Virus
- Post n°451
Re: Virus
Ако су победили корову, јел' се онда укида полицијски час? Или бар викенд?
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°452
Halászlé wrote:uveren sam da idemo za 20 dana na 500+ dnevno
Nema sanse, nakon proglasene pobede. Cifra ce biti ispod stotke, bar se to lako moze nastimati, objavis dvocifren broj i sta ti mogu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°453
kao i do sadJanko Suvar wrote:katastrofa. bukvalno smo onda prepusteni sami sebi da se pazimo.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°454
Janko Suvar wrote:cak i ovde u cesariji, gde se slusa sta ti je rekla drzava, okvirno pola ljudi nije imalo danas maske u radnji.
radili su relativno korektno, mislim nije izbila katastrofa kao sto je mogla, ne znam zasto ce sad da pokvare odjednom.
Ma de su radili korektno. Stisli su maksimalno od samog početka, i naravno da će vremenom da popusti disciplina.
Mislim, znam da postoje klikomani koji bi mogli ovako doveka da sede po sobama i bulje u grafikone, ali nismo svi takvi manijaci jebi ga.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°455
ovaj forum je povremeno pomalo dementan
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°456
Летећи Полип wrote:
Mislim, znam da postoje klikomani koji bi mogli ovako doveka da sede po sobama i bulje u grafikone, ali nismo svi takvi manijaci jebi ga.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°457
jbg ljudi (i žene), čuvajte sami sebe
ja sam sad uveo potpuni karantin, sumnjam u zdrav razum apsolutno svakoga koga sretnem na ulici
ja sam sad uveo potpuni karantin, sumnjam u zdrav razum apsolutno svakoga koga sretnem na ulici
- Post n°458
Janko Suvar wrote:katastrofa. bukvalno smo onda prepusteni sami sebi da se pazimo.
Apsolutno. Sada se pazi isto kao pre mesec dana.
ficfiric wrote:Halászlé wrote:uveren sam da idemo za 20 dana na 500+ dnevno
Nema sanse, nakon proglasene pobede. Cifra ce biti ispod stotke, bar se to lako moze nastimati, objavis dvocifren broj i sta ti mogu
Mogu da objave i -10 i zapravo i jeste nebitno koliko se zarazilo, ali ako bi krenulo masovno umiranje i haos u bolnicama to je vec malo teze sakriti. No, naravno, ostaje nam da se nadamo da su uplatili dobitni tiket.
- Post n°459
kek
prepusteni sami sebi. pa nego sta si mislio, da nekoga bole kurac za tvoju pateticnu egzistenciju?
koliko imate godina i gde vi zivite
prepusteni sami sebi. pa nego sta si mislio, da nekoga bole kurac za tvoju pateticnu egzistenciju?
koliko imate godina i gde vi zivite
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°460
tako i meni deluje, da razlozi nisu zdravstveni odnosno epidemioloski, nego da su videli da se sve teze moze izdrzati, pa pustaju. A to nije dobar razlog da se popusti.Летећи Полип wrote:Janko Suvar wrote:cak i ovde u cesariji, gde se slusa sta ti je rekla drzava, okvirno pola ljudi nije imalo danas maske u radnji.
radili su relativno korektno, mislim nije izbila katastrofa kao sto je mogla, ne znam zasto ce sad da pokvare odjednom.
Ma de su radili korektno. Stisli su maksimalno od samog početka, i naravno da će vremenom da popusti disciplina.
_____
????
- Post n°461
sta se to danas bunguralo za vrtice? su pominjani neki konkretni datumi ili je to bilo ono kao "jebiga, morace jednom"?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°462
Janko Suvar wrote:tako i meni deluje, da razlozi nisu zdravstveni odnosno epidemioloski, nego da su videli da se sve teze moze izdrzati, pa pustaju. A to nije dobar razlog da se popusti.Летећи Полип wrote:
Gledaj, Vuciceva Srbija, a verovatno i danasnja Srbija uopste, jednostavno nema kapacitet da se na smislen nacin bori sa ovakvim izazovom. Moze ili da sve pozatvara u kucu, sto ne moze i moze da izigrava pobedu pa sta bob da. Sad smo u toj fazi. Mozda se provucemo a mozda i epski najebemo. U medjuvremenu, svako zs sebe i eventualno uz neke prijatelje, rodjake. Cuvaj se.
- Post n°463
mislim ako je tako ja ih i dalje necu voditi i dalje cu gledati da radim od kuce posto sam u mogucnosti.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°464
erős paprika wrote:sta se to danas bunguralo za vrtice? su pominjani neki konkretni datumi ili je to bilo ono kao "jebiga, morace jednom"?
Ništa konkretno i nisu baš pričali o tome, ali matorom štrumfu zvuči racionalno da se otvore vrtići makar za samohrane roditelje, jer će morati da se radi i pre nego što se bude moglo kod baka i deka. Tako nešto...
- Post n°465
hvala! ovo moze da bude katastrofa.
_____
- Post n°466
Mr.Pink wrote:kek
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°467
Mi smo pobijedili koronu.
Laboratorije Instituta završile su analizu 210 uzorka među kojima je nije bilo novopozitivnih na prisustvo novog koronavirusa.
već se krenulo sa ublažavanjem mjera, policijski čas od 23 do 5h svaki dan, prodavnice otvorene od 7 do 22h, dozvoljena individualna rekreacija na otvorenim površinama
Laboratorije Instituta završile su analizu 210 uzorka među kojima je nije bilo novopozitivnih na prisustvo novog koronavirusa.
već se krenulo sa ublažavanjem mjera, policijski čas od 23 do 5h svaki dan, prodavnice otvorene od 7 do 22h, dozvoljena individualna rekreacija na otvorenim površinama
- Post n°468
Žnjaćete tone mrtvih!
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°469
Odlično sprovedena izolacija u CG, svaka čast, u ovakvim okolnostima ima logike ublažiti mere.
- Post n°470
jbg makar smo na ovom podneblju dobri sa sakrivanjem istih...makar privremeno
- Post n°471
ovo je dobro. moze da se sutne koja i do 23 sloboda.
jos kad bi pustili medjugradski saobracaj mojoj sretji nema kraja
jos kad bi pustili medjugradski saobracaj mojoj sretji nema kraja
- Post n°472
Znači opet litije?
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°473
Znači opet litije?
_____
- Post n°474
Ignorirajte drugi post.
_____
- Post n°475
znaci opet litije?
_____
#FreeFacu