 12, 2020 1:50 am

disident wrote:
    Mór Thököly wrote:

Cuj gledace te cudno, oce bre da se biju s tobom jer ti nosis masku, a to ne postoji itd itd
    Polude ljudi kad me vide za kasom, pa kad krene prica, ubedjivanje, objasnjavsnje.
    I neverovstno, ali 80% posto zena svih doba i samo 20% muskaraca, ali svi u dubokoj starosti, nose maske kad udju u radnju. Zene cesto i rukavice.

Pa cuvaju sebe. Dok bi svi u zatvorenom trebalo da nose maske kako bi cuvali druge. Al de ce nas narod da cuva druge... 

U prodavnicama sam video masu klasicnih kandidata za tezu klinicku sliku (muskarac, podebeo, u recimo kasnim 50tim ili ranim 60tim) koji idu unaokolo i dernjaju se nesto, bez maske, bez icega. Ljudi su imbecili.
    disident

Post by disident Fri Jun 12, 2020 2:25 am

Jesu ljudi debili, i sad bi ćirjaković dobio srčani udar, al na ovim prostorima(posto imam mnogo crnogoraca i pazaraca) svih religija i narodnosti nisu stigli do osnovnih higijenskih navika. Svaki dan gledam pljuvanje u prste, pare, ljude sa nekim kvrgama, sugama, izraslinama, sa nekim krnjcima od zuba, ljude koji pisaju i ne peru ruke posle toga, idu prljavi i smrde ko kuga kad udju. Jedina razlika izmedjj tih zapustenih i onih kolko tolko podnosljivih je sto ovi drugi imaju burmu pa neka zena bukvavlno brine o njima i njihovim osnovnim potrebama

_____
    Pristalica krvne osvete
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Jun 12, 2020 3:19 am

Virus - Page 23 3579118792

Joj, kolko je ovo tacno...

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    kondo

Post by kondo Fri Jun 12, 2020 12:21 pm

možda budem prvi kovidaš ovde

žena panula u krevet - malaksala, gušobolja, stomak.

nema temperaturu, cak obrnuto - 35.2 na jednom, 34.8 na drugom toplomeru.

dao sam joj paracetamol.

eto, pa ako se desi čestitajte.

inace ne znam gde da je vodim.

_____
    #FreeFacu

паће

Post by паће Fri Jun 12, 2020 12:45 pm

Marius Lăcătuș wrote:
    inace ne znam gde da je vodim.

У Грчку. Ал' требало је прво тамо.

_____
       electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Jun 12, 2020 12:58 pm

možeš da ideš kroz lavirint sistema, a ako pare nisu problem, mislim da možeš da angažuješ bel medic ili nekog sličnog
    kondo

Post by kondo Fri Jun 12, 2020 1:08 pm

znači počelo je privatno? OK bel medic ne, ne podržavamo pljačku, ali medigrup za kaj pa ne.

_____
    #FreeFacu

Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Jun 12, 2020 1:26 pm

Nije počelo, nijedna privatna klinika ne testira na covid, i dalje je na snazi krovna zabrana.
    boomer crook

Post by boomer crook Fri Jun 12, 2020 1:37 pm

i meni zenu boli grlo i nema temperaturu ali ja kapiram da nije korona. nema leba da ozbiljan simptomatski covid prodje bez temperature. ipak je to virus.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    kondo

Post by kondo Fri Jun 12, 2020 2:00 pm

evo je panula u krevet, sluša nemački podcast, valjda nemci to ne rade samo pred najgore

srećom eno je žozefina pored nje da spreči fatalni ishod

_____
    #FreeFacu

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Jun 12, 2020 3:00 pm

Mkslim da tesko sa tom temperaturom da je covid
    rumbeando

Post by rumbeando Fri Jun 12, 2020 3:31 pm

73 novozaraženo (1,26% testiranih)
    5793 testirano
    0 preminulo
    14 na respiratoru (=)
    512 aktivnih (+24, tj. +4,9%)