Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Virus

Mr.Pink

Virus - Page 33 Empty Re: Virus

Post by Mr.Pink Tue Apr 14, 2020 11:48 am

eto, ja sam svog najboljeg ortaka jevreja stalno zajebavao za uskrs i bozic (bilo katolicki, bilo pravoslavni)

i sad se to vraca. ima boga jevreja

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Apr 14, 2020 11:51 am

ima, kako da nema, zato su pešačili 40 godina put od 7 dana
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Apr 14, 2020 12:04 pm

7 dana moze da bude i oko 400km. Ima i drugih naroda koji su prelazili 400km desetljećima
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Apr 14, 2020 12:05 pm

[size=31]Završen sastanak u Predsedništvu - Kon ostaje[/size]

Virus - Page 33 2304934895
    kondo

Post by kondo Tue Apr 14, 2020 12:08 pm

eto vučić je našao svog judu

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Tue Apr 14, 2020 12:27 pm

kako protiv korone

Virus - Page 33 2f55d7f7d1ef8446c77e5efeb33d53c2

_____

smrk kod dijane hrk
    rumbeando

Post by rumbeando Tue Apr 14, 2020 12:29 pm

There were 2,100 more deaths linked to coronavirus in England and Wales by 3 April than reported by the government, new official figures have revealed.

According to the Office for National Statistics there 6,235 deaths involving Covid-19 by 3 April compared with the 4,093 number reported by the Department of Health and Social Care.

The increase is because the ONS is including deaths in community settings such as care homes and private homes and are based on death certificates that mention coronavirus.
    ...
    In London nearly half of deaths, 46.6 per cent, involved COVID-19 in the seven days to 3 April.

“The 16,387 deaths that were registered in England and Wales during the week ending April 3 is the highest weekly total since we started compiling weekly deaths data in 2005.”

https://www.independent.co.uk/news/health/coronavirus-deaths-uk-outside-hospital-care-home-latest-a9463621.html
    rumbeando

Post by rumbeando Tue Apr 14, 2020 12:40 pm

rumbeando wrote:Još jedan lekar:

Marija Dimitrijevic
    пре 2 ч.

Danas nas je napustio prim.dr Miodrag Lazic, hirurg, veliki covek, moj veliki prijatelj, ucitelj, drugi otac. Zamolio me je da prenesem njegove poslednje reci 😥

"Otisao sam casno i posteno. Kao direktor UC dva meseca pred penziju, stajao sam ispred svojih ljudi, dragih doktora i sestara. Stajao sam na prvoj liniji, nisam se krio, naprotiv bio sam ispred svih znajuci da sa svim svojim bolestima i godinama imam veliki rizik ali cast i ponos mi nije dozvoljavao da se sklonim. Takav sam bio na Krajiskom ratistu godinu dana, na Sarajevskom ratistu 4 godine, za vreme nato bombardovanja. Necu da odem tiho hocu da odem onako kakav sam bio citav zivot a to znaju moji prijatelji, kolege, porodica. Svi su mi govorili da se sklonim ali ja to sebi nikad ne bih oprostio. Moji voljeni Krajisnici, prijatelji iz Republike Srpske za koje sam ziva legenda zauvek iskreno ce plakati svi jer su uvek verovali da sam neunistiv. Koliko sam ovih dana dobio poruka podrske. Volim vas zauvek. Moji unuci i unuka Mila ostaju bez dede, cerke i sin da ne tuguju nego samo napred. Budite ponosni na mene. Drage moje kolege, Marija, Boki, Brale, Kando, Suncica i Macan, drage moje seste koje ste mi uvek verovale, zbogom. Voljenoj Ani, ratnom drugu i zeni poruka: budi hrabra i cvrsta zbog dece i unuka a gore na onoj strani, jednoga dana bicemo ponovo zajedno.

U Nisu mojim prijateljima poseban pozdrav.

Poslednja mi je zelja da me ispratite pesmom "Mars na Drinu".

Doktor Laza, hirurg napacenog srpskog naroda."
    https://www.facebook.com/marija.dimitrijevic.52035/posts/10158625892674586

Spoiler:
    rumbeando

Post by rumbeando Tue Apr 14, 2020 12:50 pm

Sumnja na koronu i u Domu za stare u Novom Selu, iščekuju rezultate testova

Da zaraženih virusom korona ima i u Domu za stara lica "Eskulap centar" u Novom Selu kraj Niša sumnjaju deca i rodbina štićenika ovog centra. Biljana Mikić kaže da joj je majka, koja je boravila u ovoj ustanovi, preminula od posledica virusa i pita kakve su mere preduzete na suzbijanju ove bolesti. U Domu nisu potvrdili, niti demantovali informaciju o smrti štićenice, ali kažu da su svi ostali testirani i da iščekuju rezultate.
    ...
    Vest da joj je majka preminula, Biljana Mikić koja živi u Španiji, dobila je 8. aprila. Dobila je i smrtovnicu na kojoj je kao uzrok smrti naveden kovid-19. (ima slika u članku)
    ...
    Kaže da je u ovom Domu oko 90 štićenika.
    ...
    Svi korisnici Doma su testirani u četvrtak, petak i subotu. Još nemamo rezultate, tako da ne znamo da li imamo zaražene.
    https://www.juznevesti.com/Drushtvo/Sumnja-na-koronu-i-u-Domu-za-stare-u-Novom-selu-iscekuju-rezultate-testova.sr.html
    ficfiric

Post by ficfiric Tue Apr 14, 2020 12:51 pm

plachkica wrote:ne povlači se
    navodno je zbog vučićevog dogovora sa irinejem, jevrej nam je ukinuo uskrs.

