opozicija
- Post n°651
Re: opozicija
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°652
dakle Jeremija i Djilas bi da se razidjuProtiv ovoga bili su Janko Veselinović, predsednik Pokreta za prwokret, Željko Veselinović, predsednik sindikata Sloga i Zoran Lutovac, predsednik DS, dok se Boško Obradović, lider Dveri, dvoumio, kažu naši izvori.
_____
????
- Post n°654
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°655
- Post n°656
Jebena strana je, trenutno Lutara i DS, jer su u raspadu, delom i zbog SzS, i treba im strukturna podrska. S druge strane, miim da ce biracko telo nagraditi Lutaru za ovo ciscenje, pa mozda oni ispadnu i najveci profiteri od svega, jer SSP i NS izlaze sa kompromitovanim liderima (Dveri takodje), a DS je najednom cist.
_____
- Guest
- Post n°657
(Aplauz iz publike)
- Post n°658
_____
- Post n°659
_____
????
- Post n°660
Ova informacija nije tačna. Takva odluka nije doneta! https://t.co/H11vccfz4M
— Janko Veselinovic (@j_veselinovic) June 29, 2020
_____
????
- Post n°661
U stilu Vučicevih tabloida pustili ste bez ikakve provere lažnu vest o gašenju Saveza za Srbiju. Naveli ste da je to urađeno na moj predlog. Ni jedna ni druga tvrdnja apsolutno ne odgovaraju istini.
— Dragan Djilas (@DraganDjilas) June 29, 2020
Savez za Srbiju više ne postoji https://t.co/IursUX4ruj
- Post n°663
Od prvog dana povratka u politiku posvećen sam ideji ujedinjenja opozicjje i smatram da je to jedinstvo danas potrebnije nego ikada pre. U skladu sa tim predložio sam na sastanku da članice Saveza, zajedno sa drugim političkim organizacijama koje su bojkotovale izbore,
kako onima koje funkcionišu na nacionalnom tako i onima onima koje deluju na regionalnom i lokalnom nivou, formiraju Srpsku opoziciju. Ideja je dobila podršku članica Saveza i dogovorili smo se da je iznesemo pred članice tzv. "bojkot opozicije" na sastanku zakazanom za.sredu.
Samo široki front svih koji su iskreno posvećeni borbi protiv autoritarne vlasti može dovesti do promena u Srbiji.
Iznoseći netačne informacije nanosite štetu svima nama koji smo, zbog borbe protiv mafijaškog režima, konstantna meta napada svih Vučićevih propagandnih glasila
_____
????
- Post n°664
_____
????
- Guest
- Post n°666
Janko Suvar wrote:ocekujte deset dana rasprave da l je prihvatgljivo da se zove Srpska opozicija
Pa to je prosto dobro opšte ime.
"Za koga si? Pa sa opoziciju."
- Guest
- Post n°667
nije.Janko Suvar wrote:ocekujte deset dana rasprave da l je prihvatgljivo da se zove Srpska opozicija
- Post n°668
Bendegúz Somogyi wrote:Janko Suvar wrote:ocekujte deset dana rasprave da l je prihvatgljivo da se zove Srpska opozicija
I tako i treba da se zove - Opozicija. Sta ce im prefiks
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°669
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°670
problem ce biti s ovim "srpska"Bendegúz Somogyi wrote:Janko Suvar wrote:ocekujte deset dana rasprave da l je prihvatgljivo da se zove Srpska opozicija
_____
????
- Post n°671
Da li vam nešto govori što su na lažnu vest o gašenju @SavezZaSRB
— Janko Veselinovic (@j_veselinovic) June 30, 2020
prvi nasele razne NULE od ljudi? Celu noć su slavili. To govori o njima i egu. To što se država raspada, to što ljudi umiru ko muve, što je pokrao i lažne izbore - ništa.
E, pa nismo svi isti.
Izadje lazna vest da se raspao SZS i - hop! Galerija debilčića krece sa gikovskim, ciničnim, pi...paćeničkim, sitnim zlobama, lisenih svakog humora, osim “nerd-ovskog” proseravanja.J...mi mater, koliko pi...lizackih,sitnih dušica ovde ima,za koje,bre,kucni ljubimac ne bi glasao.
— Srdjan Dragojevic (@srdjandrago) June 30, 2020
Losi ljudi. To je kao kada bih se ja radovao da film nekog kolege nije primljen na neki festival ili da ima malo gledalaca. Kapirate koliko je to gnjidinski? Normanog coveka raduje svaki tudji uspeh.
— Srdjan Dragojevic (@srdjandrago) June 30, 2020
_____
????
- Post n°672
(šule se posle malo i svađao po tviteru)
- Post n°673
Janko Suvar wrote:problem ce biti s ovim "srpska"
Ako je to DjJB+, onda stoji naziv Srpska Opozicija i u tom slucaju se nadam da ce biti formirana i Opozicija Srbije koja bi okupljala DS i slicne stranke
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°675
+ su oni pokreti koji valjda treba da se prikljuce dosadasnjem SzS-u
_____
★
Uprava napolje!