Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Virus

Mr.Pink

Virus - Page 28 Empty Re: Virus

Post by Mr.Pink Mon Apr 13, 2020 5:05 pm

dragi moji burundjani,

sns nakon ovoga ide na smetliste

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Apr 13, 2020 5:09 pm

Ništa ovo ne menja po tom pitanju.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Apr 13, 2020 5:10 pm

Mr.Pink

Post by Mr.Pink Mon Apr 13, 2020 5:11 pm

moz srbinu sad da das i 1000 eur, i paket sa amazona

duvace ga ovi. takva se tenzicnost oseca kod ljudi, da ce biti jao kuku

_____

smrk kod dijane hrk

Post by MNE Mon Apr 13, 2020 5:24 pm

Mr.Pink wrote:moz srbinu sad da das i 1000 eur, i paket sa amazona

duvace ga ovi. takva se tenzicnost oseca kod ljudi, da ce biti jao kuku
    pink i informer red đilasa red ostalih tajkuna i izdajnika i narod će preusmjeriti tenziju na njih
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Apr 13, 2020 5:30 pm

Mr.Pink wrote:dragi moji burundjani,

sns nakon ovoga ide na smetliste
    Marked your words.
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Mon Apr 13, 2020 5:38 pm

opoziciji bi sada bilo najpametnije da se samoukine. doslovno da nestanu i da onako samo preko nekih ispostava ,,nezavisnih,, na tihoj vatri krckaju ovoga

mislim da ti trolerski fazoni kao e, ajde ti napadni djilasa, pa onda kme vucicevo dete...da to prosto NE FUNKCIONISE u ovakvim situacijama

bole bre kurac ljude sada i za djilasa i pink i informer i vucicevo dete. mastaju o nekom povratku u normalnost, samo sto ta normalnost nece biti vucic

_____

smrk kod dijane hrk
    Rozita

Post by Rozita Mon Apr 13, 2020 5:46 pm

Sotir wrote:Ситуација се убрзо променила, ми се данима вртимо на око 200, а они [Шведска] су брзо прешли и 500.

Ipak Lakatuš ispravno nasluti švedski scenario Virus - Page 28 2304934895

_____
    Rosencrantz and Guildenstern could not be told apart
    People muddled up their names right from the very start
    Gertrude called one Guildenstern the other Rosecrantz
    Claudius saw differently just from a cursive glance.
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Mon Apr 13, 2020 5:48 pm

mene uopste ne cudi da su domovi za stare ispusili

pa to je uobicajena smradikalska praksa, da objave rat u necije ime, i onda traktori

mi ovo radimo zbog vas! pa ha ha

_____

smrk kod dijane hrk
    kondo

Post by kondo Mon Apr 13, 2020 6:05 pm

Rozita wrote:
    Sotir wrote:Ситуација се убрзо променила, ми се данима вртимо на око 200, а они [Шведска] су брзо прешли и 500.

Ipak Lakatuš ispravno nasluti švedski scenario Virus - Page 28 2304934895

ne radujem se ali bi bilo naivno verovati da smo tako brzo prešli peak.

i dalje odbijam da poverujem da barem ovde na forumu pametnih ljudi poredimo cifre bez ikakvog korelativnog faktora. mora se preci na predstavljanje broja novozarazenih po testiranoj jedinici za pocetak. za broj umrlih to ne mora jer je apsolutna cifra ali broj novozarazenih nije.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    ficfiric

Post by ficfiric Mon Apr 13, 2020 6:10 pm

Hattori seruje staru vest u vezi Gojkovica

Virus - Page 28 EVfcGqCWsAE9zAz?format=jpg&name=large

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Apr 13, 2020 7:02 pm

Епископ Димитрије – Писмо вјернима Епархије Захумско+херцеговачке и приморске

Драга у Христу браћо и сестре,

Ванредна ситуација у којој смо се нашли није утицала само на наш уобичајен друштвени, привредни, него и на наш духовни и црквени живот. Не можемо да се молимо онако како желимо и како смо навикли, да учествујемо у богослужењу, да загрлимо и цјеливамо ближње, да цјеливамо свете иконе, и што нам најтеже пада – да саборно учествујемо у Божанској Литургији.
    ...

