Vučićeva Srbija
- Guest
- Post n°376
Re: Vučićeva Srbija
- Post n°377
Cveće i ukrasne biljke samo za predsednika @avucic
— Južne vesti (@juznevesti) June 11, 2020
Kada on ode, građanima je dovoljno i blato.#Niš https://t.co/b8VjEDaH6Y
- Post n°378
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°379
zar drzava srbija sa hrkalovickom u mupu nije ful zalegala za skaljarce prema svim onim izvestavanjima KRIK-a ?Bendegúz Somogyi wrote:Stavljanje mete na mladića od 22 godine je, u vašem svetu, legitimna politička borba. Razvucite ga po twt, upregnite istraživačke tabloide da ga fotografišu dok gleda utakmicu, povežite sa mafijom, samo da bi udarili po njegovom ocu. Vi ste blato protiv koga kažete da se borite. https://t.co/jJTatc8go8
— Ana Brnabic (@anabrnabic) June 11, 2020
zar nisu sva neresena ubistva iz one crne knjige (ili kako se vec zove) ubistva gde su kavaci pobijeni docim je skoro svako ubistvo skaljaraca razreseno ? hocu priupitati jel ovaj lik rogue kavac ili mozda sad preko ovoga i kavaci traze mesto pod suncem ?
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°380
ObrnutoDaï Djakman Faré wrote:zar drzava srbija sa hrkalovickom u mupu nije ful zalegala za skaljarce prema svim onim izvestavanjima KRIK-a ?Bendegúz Somogyi wrote:Stavljanje mete na mladića od 22 godine je, u vašem svetu, legitimna politička borba. Razvucite ga po twt, upregnite istraživačke tabloide da ga fotografišu dok gleda utakmicu, povežite sa mafijom, samo da bi udarili po njegovom ocu. Vi ste blato protiv koga kažete da se borite. https://t.co/jJTatc8go8
— Ana Brnabic (@anabrnabic) June 11, 2020
zar nisu sva neresena ubistva iz one crne knjige (ili kako se vec zove) ubistva gde su kavaci pobijeni docim je skoro svako ubistvo skaljaraca razreseno ? hocu priupitati jel ovaj lik rogue kavac ili mozda sad preko ovoga i kavaci traze mesto pod suncem ?
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°381
Period Dijane Hrkalović u MUP-u: mafijaška ubistva, veze kriminala i policije i prijave protiv nje
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°382
sale mutavi koji je vodio distribuciju za kavčane u srbiji je jebo dijanu hrkalović
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°383
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°384
Kada se dese napadi poput ovih na sina predsednika, opozicija ne sme da cuti. Ako se ne suprotstavljaju progonu tudje dece sutra mogu da ocekuju isto za svoju.#Srbija
— Tomislav Momirovic (@TomaMomirovic) June 12, 2020
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°386
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°387
Nije on, nego onaj ogavni Vucko iz Zandarmerije koji je u ime drzave i koordinirao Mutavog i Velju Nevolju.Marius Lăcătuș wrote:fare sve si pogrešno skontao, srbija pokriva kavčane 102%
sale mutavi koji je vodio distribuciju za kavčane u srbiji je jebo dijanu hrkalović
Kavaci su pod zastitom drzave CG i SRB. Ne pod zastitom, nego u CG su izvodili jednog Skaljarca iz zatvora da bi mogao da bude likvidiran. Skaljarci su rogue i utalili su se sa Lukom Bojovicem, tj. njegovim ljudima u Srbiji.
- Post n°388
_____
#FreeFacu
- Post n°389
Margit Savović wrote:Nije on, nego onaj ogavni Vucko iz Zandarmerije koji je u ime drzave i koordinirao Mutavog i Velju Nevolju.Marius Lăcătuș wrote:fare sve si pogrešno skontao, srbija pokriva kavčane 102%
Kavaci su pod zastitom drzave CG i SRB. Ne pod zastitom, nego u CG su izvodili jednog Skaljarca iz zatvora da bi mogao da bude likvidiran. Skaljarci su rogue i utalili su se sa Lukom Bojovicem, tj. njegovim ljudima u Srbiji.
ma u zatvoru mogu jednostavno da ih ubiju i snajperom...
https://www.blic.rs/vesti/hronika/nezapamcena-likvidacija-robijas-ubijen-u-crnogorskom-zatvoru-metak-iz-snajpera-mu/7jfl4p5
- Guest
- Post n°390
Na opasku da je tema Aleksandar Vidojević, član Partizanove navijačke grupe "Janjičari", koji se u policiji vodi kao osoba povezana sa kavačkim klanom, Brnabić je rekla da ne zna ko je Vidojević i da se neće raspitivato o njemu u MUP-u
...
