Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

opozicija

ficfiric

opozicija - Page 10 Empty Re: opozicija

Post by ficfiric Sun May 10, 2020 4:25 pm

1 Škoro Srđan

SUBOTOM U 18 Srđan Škoro: Večni svirači one stvari

https://direktno.rs/kolumne/272872/subotom-u-18-srdjan-skoro-vecni-sviraci-one-stvari.html

Drugo zvanično ime koje Sergej Trifunović kao političar svakodnevno koristi je svirač k...a! Usta su mu, inače, puna isključivo te stvari što se može dvojako tumačiti kao njegov lični fetiš da voli tu stvar stalno da ima u ustima ili kao nedostatak iste. Kako god, svojom odlukom da izađe na izbore Trifunović je pokazao i da mu je politika k...c. Nije ni čudo kad mu je jedan od političkih savetnika znameniti julovac i nekada velika uzdanica Mirjane Marković - Zoran Čičak.

opozicija - Page 10 Sergej-trifunovic-petar-panic-pana-vucic-0-800_468x940

Svakoga ko nešto malo zna o Sergeju ova odluka nije iznenadila. Odličan glumac, ali karakter nula, nizak nivo svesti, oveštali skandal majstor, manijakalni egocentrik, jednostavno rečeno ljudski izmet vešto upakovan u popularnost javne ličnosti. Cena druženja sa Cecom, Legijom, Panom, njegovim velikim drugarom, inače, Šešeljevim i Vučićevim krimosom, nagli prekid istrage oko njegove humanitarne organizacije, uticaj na imenovanje ministra kulture Vukosavljevića, njegovo javno busanje koliko mu se nudi poslanika i para da bi izašao na izbore, mora jednom da se plati. Prodajom, izdajom, brutalnim gaženjem Sporazuma sa narodom i ko zna čime još, što karakteru kakav je Sergejev nije ništa ni strano, ni neobično.

Takvih karakternih nula i svirača one stvari prepuna je politička scena Srbije, počev od predsednika Vučića, pa nadalje. U tom smislu će se Sergej brzo uklopiti, pa mogu zajednički da sviraju k...u, Vučić da solira, a Trifunović da mu tercira. Taman za političku cajku. Zbog toga ovakvi izbori i služe. Otuda se i postavlja pitanje zašto su se uopšte takmičili za mesto predsednika PSG, Sergej Trifunović i Aleksandar Olenik, kad obojica izlaze na izbore, a očigledno imaju i istog gazdu. Podsećanja radi, po povlačenju Saše Jankovića iz politike, za predsednika PSG se opredeljivalo samo 32 osobe, što je i za izbor predsednika kućnog saveta neke zgrade jako mali broj ljudi. Njihov učinak u samom PSG pre toga je, inače, bio nula. Odlukom o izlasku na izbore jasno se pokazalo čemu služe, a tek će se videti koji su im dalji zadaci. Nedela su, ionako, njihova glavna dela tako da ne morate da brinete.

Izjava Trifunovića da ulazi u svinjac kako bi vratio dostojanstvo narodu, najbolje govori o prevari čije je on trenutno deo. Dostojanstvo narodu ne mogu vratiti ljudi koji ga nemaju, koji čak ni datu reč nisu u stanju da održe. Srbiji je previše Vučićevog ludila, laži i prenemaganja da bi se sad bavila Sergejevim. Postavlja se pitanje šta je sa znamenitim članovima političkog saveta PSG koji noću potpisuju razne apele oko bojkota izbora, a danju učestvuju u donošenju odluke o izlasku na njih. Šizofreno prilično, kao i sama vlast.

Uostalom, evo sad prilike za njih, ali i za Sergejevog brata Baneta koji je tokom protesta, a i posle, stalno predlagao svojevrsno telo koje bi kontrolisalo opoziciju. Branislav Trifunović jako dobro zna karakterni potencijal članova PSG, a i svog brata, pa nema razloga da upravo sad ne formira to što je želeo tokom protesta.

Šta god da se ubuduće bude dešavalo sa izborima u Srbiji, ovi će sigurno ostati upamćeni po jednom, a to je da će bukvalno sve političke fekalije isplivati na videlo. To pruža narodu jedinstvenu priliku da ih se reši jednom za svagda. I ovakve vlasti i ovih koji se predstavljaju kao opozicija. Potrebno je samo pažljivo povući vodu. I to najmanje dva puta, za svaki slučaj, jer ni kanalizacija nije ono što je nekad bila. Ne prima baš svaku fekaliju.

