opozicija
- Post n°151
Re: opozicija
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°153
Erzsébet Biszak wrote:bolje da je nazvao listu beli listići
- Post n°155
AHAHAHAHAHAHHAA
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°156
Da udju u parlament da bi ga bojkotovali. Uz primanje poslaničke plate. Carevi.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°157
[size=15]Dick Whistler
@WhistlerDick
·
12m
Boris Tadić.
Mudri starac Nestor pred Trojom.
Uzdržite se glupavih komentara, govorim šta sam danas video.[/size]
_____
????
- Post n°159
Ko li je Ahil, a ko Agamemnon majku mu...
- Guest
- Post n°160
znam da je ovo malo nepopularno što pišem, ali jebemumater da li je dovoljno da tri puta kažeš Vučiću Pederu pa da budeš imun na covid? pa ovaj Boško zaliva salivom kao iz kofe
- Guest
- Post n°162
Nije postignut zajednički stav bojkot opozicije, svaka partija će samostalno odlučiti da li će ili neće izaći na izbore zakazane za 21. jun, piše u današnjem izdanju list Danas, povodom opozicionog sastanka.
List navodi, pozivajući se na nezvanične izvore, da se na sinoć održanom sastanku vodila oštra i žestoka rasprava.
Dveri, Sindikat Sloga, Pokret slobodnih građana i Socijaldemokratska stranka bili su, prema rečima sagovornika tog lista, za izlazak na izbore.
Stav o bojkotu, navodi list Danas, branili su Narodna stranka, Demokratska stranka, Pokret za preokret i Stranka slobode i pravde, dok su se predstavnici “Ne davimo Beograd” dvoumili.
- Post n°163
Potpuna je katastrofa da neko izadje, a neko ne (osim NS, za njih me apsolutno nije briga...)
- Post n°166
u revolucionarnom zaru ste ubili coveka iznutra i sad radimo na slepo
_____
????
- Post n°168
PSG izlazi na izbore.
Sergej najavio da će udarati pesnicom u Skupštini.
Sergej najavio da će udarati pesnicom u Skupštini.
- Post n°169
godfri će se usrati koliko će pečenja pojesti od sreće
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°170
mogu samo da pretpostavim, da Dveri nemaju neke druge izvore finansiranja osim budzetskih i da bi ih bojkot stavio potpuno pod kontrolu Marinike Tepic Dragana Djilasa, a da to ne mogu da izdrze ni finansijski ni politicki.
_____
????
- Post n°171
Bukvy.Marius Lăcătuș wrote:godfri će se usrati koliko će pečenja pojesti od sreće
Sad nek izadju svi, sto se mene tice. Volela bih da onaj Gradjanski front udje u Skupstinu, iskr. Mozda ce pre oni nego S21 govnari.
Djilas ce preci cenzus, a da li ce Jeremic sa njim ili odvojeno, ne znam. Volela bih da vidim Ponosa u skupstini.
- Post n°172
Saša Janković
@sasajankovic
E moja Srbijo...
_____
????
- Post n°173
Margit Savović wrote:Bukvy.Marius Lăcătuș wrote:godfri će se usrati koliko će pečenja pojesti od sreće
Sad nek izadju svi, sto se mene tice. Volela bih da onaj Gradjanski front udje u Skupstinu, iskr. Mozda ce pre oni nego S21 govnari.
Djilas ce preci cenzus, a da li ce Jeremic sa njim ili odvojeno, ne znam. Volela bih da vidim Ponosa u skupstini.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°174
^^
modern day nikola seceroski
modern day nikola seceroski
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°175
Halászlé wrote:znam da je ovo malo nepopularno što pišem, ali jebemumater da li je dovoljno da tri puta kažeš Vučiću Pederu pa da budeš imun na covid? pa ovaj Boško zaliva salivom kao iz kofe
social distancing prop'o