"Svi koji su rekli da ima veze s mafijom i organizovanim kriminalom, što je laž i neistina, i to direktno crta njemu metu na čelo", istakla je Brnabić.
Upitana da li to znači da Aleksandar Vidojević nema veze s kriminalom, odgovorila je da "to možemo sada vi i ja da raspravljamo".
dijalektika brnabizma
- Post n°391
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°392
Vučić: Boli me pominjanje dece, ja sam samo običan tata
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°393
Bendegúz Somogyi wrote:Na opasku da je tema Aleksandar Vidojević, član Partizanove navijačke grupe "Janjičari", koji se u policiji vodi kao osoba povezana sa kavačkim klanom, Brnabić je rekla da ne zna ko je Vidojević i da se neće raspitivato o njemu u MUP-u
...
"Svi koji su rekli da ima veze s mafijom i organizovanim kriminalom, što je laž i neistina, i to direktno crta njemu metu na čelo", istakla je Brnabić.
Upitana da li to znači da Aleksandar Vidojević nema veze s kriminalom, odgovorila je da "to možemo sada vi i ja da raspravljamo".
dijalektika brnabizma
Snimak je prejak.
http://rs.n1info.com/Vesti/a609244/Ana-Brnabic-o-Danilu-Vucicu-i-Aleksandru-Vidojevicu.html
_____
- Post n°394
Da je mene tata ovoliko u javnosti branio kad sam imao 22 godine, bilo bi mi baš neprijatno. A posebno da sam se družio s opasnim momcima. Pa me tata brani.
— Dejan Jovic (@DejanFpzg) June 12, 2020
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°395
"Taj mladić o kojem govore je navijač Partizana, a moj sin je naviao za Zvezdu, Gledali su utakmicu u kafiiću. Taj mladič nije gonjen za drogu, nego za tuče", navodi.
Navodi da su ćerka i sin teško podneli razvod roditelja, i da se nakon toga roditelji trude da deci ugode u svemu, ali navodi da je sve to razumeo kao poruku da nije u stanju da decu zaštiti.
"Oni su u pravu, nisam uspeo da ih zaštitim. Ni Vukana", kaže predsednik.
Kaže da su njegovi roditelji imali problem sa njim do 21. godine, dok on sa Danilom takvih problema nema.
"On radi u prodavnici, ponosi se svojim poslom", kaže.
_____
????
- Post n°396
_____
????
- Post n°398
https://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:870086-Vucic-gost-u-emisiji-Prva-tema-Kriv-sam-za-ono-sto-se-mom-Danilu-desava-taj-mladic-sto-je-sedao-sa-njim-je-navijac-PartizanaJa sam ovde da pričamo o Kosovu, ali ne bežim od pitanja koja se tiču mog sina. Bilo bi mi lakše da pričamo o tome u sredini emisije. Verovatno svaki otac misli za sebe da je dobar. Nisam najbolji roditelj. Niti mogu da plačem, niti mogu da kukam. Mnogo mi je važno da pričamo o drugim ljudima u Srbiji. Negde sam kriv za ovo što se njemu dešava. Oni ne kažu da je prekršio zakon, da je zgrešio, da se bahato ponašao. Nego je sedeo sa nekim. Naravno da je reč o groznoj kampanji onih koji su obećali da ću ih zapamtiti. Imate više tih tajkuna, čak su u svojim tabloidima stavili, da je on sedeo sa opasnim ljudima. Taj mladić koji je sedeo sa njim je navijač Partizana. Moj sin navija za Zvezdu. Neću ljudima da ogadim veče. Doneo sam fotografije.
Navodi da su ćerka i sin teško podneli razvod roditelja, i da se nakon toga roditelji trude da deci ugode u svemu, ali navodi da je sve to razumeo kao poruku da nije u stanju da decu zaštiti.
- Oni su u pravu, nisam uspeo da ih zaštitim. Ni Vukana - kaže predsednik.
Kaže da su njegovi roditelji imali problem sa njim do 21. godine, dok on sa Danilom takvih problema nema.
- - Oni su u pravu, nisam uspeo da zaštitim svoju decu. Ja sam bio gori sa 19, 20 godina, ne postoji Zvezdin i Partizanov navijač koga ne poznajem. Moji roditelji su sa mnom imali problema. Danilo nije ukrao, radi u prodavnici, nije diler. Moj sin radi u prodavnici. Ne stidi se i ponosi se svojim poslom i ima platu od 550 evra - rekao je Vučić.
- Post n°399
_____
- Post n°400
Pazi kad ni ona nije mogla da izdrzi.
_____