Ili što reče Sergej Trifunović na zvaničnom proglašenju bojkota, onako dosledno kako samo on ume „Vučiću neću da se igram s tobom ni za 500 hiljada evra, ni za cenzus od 3 odsto, napravi scenu kakvu god želiš, ali ovoga puta bez nas u ulozi statista u teatru apsurda...“ I savetovao je Vučiću da naduva bizona. Sad može i Sergeja. Ionako to voli više od svega.

_____

Uprava napolje!

Erős Pista

Post by Erős Pista Sun May 10, 2020 4:29 pm

Počeli su s krljanje...

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun May 10, 2020 4:47 pm

Ako ga posle Gajića i Škora napadne još neko sličan njima nateraće me da izađem na izbore i glasam za Sergeja. Oni protiv kojih su njih dvojica nemoguće je da nemaju nešto što valja
    паће

Post by паће Sun May 10, 2020 4:50 pm

Улажем 1 протествРЖ! Није "свирач оне ствари", него "свирач оној ствари".

Толико од примедаба.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    ficfiric

Post by ficfiric Sun May 10, 2020 4:56 pm

Erős Pista wrote:Počeli su s krljanje...

Ima pik na predsednike PSG-a

POTVRĐENO PISANJE ALO! Škoro napustio PSG zbog "Slaviše"

Dosadašnji član Predsedništva Pokreta slobodnih građana Srđan Škoro potvrdio je za da je podneo ostavku i traži, kako kaže, da se o tome izjasne članovi predsedništva i osnivači stranke.

On je naveo da je glavni razlog ostavke to, što na jedan neprimeren način pokretom upravlja supruga Saše Jankovića i da se odluke u pokretu donose na način koji nije demokratski.

Tvrdi da je od pokreta stvoreno jedno "mini preduzeće" Slavice i Saše Jankovića u kojem se favorizuju "poltroni".

"Mi smo se u pokretu okupili oko vrednosti da bismo napravili bolju i pristojniju Srbiju, ali ono što radi bračni par Janković je daleko od toga", rekao je Škoro.

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun May 10, 2020 4:57 pm

Mór Thököly wrote:Ako ga posle Gajića i Škora napadne još neko sličan njima nateraće me da izađem na izbore i glasam za Sergeja. Oni protiv kojih su njih dvojica nemoguće je da nemaju nešto što valja

evo idem da glasam, već sam krenuo
    Margit Savović

Post by Margit Savović Sun May 10, 2020 5:08 pm

Ja sam za to da ne gubimo više fokus i da se bavimo izborima 2022.

Treba nam kandidat koji je household name, nije umobolan, jeste emancipovan i nije poremećeni narcis. 

Predlozi? 😁
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun May 10, 2020 5:09 pm

da završimo sa kosovom, pa da nam postave nekog drugog
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun May 10, 2020 5:27 pm

Margit Savović wrote:Ja sam za to da ne gubimo više fokus i da se bavimo izborima 2022.

Treba nam kandidat koji je household name, nije umobolan, jeste emancipovan i nije poremećeni narcis. 

Ovo su dosta visoki pragovi za nekog ko mora imati i srpsko državljanstvo...
    Margit Savović

Post by Margit Savović Sun May 10, 2020 5:36 pm

Uopšte se ne zezam. Potpuno je čudna atmosfera u društvu. Meni otkako je počelo vanredno stanje ljudi za koje nikad ne bih rekla da imaju te ambicije pišu da hoće da se aktiviraju politički. Nije toga ranije bilo nikada. I to su sve pametni i resourceful milenijalsi. Pošto su nam sve poltičke stranke govno, mislim da je najbolje da se bavimo predsedničkim kandidatom.
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Sun May 10, 2020 5:36 pm

Dacic.

_____
    ????
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun May 10, 2020 5:38 pm

Ja mislim da u proseku u Srbiji živi kretenski narod i da bolje od kretena nisu u stanju da izaberu.

Ne kažem da je u drugim zemljama bitno bolje, ali je u drugim zemljama bitno bolje.
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Sun May 10, 2020 5:40 pm

+1

_____
    ????
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun May 10, 2020 5:42 pm

Margit Savović wrote:Uopšte se ne zezam. Potpuno je čudna atmosfera u društvu. Meni otkako je počelo vanredno stanje ljudi za koje nikad ne bih rekla da imaju te ambicije pišu da hoće da se aktiviraju politički. Nije toga ranije bilo nikada. I to su sve pametni i resourceful milenijalsi. Pošto su nam sve poltičke stranke govno, mislim da je najbolje da se bavimo predsedničkim kandidatom.

