Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

opozicija

Janko Suvar

opozicija - Page 5 Empty Re: opozicija

Post by Janko Suvar 04.05.20 12:21

ficfiric wrote:Inace, sto se tice price o Djilasu, svoje misljenje o njemu iznosicu kada ne bude na meti ove mafijaske koalicije koja ima svu vlast u zemlji. Kada bih bilo sta lose rekao o njemu osetio bih se da sam u timu sa Janjicarima, porodicom Vucic, Zvonkom, Malovicima i ostalom ekipom
    -1

validan stav, samo ne mislim da treba tako.

_____
    ????
    Anonymous
    Guest

Post by Guest 04.05.20 13:48

domaća televizija više ne može da se gleda, apsolutno nijedan kanal

potpuno smo bez opozicije, a vlast ima punu podršku svih bitnih stranih faktora

osećam se kao potpun stranac, od kada sam završio školu, sve što sam postigao je bilo uprkos državi u kojoj sam živeo

ovde mi sve izgleda potpuno beznadežno
    ficfiric

Post by ficfiric 04.05.20 13:53

Talason wrote:domaća televizija više ne može da se gleda, apsolutno nijedan kanal

Ja sam pre nekoliko godina prebacio na AJB i ne diram daljinski

_____

Uprava napolje!

паће

Post by паће 04.05.20 15:00

ficfiric wrote:
    Talason wrote:domaća televizija više ne može da se gleda, apsolutno nijedan kanal

Ja sam pre nekoliko godina prebacio na AJB i ne diram daljinski

Исто, тај "а јебо" канал. Већ једанаест ипо година.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Anonymous
    Guest

Post by Guest 04.05.20 15:11

Bogu hvala, bar EUropa prati bez daha šta se u Srbiji dešava i uleteće na najmanje kršenje ljudskih prava:

opozicija - Page 5 Serbia

Srećom, ovde niko ne krši ljudska prava najmanje.
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar 04.05.20 17:16

Sasa Jankovic wrote:Poštovani predsedniče Republike Srbije, Aleksandre Vučiću. Obraćam Ti se kao prvi Zaštitnik građana u istoriji ove zemlje i drugi na predsedničkim izborima, koji i pored svih naših razlika i svega što je od Tebe i Tvojih preživeo, nije zaboravio šta imamo zajedničko: Srbiju, našu jedinu i zajedničku domovinu.
    Obraćam Ti se jer je naša Srbija svaki dan sve bliže otvorenom unutrašnjem sukobu. Ljudi su na ivici. Mnogima je prekardašilo i taj broj se brzo povećava. Osećaš to i sam, bez obzira šta Ti poltroni oko tebe govorili.
    Nije vreme da pričamo zašto je tako, jednostavno – tako je. Svako iole odgovoran, bez obzira na to šta misli ko je u pravu i ko bi u sukobu bio jači, ima obavezu da građanski sukob spreči. Ta obaveza je veća od svake politike. Ona nas definiše kao rodoljube i patriote, ili ljude gladne vlasti po svaku cenu.
    Iskoristi, poslednji put, apsolutnu moć koju sada imaš. Prvo, upotrebi svoj autoritet da odmah prestanu sve akcije nasilja protiv tvojih političkih neistomišljenika.
    Odmah zatim pozovi lidere opozicije da pred građanima podelite odgovornost za demokratski izborni proces, i to ne samo sada, već i za ubuduće, ko god bio na vlasti.
    Predloži da zajedno u skupštini, većinom potrebnom za izmene Ustava, izglasate leks specijalis kojim će, zbog posledica vanrednog stanja i potrebe da se obezbedi uspeh izbornog procesa, biti odloženi izbori.
    Istovremeno izglasajte zakon o tehničkoj predizbornoj vladi – od momenta raspisivanja izbora do formiranja vlade, neka svaki ministar ima ko-ministra iz opozicije i neka za svaku odluku trebaju oba potpisa.
    Ti znaš da ništa ne izmišljam, baš tako je u sličnoj situaciji u Makedoniji sprečeno krvoproliće. I neka to važi i za sve naredne izbore.
    Naravno, pošto ovo predlažem, izuzimam se iz teoretske mogućnosti da u tome učestvujem. Dalje, prvog ko Ti kaže da ovo nipošto ne smeš da uradiš smesta otpusti i skloni od sebe. Taj čuva svoj plen i ništa drugo.
    Tvoja pobeda na izborima na dosadašnji način bila bi Pirova pobeda. A eventualni sukob išao bi samo na Tvoju dušu – sada imaš apsolutnu vlast, pa i odgovornost.
    Ako se od Tebe nešto zatraži iz inostranstva, kaži da u ovakvoj situaciji to ne možeš da ispuniš. Stranci Te ne mogu i neće sačuvati od razjarenog naroda, a ako uradiš kako predlažem i kako Te evo i molim, ovaj ponosni narod neće dati da ti stranci sude, kao što su Miloševiću.
    Istorija Srbije, na koju se tako često pozivaš, neće Ti oprostiti ako zemljak krene na zemljaka. Kad nešto nešto zaista voliš, ne žrtvuješ ga da bi dokazao da si u pravu.
    Verujem da Srbiju, naše slobodarsko nasleđe i mirnu budućnost sve naše dece, volimo podjednako.

_____
    ????
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink 04.05.20 17:29

idi pusi vucicev kurac mlohavi seronjo

ako je tebi on apsolutni vladar, narodu nije

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar 04.05.20 17:31

za svakog ucesnika u javnom zivotu postoji stalno otvorena dilema, da li radi za rezim ili je moron opozicija - Page 5 1399639816

_____
    ????
    Daï Djakman Faré

Post by Daï Djakman Faré 04.05.20 17:53

Janko Suvar wrote:Poštovani predsedniče Republike Srbije, Aleksandre Vučiću. Obraćam Ti se kao prvi Zaštitnik građana u istoriji ove zemlje i drugi na predsedničkim izborima, koji i pored svih naših razlika i svega što je od Tebe i Tvojih preživeo, nije zaboravio šta imamo zajedničko: Srbiju, našu jedinu i zajedničku domovinu.
    opozicija - Page 5 286371741

_____
    i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
    disident

Post by disident 04.05.20 17:55

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Anonymous
    Guest

Post by Guest 04.05.20 18:30

Janko Suvar wrote:za svakog ucesnika u javnom zivotu postoji stalno otvorena dilema, da li radi za rezim ili je moron opozicija - Page 5 1399639816
    Или је морон који ради за режим.

Што се тиче Саше Јанковића, он доказано нема менталне капацитете за ову игру. Оно, захтеви јесу стравични.
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink 04.05.20 18:43

pa mislim da biti moron je zapravo najbolja moguca preporuka za ovakav rezim

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    disident

Post by disident 04.05.20 20:33

Policijski cas propo plus mere tj maske
    Gleda jos neko?

_____
    Pristalica krvne osvete
    Anonymous
    Guest

Post by Guest 04.05.20 20:33

opozicija ako ikad poželi da dođe na flast mora da formira Sturmabteilung

vlast ih ima
    disident

Post by disident 04.05.20 22:22

opozicija - Page 5 1727922752

_____
    Pristalica krvne osvete
    Anonymous
    Guest

Post by Guest 06.05.20 13:12

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj 06.05.20 13:20

Ja u svakom slucaju vise verujem ST nego VG
    ficfiric

Post by ficfiric 06.05.20 13:51

+ 100

_____

Uprava napolje!

Janko Suvar

Post by Janko Suvar 06.05.20 14:13

opozicija - Page 5 EXVRBuwVAAACQCW?format=jpg&name=large

_____
    ????
    Anonymous
    Guest

Post by Guest 06.05.20 14:20

Margit Savović

Post by Margit Savović 06.05.20 16:26

Odvratan mi je. Odvratan! 

Zamisljam da moram da biram koga da izbacim iz opozicije, ali tako da samo jednu osobu imam pravo da sutnem u mezosferu. I sad da treba da biram izmedju BO i Bastaca.  opozicija - Page 5 3402243210
    паће

Post by паће 06.05.20 17:27

Једног у мезосферу, једног у месождеру (како сам прво прочитао).

Избор и даље није лак.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    kondo

Post by kondo 06.05.20 19:39

Mnogo smo se profinili, onomad nam nisu smetali Velja Selja, generali Perišić i Obradović, Dr S.Protić, Dušan Mihajlović i slični.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    ficfiric

Post by ficfiric 06.05.20 19:44

Kako kome opozicija - Page 5 2304934895

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest 06.05.20 19:51

ni krle nam nije smetao