opozicija
- Post n°126
Re: opozicija
njega nijesmo glasali
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°127
Tebi Amfilohije i danas dobar.
A o najboljem asistentu na Mašincu da ne govorimo.
A o najboljem asistentu na Mašincu da ne govorimo.
- Post n°128
Рђавом курцу свака длака смета, а?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°129
To me tera na razmisljanje.Marius Lăcătuș wrote:Mnogo smo se profinili, onomad nam nisu smetali Velja Selja, generali Perišić i Obradović, Dr S.Protić, Dušan Mihajlović i slični.
Ako si stranka na vlasti racunas na one glasace iz javne uprave koji su nekada glasali za G17/DSS/DS a sad za SNS, kao i na neke koji iz potpuno ortogonalnih razloga uvek glasaju za vlast (zapravo, mislim da to ima veze sa tim da je mi nikad nismo imali uistinu slobodne medije), pa onda i mozes da sacuvas vlast bez desnicarenja.
A sta ako nisi stranka na vlasti, kako doci do 50%? Da li mora da se zagrabi u nacosko glasacko telo?
Ili ne mora tako sto ces da pustis da se SNS srusi sam od sebe, pa da se nadamo da ce vlast da snap up neko dobar? :-/
Btw, ja mislim da Vucic ne dobija predsednicke izbore 2022.
- Post n°130
Kaže Klačar da su ti presudni. Oni to svi znaju.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°131
To je...mnogo daleko za bilo kakve prognoze u vezi sa tim. I inace, a u ovakvoj situaciji koja nastaje sa koronom nemoguce je bilo sta prognozirati. Ali, da, predsednicki izbori su u Srbiji uvek najvazniji.
- Post n°132
Mislim da nemamo ni blizu dovoljan uzorak da tvrdimo tako nešto.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°133
Nekoliko stvari.
Krenuce recesija. U SNS je krenula nervoza i pre nego sto je korona usporila ekonomiju. Vucic je celu 2019 podredio postizanju brzih rezultata za izbore. Desio se ozbiljan pad investicija u opremu, jer je sve bilo preusmereno u puteve, a privatne investicije su uglavnom bile u zgrade. Izvoz ce da padne jer ce nasi spoljnotrgovinski partneri da padnu u proseku za 5%. Bice jako tesko odrzati zadovoljstvo kod gradjani koji su bili zadovoljniji sada nego 2009.
Tramp je smislio pakleni plan da mu Grenel donese resenje za Kosovo kroz podelu teritorija i da to prezentuje pred izbore u novembru. Utisak mi je da je to antagonizovalo Vuciceve EU sponzore koji su bili strogo protiv podele.
Intenzitet afera koje izbijaju u javnost je porastao. Tesko se to vise moze spinovati.
Krenuce recesija. U SNS je krenula nervoza i pre nego sto je korona usporila ekonomiju. Vucic je celu 2019 podredio postizanju brzih rezultata za izbore. Desio se ozbiljan pad investicija u opremu, jer je sve bilo preusmereno u puteve, a privatne investicije su uglavnom bile u zgrade. Izvoz ce da padne jer ce nasi spoljnotrgovinski partneri da padnu u proseku za 5%. Bice jako tesko odrzati zadovoljstvo kod gradjani koji su bili zadovoljniji sada nego 2009.
Tramp je smislio pakleni plan da mu Grenel donese resenje za Kosovo kroz podelu teritorija i da to prezentuje pred izbore u novembru. Utisak mi je da je to antagonizovalo Vuciceve EU sponzore koji su bili strogo protiv podele.
Intenzitet afera koje izbijaju u javnost je porastao. Tesko se to vise moze spinovati.
- Post n°134
Ma slažem se, ali možda se dese i neki vanredni izbori u međuvremenu...
_____
- Post n°135
Apsolutno je moguce, tj nije nemoguce. Ali dosta nepoznanica ima. Doduse, vecina tih nepoznanica ima vise sanse da krene kontra interesu rezima nego obrnuto.
- Post n°136
Krenuće recesija ali sad pored žutih i Đilasa koji su sve pokrali ima još jedno opravdanje a to je korona pa umjesto BDPa od +48 posto biće -8 šta da se radi, biće bolje za 2 najkasnije 2 i po godine.
- Post n°137
Mislim, ovo je kriza za koji se nisu spremali, kao sto vec napisah jednom. Kao takva, ona zaista nosi ozbiljne opasnosti za rezim.
- Post n°138
Pa ima to, a ima i da svima u jednom trenutku pukne film i da ih više živo zabole za bilo kakva opravdanja, tačno ih emitovali 24/7 sa svih nacionalnih televizija.
et MNE
et MNE
_____
- Post n°139
pukne često i ovako ljudima film u jednom trenutku, problem je što to nije isti trenutak
- Post n°140
Sve je moguce ali mnogo ima nepoznanica. Kosovo, dubina ekonomske krize, imigraciona politika EU, cak i americki izbori. Moguce je, ali se ne usudjujem da prognoziram vise.
- Post n°141
Jedino sto moze da krene nizbrdo je da njegovi zapadni patroni krenu aktivno da ga obaraju, sve drugo, tj domacu javnost ce amortizovati
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°142
naša privreda i naš bdp su smešni, tako da recesija u srbiji može da ima sasvim drugačiji razvojni put od recesije u nekoj normalnoj zemlji
pored toga, u tim ciframa ne zavisimo od turizma, kao neke lepe naše
neko ko zna šta radi bi mogao da ovde održi situaciju, doduše to znanje nisam primetio do sada, osim na špekulantskom nivou
pored toga, u tim ciframa ne zavisimo od turizma, kao neke lepe naše
neko ko zna šta radi bi mogao da ovde održi situaciju, doduše to znanje nisam primetio do sada, osim na špekulantskom nivou
- Post n°143
Erős Pista wrote:Kaže Klačar da su ti presudni. Oni to svi znaju.
Ако су пресудни председнички избори, то онда значи да две недеље касније мора нешто друго да се нађе. Пресудности истекне рок.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°144
Bivši predsednik Srbije i lider Socijaldemoratske stranke Boris Tadić izjavio je da je na sastanku opozicije održanom danas predložio izlazak na izbore na jedinstvenoj listi.
Tadić je to izjavio tokom gostovanja na televiziji N1, gde je izneo detalje sastanka sa ostalim liderima opozicije.
“Ja sam predložio kompromisno rešenje – da opozicija ujedinjena izađe na izbore na listi koja bi se zvala “Lista za bojkot”. Stranke bi jasno stavile do znanja da neće učestvovati u radu parlamenta, ali i da je protiv Vučićeve vlasti”, rekao je Tadić.
Tadić je to izjavio tokom gostovanja na televiziji N1, gde je izneo detalje sastanka sa ostalim liderima opozicije.
“Ja sam predložio kompromisno rešenje – da opozicija ujedinjena izađe na izbore na listi koja bi se zvala “Lista za bojkot”. Stranke bi jasno stavile do znanja da neće učestvovati u radu parlamenta, ali i da je protiv Vučićeve vlasti”, rekao je Tadić.
_____
????
- Guest
- Post n°146
Ja sam predložio kompromisno rešenje – da opozicija ujedinjena izađe na izbore na listi koja bi se zvala “Lista za bojkot”.
Ja sam predložio kompromisno rešenje – da opozicija ujedinjena izađe na izbore na listi koja bi se zvala “Lista za bojkot”.
- Post n°147
Bog. Nije njemu džaba :tupan:bio savetnik.
- Guest
- Post n°148
video sam svašta u srpskoj politici u svom životu dugom 45 godina ali ovo je nešto posebno, ovaj dan ću pamtiti.
- Post n°149
Pa bar nek nazovu Lista za fer/normalne izbore. Ovo je Monti Pajton.
- Post n°150
bolje da je nazvao listu beli listići
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together