Jbg, moram da vidim gde sam to procitao, ali po jednom istraživanju od pre jedno 10tak dana procenat onih koji misle da AV dobro radi posao je porastao od pocetka korone sa nesto oko 45 na 55%. ALI, procenat onih koji su izrazito nezadovoljni njim je porastao sa nesto 7-8% na 21%. Sad, možeš reći, pa šta, nije to u procentima mnogo više nego ovo pozitivno što je dobio, no - pozitivno je poraslo tipa za 23%, dok je negativno poraslo 300%. Ima tu neceg.
    disident

Post by disident Sun May 10, 2020 5:43 pm

Margit Savović wrote:Uopšte se ne zezam. Potpuno je čudna atmosfera u društvu. Meni otkako je počelo vanredno stanje ljudi za koje nikad ne bih rekla da imaju te ambicije pišu da hoće da se aktiviraju politički. Nije toga ranije bilo nikada. I to su sve pametni i resourceful milenijalsi. Pošto su nam sve poltičke stranke govno, mislim da je najbolje da se bavimo predsedničkim kandidatom.
    Ne moze se Vucic pobediti  tim nestranackim pristupom. Moze se osvojiti odredjen broj glasova ili animirati nezainteresovani glasaci(videti pod beli) ali to je idalje igra u kojoj winner take all
    Mada je pitanje dobro, Srbija idalje nema opoziciju koja moze da izadje Vucicu na crtu, i to je jedna od njegovih vecih prednosti.

Last edited by disident on Sun May 10, 2020 5:45 pm; edited 1 time in total

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    ficfiric

Post by ficfiric Sun May 10, 2020 5:43 pm

Nema ovde uslova da se vlast smeni na izborima. Vucic ce pasti kada dovoljno ljudi izadje na ulicu i kada postane jasno da on ne moze da se izbori sa njima

_____

Uprava napolje!

Margit Savović

Post by Margit Savović Sun May 10, 2020 5:44 pm

Niste od pomoći ni malo. Niti mrvicu.

Znači neću nikakve Prangije 2 a la Miša Majić, neću neke bolesne narcise poput Branka Nordeusa. 
    Treba da za tu osobu znaju u svakom selu.
    Margit Savović

Post by Margit Savović Sun May 10, 2020 5:46 pm

disident wrote:
    Ne moze se Vucic pobediti  tim nestranackim pristupom. Moze se osvojiti odredjen broj glasova ili animirati nezainteresovani glasaci(videti pod beli) ali to je idalje igra u kojoj winner take all
    Ima da ga podrže Djilas i Jeremić i Lutovac. Ujedinjeno iza kandidata.

Oni sami nisu elektabilni i nije im u interesu da se blamiraju na izborima.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun May 10, 2020 5:47 pm

Margit Savović wrote: 

Onda Radoš Bajić.
    Margit Savović

Post by Margit Savović Sun May 10, 2020 5:47 pm

ficfiric wrote:

Nema ovde uslova da se vlast smeni na izborima. Vucic ce pasti kada dovoljno ljudi izadje na ulicu i kada postane jasno da on ne moze da se izbori sa njima
    Predsednički izbori. Mnogo lakše za koordinaciju snaga protiv ove lobotomije i silovanja države.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun May 10, 2020 5:48 pm

Margit Savović wrote:Niste od pomoći ni malo. Niti mrvicu.

Znači neću nikakve Prangije 2 a la Miša Majić, neću neke bolesne narcise poput Branka Nordeusa. 

Pa jebiga, onda Djovak. Ne da bi to njemu ikad palo na pamet, ali izgleda da njegovu ženu zanimaju šira društvena pitanja opozicija - Page 10 1861198401 , pa možda može da se pogura u tom pravcu. 

Ne znam stvarno, na keca mi niko ne pada na pamet.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun May 10, 2020 5:48 pm

Talason wrote:
    Margit Savović wrote: 

Onda Radoš Bajić.

U pravom selu, ne selu u kome se snima film
    Margit Savović

Post by Margit Savović Sun May 10, 2020 5:48 pm

Talason wrote:
    Margit Savović wrote: 

Onda Radoš Bajić.
    Gotovo sigurno umobolan i gotovo sigurno neemancipovan.
    ficfiric

Post by ficfiric Sun May 10, 2020 5:49 pm

Margit Savović wrote:Niste od pomoći ni malo. Niti mrvicu.

Ne postoji osoba koja za par nedelja tretmana ne bi mogla biti pretvorena u Satanu. Jbt, dosta ljudi veruje da je Sasa Jankovic ubica.

_____

Uprava napolje!

disident

Post by disident Sun May 10, 2020 5:50 pm

ficfiric wrote:

To jeste cesto misljenje, ali mislim da ce Vucic u toj situaciji(ako do nje ikada dodje) kada sve dogori do nokata da prosto sklopi dil sa pobednicima i povuce se mirno. Previse pametan i nimalo fanatik da bi isao djonom do kraja jer zna kako se to uglavnom zavrsava

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is Fri Nov 08, 2024 10:03 pm