Никоме није лако да не долази у цркву, али још је теже нама свештеницима да вас, као они који смо вас за све вријеме свог служења призивали, позивамо да сада не учествујете у богослужењу, или да то чините уз драстичне и свима непријатне мјере предострожности – међусобну физичку удаљеност, причешћивање које примамо изван литургијског сабрања и, уопште, немогућност нормалног тј. саборног савршавања Светих Тајни. Тешко нам је и да вас савјетујемо да нас не примате у своје домове ради освећења водица или резања славског колача. Тужни смо што морамо да вас од богослужбеног простора и савршавања Светих Тајни одбијамо управо ми којима је главна служба да вас њима приводимо.
    ...

Ако бисмо могли замислити ситуацију у којој се мјере о забрани јавних окупљања не би односиле на вјернике, и тада би због јаванђелске вјере која нас учи да је ближњи наш живот, оне требало да буду поштоване и примјењиване од стране хришћана. Због тога је најтрезвеније да поштујемо све одлуке и препоруке градских, републичких и државних власти којима се настоји спријечити ширење овог опаког вируса и спасити што већи број живота. Не смијемо дозволити да угрожавамо животе својих ближњих, јер су они за сваког правог хришћанина највећа светиња. Мјере уведене у нашој епархији су донешене и зато што сматрам да би била велика грешка дозволити јавну расправу о нашим заједничким богослужењима, пошто би тиме доводили људе у ситуацију да, макар и нехотично, немајући сви дар вјере, као ни основне теолошке информисаности, неуко анализирају оно у шта нису довољно упућени и, самим тиме, профанишу наше светиње, а нас оправдано оптужују као неодговорне и себичне људе. Оци древне Цркве су обично јавно проповиједали о животу, учењу, смрти и васкрсењу Христовом, а о Светим Тајнама наше вјере су говорили само онима који већ свим срцем вјерују у нашег Спаситеља. Зато, са једне стране, морамо да заштитимо и наше светиње од могућег изругивања, слободно се крећући, у оквирима нашег пребогатог Предања, као дјеца Божија, у дому нашег Оца Небескога, али, са друге стране и прије свега, наше ближње од опасности заразе. А све то, још и због тога, како не би испало да секуларно друштво са својим вриједностима више мари за вриједност живота сваког појединца и његово здравље, за солидарност и заједништво, него ми хришћани којима би то требало да буду темељне вриједности, будући да у великој мјери произлазе из Јеванђеља.
    ...
    Драга браћо и сестре, послије свега овдје написаног, желим да се захвалим великој већини вјерног народа наше Епархије, која је у овим тренуцима искушења показала изузетан степен вјере и љубави према Христу, а истовремено црквеног васпитања и одговорности према ближњем. Зато молим и преклињем појединце међу вама, да не отежавају себи и свима нама ионако тешко бреме за ношење које је новонастала ситуација ставила на наша плећа. Молим вас да будемо разумни, да пазимо једни на друге, да служимо једни другима, да слушамо једни друге и да не изазивамо немир и раздор у Цркви. Ако се и не плашимо корона вируса, Бога би требало да се плашимо. Јер нас Апостол Павле учи да „ако неко разара храм Божији, разориће њега Бог; јер је храм Божији свет, а то сте ви“ (1 Кор 3, 17).
    ...

https://eparhija-zahumskohercegovacka.com/?p=71836
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Apr 13, 2020 7:04 pm

To bre.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Apr 13, 2020 7:10 pm

Eto, nije teško kad su ljudi normalni.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    disident

Post by disident Mon Apr 13, 2020 7:21 pm

Mene uvek iznenadi koliko ima normalnih svestenika i teologa u spc, npr oni tekstovi na teologija.net
    Inace ovaj poziv vladika vise lici na mafijaski suptilni reket i zveckanje čantricom, mada naravno sto kaze ujka, ne ocekujem puno razuma od gomile 80godisnjih talibana koji veruju da ih posle smrti ceka rajsko naselje, jebe se puno njima  za epidemiju

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Esterházy Márton

Post by Esterházy Márton Mon Apr 13, 2020 7:29 pm

Bendegúz Somogyi wrote:
    Епископ Димитрије – Писмо вјернима Епархије Захумско+херцеговачке и приморске

Драга у Христу браћо и сестре,

Ванредна ситуација у којој смо се нашли није утицала само на наш уобичајен друштвени, привредни, него и на наш духовни и црквени живот. Не можемо да се молимо онако како желимо и како смо навикли, да учествујемо у богослужењу, да загрлимо и цјеливамо ближње, да цјеливамо свете иконе, и што нам најтеже пада – да саборно учествујемо у Божанској Литургији.
    ...

Никоме није лако да не долази у цркву, али још је теже нама свештеницима да вас, као они који смо вас за све вријеме свог служења призивали, позивамо да сада не учествујете у богослужењу, или да то чините уз драстичне и свима непријатне мјере предострожности – међусобну физичку удаљеност, причешћивање које примамо изван литургијског сабрања и, уопште, немогућност нормалног тј. саборног савршавања Светих Тајни. Тешко нам је и да вас савјетујемо да нас не примате у своје домове ради освећења водица или резања славског колача. Тужни смо што морамо да вас од богослужбеног простора и савршавања Светих Тајни одбијамо управо ми којима је главна служба да вас њима приводимо.
    ...

Ако бисмо могли замислити ситуацију у којој се мјере о забрани јавних окупљања не би односиле на вјернике, и тада би због јаванђелске вјере која нас учи да је ближњи наш живот, оне требало да буду поштоване и примјењиване од стране хришћана. Због тога је најтрезвеније да поштујемо све одлуке и препоруке градских, републичких и државних власти којима се настоји спријечити ширење овог опаког вируса и спасити што већи број живота. Не смијемо дозволити да угрожавамо животе својих ближњих, јер су они за сваког правог хришћанина највећа светиња. Мјере уведене у нашој епархији су донешене и зато што сматрам да би била велика грешка дозволити јавну расправу о нашим заједничким богослужењима, пошто би тиме доводили људе у ситуацију да, макар и нехотично, немајући сви дар вјере, као ни основне теолошке информисаности, неуко анализирају оно у шта нису довољно упућени и, самим тиме, профанишу наше светиње, а нас оправдано оптужују као неодговорне и себичне људе. Оци древне Цркве су обично јавно проповиједали о животу, учењу, смрти и васкрсењу Христовом, а о Светим Тајнама наше вјере су говорили само онима који већ свим срцем вјерују у нашег Спаситеља. Зато, са једне стране, морамо да заштитимо и наше светиње од могућег изругивања, слободно се крећући, у оквирима нашег пребогатог Предања, као дјеца Божија, у дому нашег Оца Небескога, али, са друге стране и прије свега, наше ближње од опасности заразе. А све то, још и због тога, како не би испало да секуларно друштво са својим вриједностима више мари за вриједност живота сваког појединца и његово здравље, за солидарност и заједништво, него ми хришћани којима би то требало да буду темељне вриједности, будући да у великој мјери произлазе из Јеванђеља.
    ...
    Драга браћо и сестре, послије свега овдје написаног, желим да се захвалим великој већини вјерног народа наше Епархије, која је у овим тренуцима искушења показала изузетан степен вјере и љубави према Христу, а истовремено црквеног васпитања и одговорности према ближњем. Зато молим и преклињем појединце међу вама, да не отежавају себи и свима нама ионако тешко бреме за ношење које је новонастала ситуација ставила на наша плећа. Молим вас да будемо разумни, да пазимо једни на друге, да служимо једни другима, да слушамо једни друге и да не изазивамо немир и раздор у Цркви. Ако се и не плашимо корона вируса, Бога би требало да се плашимо. Јер нас Апостол Павле учи да „ако неко разара храм Божији, разориће њега Бог; јер је храм Божији свет, а то сте ви“ (1 Кор 3, 17).
    ...

