opozicija
- Post n°626
Re: opozicija
Jel pevaju?
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°627
Јел' сви који гласају за њега добијају Гомексову картицу? Питам за господина...
А што га је изградио, свака му част. Осим 1 овећег објекта овде и магацина на београдском путу, све остало су бивше Прехранине самоуслуге, са све духовима.
А што га је изградио, свака му част. Осим 1 овећег објекта овде и магацина на београдском путу, све остало су бивше Прехранине самоуслуге, са све духовима.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°628
Ima tri stranke ukupno. Dve idu jedna bojkotuje. Ovoj sto bojkotuje je multimilioner predsednik i osnivac, a ove dve sto idu imaju multimilioneri kao kandidate za poslanike.
jooj bre necu da pratim vise vesti, boze gospode. Mislim ne kazem da mora da budu bruklinske konobarice kandidati, al ono majku mu, kupi stranku ko posten covek, ne moras sebe staviti na listu.
edit: izgubio sam padeze od nerviranja mislim Gomex jebem ti lebac jooj
jooj bre necu da pratim vise vesti, boze gospode. Mislim ne kazem da mora da budu bruklinske konobarice kandidati, al ono majku mu, kupi stranku ko posten covek, ne moras sebe staviti na listu.
edit: izgubio sam padeze od nerviranja mislim Gomex jebem ti lebac jooj
_____
????
- Post n°629
izbeglica koji je došao u Srbiju sa 37.000 maraka u džepu
- Guest
- Post n°632
Мене он више подсећа на Шећероског, а мислим да му је и улога таква: да буде позадина на којој ће се јасније истицати тхе прави кандидат.
- Post n°633
Narodna stranka napušta SZS?
https://www.danas.rs/politika/narodna-stranka-napusta-szs/
Bojkot je bio tačka okupljanja stranaka i pokreta u Savez za Srbiju (SzS), a pošto su završeni izbori, završena je i tema bojkota i vreme je da se krene dalje, rekao je sagovornik Blica iz Narodne stranke.
Narodna stranka održala je sednicu Predsedništva pre dva dana i glavne teme su bile analiza izbora i budućnost stranke u SzS.
Kako najavljuje izvor Blica, predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić i lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas uskoro trebalo da se vide i razgovaraju o budućnosti SzS.
Na sednici Predsedništva doneta je odluka da Narodna stranka već krene u kampanju za nove izbore, kad god bili.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°634
NarEdna stranka se jedina konstituisala tokom svega ovoga.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°635
Будући губернатор Србије Млађан Ђорђевић недавно је изабран за представника Скупштине народа Евроазије у Србији!
— Šutanovac Dragan (@SutanovacDragan) June 26, 2020
Корак по корак ето и губерније. https://t.co/wlrx6LA2Rm
_____
????
- Post n°637
Upravo sam pokrenuo postupak protiv Aleksandra Martinovića za plagijat šest naučnih radova na osnovu kojih je doktorirao. Podneo sam i dokaze. pic.twitter.com/yMubG2tGps
— Balša Božović (@Balshone) June 26, 2020
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°639
Dan nakon bojkota
Opozicija 7 dana posle izbora:
— Aleksandar Sekulić (@amstelaca) June 28, 2020
Jeremić - tim bilding, kači fotke sa raftinga
Obradović - na odmoru, fotke prirodnih lepota
Trifunović - agituje da se glasa da neka riba bude na naslovnici Maxima
Tadić - nzn, nemam volje da kliknem na taj klip koji šerujete
Radujem se anarhiji
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°640
Zastava
Vuk Jeremić @jeremic_vuk
Dve rafting posade
@StrankaNarodna
uspešno savladale kanjon Tare! Flexed biceps
Svima koji do sada nisu imali prilike da dožive ovu lepotu, iskreno to preporučujem!!
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°642
ficfiric wrote:Zastava
Vuk Jeremić @jeremic_vuk
Dve rafting posade
@StrankaNarodna
uspešno savladale kanjon Tare! Flexed biceps
Svima koji do sada nisu imali prilike da dožive ovu lepotu, iskreno to preporučujem!!
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°643
To su samo taktički manevri da se zavara režim. U tajnosti se priprema Bela knjiga o izbornoj krađi, na redu je, posle bojkota, proces surove delegitimizacije ovog režima.
- Post n°644
Јеботе, кад му једног дана неко открије да је то сплаварење, биће опет као онај Пајин "откад си ти геј?" моменат.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°645
Saša Radulović@SasaRadulovich
Vlast je svim listama prikupljala potpise osim DJB.
Nijedna lista osim DJB nije imala kontrolore, jer je to cena kad ti vlast sakupi potpise.
Niko u RIK-u ne podržava borbu DJB da obori izbore. Glasaju sa vlašću.
Žao nam je zbog toga. Ali tako je.
Sergej Trifunović@WhistlerDick
I tebi je smrdo,skupljala. Nasnimasmo se sati materijala kako skupljamo potpise, ne videh nijedan tvoj sekund.Od onomad kad sam te u grupi bojkot nazvao detetom s posebnim potrebama, znam da si malo bolestan,a malo zao. Ali posto si toliki smrad, sad cu se malo i pozabaviti tobom
ali sad će tata ponovo da do ta neko ministarstvo pa ćeš biti zadovoljan. Smrade. I bukvalni smrade, jer sedeo sam pored tebe.
Nijedna lista osim DJB nije imala kontrolore, jer je to cena kad ti vlast sakupi potpise.
I tebi je smrdo,skupljala. Nasnimasmo se sati materijala kako skupljamo potpise, ne videh nijedan tvoj sekund.Od onomad kad sam te u grupi bojkot nazvao detetom s posebnim potrebama, znam da si malo bolestan,a malo zao. Ali posto si toliki smrad, sad cu se malo i pozabaviti tobom
ali sad će tata ponovo da do ta neko ministarstvo pa ćeš biti zadovoljan. Smrade. I bukvalni smrade, jer sedeo sam pored tebe.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°647
Vasa Čokrljan wrote:To su samo taktički manevri da se zavara režim. U tajnosti se priprema Bela knjiga o izbornoj krađi, na redu je, posle bojkota, proces surove delegitimizacije ovog režima.
- Post n°648
Daj sad onu fotku kad su zajedno u kafani.ficfiric wrote:Saša Radulović@SasaRadulovich
- Post n°649
Ili ono kad mu u UN-u vice "Tako je! Bravo!".
Btw, tu je sedeo pored njega
Btw, tu je sedeo pored njega
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°650
Umreo SzS
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije