opozicija
- Post n°426
Re: opozicija
Veća slika na malom prostoru, uverljiva veća slika, a o čemu se inače raspravlja na ovom topiku? O Mariniki Tepić i Kinezima?
- Post n°427
Nije uverljiva veća slika, nego noć u kojoj su sve krave crne. Solus je dobro provalio, bazduljanje.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°428
A Kako smo stigli na ovu poziciju u ovom vremenu, ako nisu sve krave crne?
- Post n°429
A Kako smo stigli na ovu poziciju u ovom vremenu, ako nisu sve krave crne?
- Post n°430
Kako god da smo, ništa se o tome pametno neće pročitati kod polupismenog muljatora Džalta.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°431
Možda, za promenu, da ne čitamo tekstove jednog dana i da se podsetimo da se karijere prave na ponavljanjima.
- Post n°432
Direktno.rs ekskluzivno objavljuje fotografiju sa proslave Svetog Luke iz doma Gorana Vesića, gde se u njegovom društvu uz Nikolu Nikodijevića nalazi Srđan Sandić, predsednik Statutarne komisije Demokratske stranke.
edit:
evo i slika ako vam nesto znace te face
edit:
evo i slika ako vam nesto znace te face
_____
????
- Post n°433
DS uniforme pa cak i riba
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°434
moram nesto da kazem u vezi tih gajbi novokomponovanih sabana koji kupuju stanove u sabanskoj novogradnji
trazim sebi dobar kuhinjski sto, i sad gledam ove kuhinjske stolove hipsterske na instagramu koje prozvode male radionice. prodaju ih za masne pare, tipa 200 ljada stolovi koji su fazon greda hrastova premazana nekim SPECIJALNIM lakom, nabodena na neku premazanu armaturu celicnu i kao vau
meni nema bogougodnijeg dozivljaja od onoga kada vidim takav jedan post na FB, i taj proizvod koji se nalazi na nekoj ,,modernoj,, gajbi, tj. u svom prirodnom habitatu koji je bukvalno jedno leglo bezukusa i bezlicnosti
jos jaci mi je ugodjaj kada vidim likove koji u komentarima napisu ,,cena?,,
a ovi im odgovore ,,inbox,,
PA HA HA
trazim sebi dobar kuhinjski sto, i sad gledam ove kuhinjske stolove hipsterske na instagramu koje prozvode male radionice. prodaju ih za masne pare, tipa 200 ljada stolovi koji su fazon greda hrastova premazana nekim SPECIJALNIM lakom, nabodena na neku premazanu armaturu celicnu i kao vau
meni nema bogougodnijeg dozivljaja od onoga kada vidim takav jedan post na FB, i taj proizvod koji se nalazi na nekoj ,,modernoj,, gajbi, tj. u svom prirodnom habitatu koji je bukvalno jedno leglo bezukusa i bezlicnosti
jos jaci mi je ugodjaj kada vidim likove koji u komentarima napisu ,,cena?,,
a ovi im odgovore ,,inbox,,
PA HA HA
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°435
Tru det.
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°436
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°437
imaš neku ploču za masivan astal da preporučiš? razmontirao sam neke gvozdene nogare sa stola na sklapanje pa bi da mu stavim 2x1m ploču ili daske spojene, svejedno. leti napolju zimi unutra
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°438
pa brate sve zavisi koji djir te lozi. ono kao drvo puno ,,rustik,,, hrast, orah... ili bi nesto moderno poluplasticno
i ja sam u fazonu da odem na stovariste neko i vidim kakav je tamo izbor
i ja sam u fazonu da odem na stovariste neko i vidim kakav je tamo izbor
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°439
ma drvo pravo, kakva poluplastika
na ostrvu je drvo skupo i lose. ponecu odavde.
na ostrvu je drvo skupo i lose. ponecu odavde.
_____
#FreeFacu
- Post n°440
Госпоја пре пешес година направила прави сељачки астал, истина са горњом плочом од летава (оно 25х100х1500, са размацима око 3мм), и испремазивала га нечим воштаним, што је иначе за прозоре. Провео је пола времена напољу и ништа му не фали. Само смо му скратили ноге да буде у висини за ручавање. Ено и сад је напољу.
Мада, план је да му једном заменимо плочу нечим исто од обичних дасака, само да добије оквир од тврђег дрвета а у средини да полепимо плочице. Јер мушема није отпорна на мачке.
Мада, план је да му једном заменимо плочу нечим исто од обичних дасака, само да добије оквир од тврђег дрвета а у средини да полепимо плочице. Јер мушема није отпорна на мачке.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°441
to sa pločicama me mami mada mislim da je nepraktično i žnoru
_____
#FreeFacu
- Post n°443
CEO OKRUZNI ODBOR NOVE SRBIJE PCINJSKI OKRUG ZAHTEVA SAZIVANJE PREDSEDNISTVA I OSTAVKU VELIMIRA ILICA.USKORO KONFERENCIJA ZA MEDIJE...OSTAVKA VELJO TVOJ JE PUT!!!!!! pic.twitter.com/MurmcGzdrk
— IVICA PETRUSEVIC (@NovaIvica) May 13, 2020
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°444
haha svi će izađu na izbore i crknu
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°446
Sto sa pločicama je meni nešto najudobnije za obradu mesa, a naročito ribe.
- Post n°447
Fliesentisch. Швапска ствар колико ја разумем.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°448
Fliesentisch. Швапска ствар колико ја разумем.Halászlé wrote:Sto sa pločicama je meni nešto najudobnije za obradu mesa, a naročito ribe.
Он топик: ДС се плаши директног правног насиља и преузимања странке од стране групе 21.
- Guest
- Post n°449
Of topik: tako dakle? Nisam znao. To imaju po dvorištima vikendica i kuća severne Bačke. Ima logike da je nemačkog porekla.
Neću više!
Neću više!