Virus
- Post n°652
Re: Virus
rumbeando wrote:Jbg, baš mi je tuga da gledam kako je skoro celo okruženje dvocifreno, a mi cepamo 200-300 svakog dana.
autosovinisto. mislim ovo su meni doslovce rekli na ovakvu konstataciju.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°653
ijujuju, onda sam te pomesao sam sa nekim ! ja sam mislio da si ti deo radagastovog kontigenta
edit: izbrisa post rumbi
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°654
Ja ne kapiram zasto ljudi iz Valjeva idu za Bgd, osim ako nije zvog posla. Razumem da ljudi iz gradova idu u sela.
Nihe stvar pravdanja ili ne, nego prosto ne kapiram motivaciju za ono prvo.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°655
erős paprika wrote:rumbeando wrote:Jbg, baš mi je tuga da gledam kako je skoro celo okruženje dvocifreno, a mi cepamo 200-300 svakog dana.
autosovinisto. mislim ovo su meni doslovce rekli na ovakvu konstataciju.
Neki levičari koji su postali desničari da ih slučajno ne pobrkaju sa gnusnim liberašima?
- Post n°656
Ih, otkad mi Sapcani tvrdimo da su Valjevci budale
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°657
Erős Pista wrote:Ja ne kapiram zasto ljudi iz Valjeva idu za Bgd, osim ako nije zvog posla. Razumem da ljudi iz gradova idu u sela.
Kontam da su to Beograđani koji se vraćaju iz Valjeva. Sada će biti opet egzodus iz Beograda.
- Post n°658
neki jako glupi ljudi s kojima razgovor izgleda doslovce ovako.
ja: smrtnost je kod nas veca od hrvatske za oko 3x
oni: ali neee na milion stanovnika nije tako. njih manje. nije tako velika razlika onda. ZASTO HOCES DA HRVAT BUDE BOLJI VUCIC NIJE INDEXOV KURCIC
ja: sto se tice broja zarazenih tvoja prica stoji ali smrtnost se ne gleda na celokupnu populaciju vec se izvlaci iz broja obolelih.
oni: KO TO KAZE
ja: pa jednostavno je tako
oni: grohotni smeh i hropot altiserove zene dok je ovaj davi
i sve tako
ja: smrtnost je kod nas veca od hrvatske za oko 3x
oni: ali neee na milion stanovnika nije tako. njih manje. nije tako velika razlika onda. ZASTO HOCES DA HRVAT BUDE BOLJI VUCIC NIJE INDEXOV KURCIC
ja: sto se tice broja zarazenih tvoja prica stoji ali smrtnost se ne gleda na celokupnu populaciju vec se izvlaci iz broja obolelih.
oni: KO TO KAZE
ja: pa jednostavno je tako
oni: grohotni smeh i hropot altiserove zene dok je ovaj davi
i sve tako
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°659
@Halas: upravo. Nedeljom popodne su uvek kolone iz Valjeva za BG.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°660
mislim ovo vise ne stoji posto skyroketujemo i po broju zarazenih
_____
- Post n°661
rumbeando wrote:Jbg, baš mi je tuga da gledam kako je skoro celo okruženje dvocifreno, a mi cepamo 200-300 svakog dana.
Jeste tuga, ali nije sasvim neocekivano. Zemlja je prosto raspad. Svuda se zaposljava po stranacko-rodjackoj liniji, ali se kod nas iskljucivo tako zaposljava. Naravno, tako se zaposljava i u Crnoj Gori recimo, ali sada dolazi do izrazaja razlika izmedju licne vlasti i oligarhije. Oba sistema su losa, ali oligarhija je u puno slucajeva jos gora.
- Post n°662
Meanwhile in America: Otac Dejan planira drive-in službu u nedelju.
РАСПОРЕД УСКРШЊИХ БОГОСЛУЖЕЊА
Ове године због вируса који влада, сва Богослужења ће бити служена изван цркве тако да сви који желите да учествујете можете то да урадите из ваших аутомобила држећи прописано одстојање од 2 метра. Препоручујемо да као предострожност носите маску или мараму. Морамо се прилагодити условима колико је то могуће.
За Исповест и Причешће назовите Проту Дејана.
Молимо се Богу да вас све заштити и подари здравље, мир и радост Васкрсења Христовог!
РАСПОРЕД УСКРШЊИХ БОГОСЛУЖЕЊА
Ове године због вируса који влада, сва Богослужења ће бити служена изван цркве тако да сви који желите да учествујете можете то да урадите из ваших аутомобила држећи прописано одстојање од 2 метра. Препоручујемо да као предострожност носите маску или мараму. Морамо се прилагодити условима колико је то могуће.
За Исповест и Причешће назовите Проту Дејана.
Молимо се Богу да вас све заштити и подари здравље, мир и радост Васкрсења Христовог!
Last edited by Vilmos Tehenészfiú on Mon Apr 13, 2020 4:37 pm; edited 1 time in total
- Post n°663
Кад је на познатим местима кренуло да се смирује, открили су нова налазишта.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°664
Erős Pista wrote:Ja ne kapiram zasto ljudi iz Valjeva idu za Bgd, osim ako nije zvog posla. Razumem da ljudi iz gradova idu u sela.
pa otišli za vikend, tamo ima dvorište, ima roštilj, ima sveee
u ponedeljak ujutro nazad
- Post n°665
Talason wrote:Erős Pista wrote:Ja ne kapiram zasto ljudi iz Valjeva idu za Bgd, osim ako nije zvog posla. Razumem da ljudi iz gradova idu u sela.
pa otišli za vikend, tamo ima dvorište, ima roštilj, ima sveee
u ponedeljak ujutro nazad
E to je vec prilicno glupo.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°666
_____
- Post n°667
Bilo bi mnogo super da nismo evropski Bejrut i da postoje ti neki kao jutarnji vozovi kojima se na posao u Beograd može stići iz Inđije, Lazarevca, Šapca, Pančeva i Smedereva.
Mogli bi ljudi lepo da žive tamo gde roštiljaju i svi zadovoljni.
Mogli bi ljudi lepo da žive tamo gde roštiljaju i svi zadovoljni.
- Post n°668
Не можеш очекивати да у земљи где је држава још јача од привреде превлада неки економски интерес те да се исплативост мери некаквим физичким предностима типа мањих растојања, нижих трошкова овог или оног ван метрополе. Јер привреда ће бити тамо где су паре, а паре су где је држава, а држава је централистичка. И то није од јуче.
Дакле, све у Београд и у Нови Сад, Нишу ако шта остане, готово.
Дакле, све у Београд и у Нови Сад, Нишу ако шта остане, готово.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°669
Sa svoje sednice, održane danas, 13. aprila tekuće godine, Sveti Arhijerejski Sinod Srpske Pravoslavne Crkve se obratio državnom vrhu Republike Srbije sa predlogom i molbom.
Naime, u pogledu zabrane kretanja usled pandemije virusa korona mole da se odobri prekid zabrane kretanja na Vaskrs, od pet do deset časova, kako bi pravoslavni hrišćani koji nisu u izolaciji i samoizolaciji mogli da uzmu učešća na jutrenju i liturgiji na svoj najveći praznik.
Sa iste sednice upućeni su izrazi bratske ljubavi i solidarnosti mitropolitu crnogorsko-primorskom g. Amfilohiju i ogorčenja zbog postupaka vlasti Crne Gore prema njemu - navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu SPC.
Podsetimo, patrijarh srpski Irinej juče je, na praznik Cveti - Ulaska Gospoda Isusa Hrista u Jerusalim, služio arhijerejsku liturgiju u crkvi Svetog Marka u Beogradu bez prisustva vernika.
Naime, u pogledu zabrane kretanja usled pandemije virusa korona mole da se odobri prekid zabrane kretanja na Vaskrs, od pet do deset časova, kako bi pravoslavni hrišćani koji nisu u izolaciji i samoizolaciji mogli da uzmu učešća na jutrenju i liturgiji na svoj najveći praznik.
Sa iste sednice upućeni su izrazi bratske ljubavi i solidarnosti mitropolitu crnogorsko-primorskom g. Amfilohiju i ogorčenja zbog postupaka vlasti Crne Gore prema njemu - navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu SPC.
Podsetimo, patrijarh srpski Irinej juče je, na praznik Cveti - Ulaska Gospoda Isusa Hrista u Jerusalim, služio arhijerejsku liturgiju u crkvi Svetog Marka u Beogradu bez prisustva vernika.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°670
Sta je Radagastov kontigent?Daï Djakman Faré wrote:ijujuju, onda sam te pomesao sam sa nekim ! ja sam mislio da si ti deo radagastovog kontigenta
Sigurno cu pasti u nesvest kad cujem.
- Post n°671
Tzv smedji
_____
- Guest
- Post n°672
disident wrote:Sa svoje sednice, održane danas, 13. aprila tekuće godine, Sveti Arhijerejski Sinod Srpske Pravoslavne Crkve se obratio državnom vrhu Republike Srbije sa predlogom i molbom.
Mogu da potpišem da u Sinodu nema vladike koji veruje da postoji ikakva epidemija.
- Post n°675
Mnogo su pogresni jbt
_____