https://eparhija-zahumskohercegovacka.com/?p=71836

Griškin pulen, stigao aber da se udari na Sinodalce.
    kondo

Post by kondo Mon Apr 13, 2020 7:29 pm

Disi, koliko ima "normalnih", života ti? Više od 5?

Ja sam na sahrani moje majke morao da prekidam popa i da ga opominjem na ponašanje.

Dimitrije je mlad, on ima jedva preko 40. I generalno je ta stolica na kojoj sedi možda i najjača u novijoj istoriji SPC. Atanasije, Grigorije pa on. A ovaj tekst je Grigorijev rukopis 200%, vec se oglašavao, jedini normalan do sad.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Apr 13, 2020 7:48 pm

Ima puno normalnih, jebu ih ovi sa činovima višim od majora.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Apr 13, 2020 7:53 pm

Ако се и не плашимо корона вируса

ima pozitivno brojanje od mene za ovo  Virus - Page 28 1861198401
    disident

Post by disident Mon Apr 13, 2020 8:00 pm

Marius Lăcătuș wrote:Disi, koliko ima "normalnih", života ti? Više od 5?

Ja sam na sahrani moje majke morao da prekidam popa i da ga opominjem na ponašanje.

Dimitrije je mlad, on ima jedva preko 40. I generalno je ta stolica na kojoj sedi možda i najjača u novijoj istoriji SPC. Atanasije, Grigorije pa on. A ovaj tekst je Grigorijev rukopis 200%, vec se oglašavao, jedini normalan do sad.
    Ne znam, meni iznenadi svaki slucaj ozbiljno, a pisao sam o svom veroucitelju iz srednje skole npr.

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Apr 13, 2020 8:07 pm

Thus far, the U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) and other health agencies have insisted the primary route of transmission for severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 (SARS-CoV-2) is through the larger respiratory droplets, up to 1 millimeter across, that people expel when they cough and sneeze. Gravity grounds these droplets within 1 or 2 meters, although they deposit the virus on surfaces, from which people can pick it up and infect themselves by touching their mouth, nose, or eyes. But if the coronavirus can be suspended in the ultrafine mist that we produce when we exhale, protection becomes more difficult, strengthening the argument that all people should wear masks in public to reduce unwitting transmission of the virus from asymptomatic carriers.

https://www.sciencemag.org/news/2020/04/you-may-be-able-spread-coronavirus-just-breathing-new-report-finds#
    Sotir

Post by Sotir Mon Apr 13, 2020 8:15 pm

Код мене у Максију на НБг људи углавном дисциплиновано носе маске, нема пуно приче, а и то тихо на дистанци.

У Идеи у Калуђерици, углавном носе маске, али сваки пут се нађе дебил који је не носи и онда на каси крене гласно да прича неку срање празну људску причу. Наравно што се гласније прича више лете капљице. А касирке којима све то иде у лице још ћаскају са кретеном.

Post by Nino Quincampoix Mon Apr 13, 2020 8:16 pm

U Francuskoj mere koje su trenutno na snazi su produžene do 11. maja.

Post by Nino Quincampoix Mon Apr 13, 2020 8:22 pm

Testiraće sve (?), sve državne i privatne laboratorije će biti angažovane na tome, organizovaće podelu maski svima. Kaže da kolektivni imunitet ne postoji kod ovoga.

Post by Nino Quincampoix Mon Apr 13, 2020 8:23 pm

Ovo Macron drži govor.

Post by Sponsored content

Similar topics

-
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus