https://www.facebook.com/groups/217784852824255/permalink/239007000702040/
opozicija
- Post n°176
Re: opozicija
Spremte se spremte
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°178
Samo za zapisnik:
Обавезујемо се на заједничку борбу за слободне медије и слободне и поштене изборе на начин који смо дефинисали у Заједничким условима опозиције за спровођење слободних и поштених избора који су саставни део овог Споразума
Обавезујемо се да, све док се не испуне тражени услови да изборни процес буде слободан и поштен, на евентуалним изборима нећемо учествовати. Покушај формирања власти на основу резултата таквих „избора“ сматраћемо актом рушења уставног поретка такву власт сматраћемо нелегитимном и против ње се борити свим врстама отпора и грађанске непослушности.
To smo potpisali s jedne strane ja (kao narod) i s druge strane Sergej Trifunovic kao predsednik opozicione stranke, al izgleda da nista ne znaci kad on nesto potpise.
Обавезујемо се на заједничку борбу за слободне медије и слободне и поштене изборе на начин који смо дефинисали у Заједничким условима опозиције за спровођење слободних и поштених избора који су саставни део овог Споразума
Обавезујемо се да, све док се не испуне тражени услови да изборни процес буде слободан и поштен, на евентуалним изборима нећемо учествовати. Покушај формирања власти на основу резултата таквих „избора“ сматраћемо актом рушења уставног поретка такву власт сматраћемо нелегитимном и против ње се борити свим врстама отпора и грађанске непослушности.
To smo potpisali s jedne strane ja (kao narod) i s druge strane Sergej Trifunovic kao predsednik opozicione stranke, al izgleda da nista ne znaci kad on nesto potpise.
_____
????
- Guest
- Post n°179
Jedino što želim od ovih izbora je da se cela ta ekipa "izlaznika" ulupa na ispod 3%.
- Post n°180
Bendegúz Somogyi wrote:Jedino što želim od ovih izbora je da se cela ta ekipa "izlaznika" ulupa na ispod 3%.
Значи, добиће 3,03%, даће им се.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°181
https://twitter.com/i/status/1258721118548045824
kako je edzi, psuje, svaki 18togodisnjak, koji to gleda, a nije pritom dveras, se odusevio skroz.
kako je edzi, psuje, svaki 18togodisnjak, koji to gleda, a nije pritom dveras, se odusevio skroz.
_____
????
- Post n°183
svaki 18togodisnjak, koji to gleda, a nije pritom dveras, se odusevio skroz
kad bi to bilo tako, to bi bilo jos i super
- Post n°184
ovaj Lutovac se pokazao kao neocekivano ispravan i korektan covek, u uslovima takvi kakvi su, a delovao je na pocetku kao neki nebitan lik
_____
????
- Post n°185
[size=15]#1od5miliona
@_1od5miliona
[/size]
[size=23].
@WhistlerDick
, izdrži. Tako su i nas gazili.
Drago nam je da si nam se pridružio u borbi za istinu.
Opraštamo ti onu kofu, čekamo te na kafi.[/size]
_____
????
- Post n°187
pa kad ne znam bolji nacin, pokusavao sam da naucim, ali sam odustao posle par puta
ali ne odnosi se ni na sta, osim na danasnja desava oko bojkota, odnosno nije reply, kao sto vidis ima tacka ispred trifunovicevog et.
ali ne odnosi se ni na sta, osim na danasnja desava oko bojkota, odnosno nije reply, kao sto vidis ima tacka ispred trifunovicevog et.
_____
????
- Guest
- Post n°188
Т.ј., ниси ти ништа потписивао, него то само метафорично, Јанко-style?Janko Suvar wrote:
Е па видиш, исти је случај са Сергејем. Он можда и јесте потписао, но нема везе - у питању је стилска фигура. Ајде немој да ти баш сваки магарац храни цинизам. Мислим, овај стварно није вредан труда.
- Guest
- Post n°189
Bukvalno to. Nije da smo investirali u to plemenito biće sve svoje nade i htenja
- Post n°190
ne, potpisao sam bukvalno, bilo je potpisivanje na skupovima 1 od 5 miliona i bilo je online, potpisalo je preko sto hiljada ljudi (tako su bar oni tvrdili). Nisam to doziveo naravno kao ugovor izmedju mene i Sergeja Trifunovica, nego kao bazu podataka za opoziciju, za potrebe dalje organizacije, kontrolore i slicno.
Nisam nista ocekivao od Trifunovica, samo kazem :tm:
Nisam nista ocekivao od Trifunovica, samo kazem :tm:
_____
????
- Post n°191
posto imam to neko ocekivanje od politicara, ako je nesto reko, da je sposoban da se drzi toga tri meseca.
_____
????
- Post n°192
Proslo je vise od tri meseca
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°193
Ма знам те ко злу пару, потписао си само зато да би тим потписом могао да машеш када овај усере ствар. Једном легијалиста...Janko Suvar wrote:ne, potpisao sam bukvalno, bilo je potpisivanje na skupovima 1 od 5 miliona i bilo je online, potpisalo je preko sto hiljada ljudi (tako su bar oni tvrdili). Nisam to doziveo naravno kao ugovor izmedju mene i Sergeja Trifunovica, nego kao bazu podataka za opoziciju, za potrebe dalje organizacije, kontrolore i slicno.
- Post n°194
chat
sasa cvetkoviczivela Maja Gojkovic!!!
sasa cvetkoviczivela Maja Gojkovic!!!
- Post n°195
koji pavijanluk
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°196
Kolko ludi radulo u odelu i kravati odskace od okoline
Morace otadzbina majce da se kupuju
Morace otadzbina majce da se kupuju
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°197
https://twitter.com/i/status/1258844162662817794No Country wrote:Ма знам те ко злу пару, потписао си само зато да би тим потписом могао да машеш када овај усере ствар. Једном легијалиста...Janko Suvar wrote:ne, potpisao sam bukvalno, bilo je potpisivanje na skupovima 1 od 5 miliona i bilo je online, potpisalo je preko sto hiljada ljudi (tako su bar oni tvrdili). Nisam to doziveo naravno kao ugovor izmedju mene i Sergeja Trifunovica, nego kao bazu podataka za opoziciju, za potrebe dalje organizacije, kontrolore i slicno.
e ovo je covek, on potpise i kaze nece, molim lepo.
_____
????
- Guest
- Post n°198
Iznošenije Pokrova velikomučenika Marijana stradalnika Ambarskog pic.twitter.com/nYhIkaA2tN
— 13Apostol (@_Apostle13) May 8, 2020
- Post n°199
Stradanje velikomucenika Marjana stradalnika Ambarskog, renesansni stilBendegúz Somogyi wrote:Iznošenije Pokrova velikomučenika Marijana stradalnika Ambarskog pic.twitter.com/nYhIkaA2tN
— 13Apostol (@_Apostle13) May 8, 2020
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°200
NIKADA NECETE VEROVATI KAKO DANAS PRENOSI NACOSKI PROTEST!! FOTO VIDEO
https://www.danas.rs/politika/protest-protiv-vlasti-poceo-na-beogradskom-trgu-republike/?fbclid=IwAR1T1Yh9cqWXAyuEnnlZylZkPtuvlrYA0b8OPHejh6BiLVbdW5MTE6ZImKw
[size=33]Protest protiv vlasti počeo na beogradskom Trgu Republike[/size]
Nekoliko stotina ljudi s pištaljkama i udaraljkama se okupilo se na protestu protiv vlasti, koji je na beogradskom Trgu Republike počeo u 17.00 sati.
https://www.danas.rs/politika/protest-protiv-vlasti-poceo-na-beogradskom-trgu-republike/?fbclid=IwAR1T1Yh9cqWXAyuEnnlZylZkPtuvlrYA0b8OPHejh6BiLVbdW5MTE6ZImKw
[size=33]Protest protiv vlasti počeo na beogradskom Trgu Republike[/size]
Nekoliko stotina ljudi s pištaljkama i udaraljkama se okupilo se na protestu protiv vlasti, koji je na beogradskom Trgu Republike počeo u 17.00 sati.
_____
Pristalica krvne osvete