Ne znam na osnovu cega se izvlaci taj zakljucak. Kon je napisao ovo

Virus - Page 33 3KreCbO

Shvatam da postoji jaka zelja da se Kon izvuce iz blata u kom se nalazi ali mislim da ima previse ucitavanja njegovim postupcima. Te gledao je u pod, pa je gledao djv-a sa prezirom, jedno je rekao ali je ustvari mislio skroz nesto drugo...

Last edited by ficfiric on Tue Apr 14, 2020 12:52 pm; edited 1 time in total

_____

Uprava napolje!

bemty

Post by bemty Tue Apr 14, 2020 12:52 pm

to sa pusenjem, kazu da nikotin unistava neki receptor na koji se virus kaci. i da vakcina protiv ebole ima nikotin u sastavu. ali kazu i da u kini podaci idu u suprotnom smeru, da su pusaci vise obolevali i umirali. dakle, dok se ne skupi jos podataka, moze se smatrati statistickim shumom.

_____
    Warning: may contain irony.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Apr 14, 2020 12:59 pm

za sada je uvek pitanje metoda, kako su sakupljali podatke je upitno, ja nikakve zaključke ne bih izvlačio i savetovao bilo koga na osnovu ovoga što imamo danas

nađu mrtvog na ulici, pitaju jesi bio pušač, on ćuti, oni ga ne unesu i eto

nemamo dobre podatke, u to sam siguran

ako pušenje sjebe neke receptore, sjebalo je i pluća, tako da je rezultat u najboljem slučaju mrtva trka

meni bi odgovaralo da je pušenje vakcina, ali ima previše nelogičnosti, a neću da upadnem u višful tinking
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Apr 14, 2020 1:04 pm

ficfiric wrote:
    plachkica wrote:ne povlači se
    navodno je zbog vučićevog dogovora sa irinejem, jevrej nam je ukinuo uskrs.

Ne znam na osnovu cega se izvlaci taj zakljucak. Kon je napisao ovo

....

Shvatam da postoji jaka zelja da se Kon izvuce iz blata u kom se nalazi ali mislim da ima previse ucitavanja njegovim postupcima. Te gledao je u pod, pa je gledao djv-a sa prezirom, jedno je rekao ali je ustvari mislio skroz nesto drugo...

+1

Napisao je šta je hteo, nije baš nejasan, ne znam što bismo dešifrovali.
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Tue Apr 14, 2020 1:11 pm

znaci sve ovo kako ne bi ljudi preko fejsa pisali svasta

_____

smrk kod dijane hrk

Post by beatakeshi Tue Apr 14, 2020 1:13 pm

Ne znam kako će da spinuju sledeći starački dom.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Apr 14, 2020 1:21 pm

Isto kao i prvi.
    zvezda je zivot

Post by zvezda je zivot Tue Apr 14, 2020 1:22 pm

misim da kao i u britaniji moramo da odvojimo 2 stvari:

da, vlast i mediji su losi.

da, druga srbija ima problem antisemitizma.

_____
    ova zemlja to je to
    Ferenc Puskás

Post by Ferenc Puskás Tue Apr 14, 2020 1:24 pm

Margit Savović wrote:
    Mór Thököly wrote:

60 stepeni vrlo lako moze da ubije virus. No pod pH sam mislio da mozda dim ne stvara previse kiselu sredinu da fuziju sa celijama. 

Ne samo to, nego recimo u UK disproporcionalno vise ubija BAME nego etnicke Britose.
    Bojim se da BAME ljudi žive u gušće naseljenim kvartovima i ne mogu sebi da priušte full social distancing.

Mada bi Nestor našao neko esencijalističko genetsko objašnjenje.
     Crnci u Americi isto, 70-80% svih mrtvih na nekim lokacijama. Glavni razlog, bijedno stanje javnog zdravlja. Dijabetes, pritisak, debljina kod prevelikog broja ljudi.

_____
    Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Apr 14, 2020 1:27 pm

Talason wrote:za sada je uvek pitanje metoda, kako su sakupljali podatke je upitno, ja nikakve zaključke ne bih izvlačio i savetovao bilo koga na osnovu ovoga što imamo danas

nađu mrtvog na ulici, pitaju jesi bio pušač, on ćuti, oni ga ne unesu i eto

nemamo dobre podatke, u to sam siguran

ako pušenje sjebe neke receptore, sjebalo je i pluća, tako da je rezultat u najboljem slučaju mrtva trka

meni bi odgovaralo da je pušenje vakcina, ali ima previše nelogičnosti, a neću da upadnem u višful tinking

U svetlu svega navedenog, uklj i to sa tim sjebavanjem receptora, meni bi najlogicnije bilo da pusac teze zakaci koronu, ali da ako je zakaci i ode mu na pluca - da je onda u tezoj poziciji od nepusaca

Post by MNE Tue Apr 14, 2020 1:28 pm

svim sredstvima protiv korone

https://www.facebook.com/watch/?v=155899105783506
    kondo

Post by kondo Tue Apr 14, 2020 1:29 pm

zvezda je zivot wrote:druga srbija ima problem antisemitizma.

prva, druga, treća...

juda ne da srbima da proslave uskrs

vec sam video prve ovakve prijave po mrezama

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Ferenc Puskás

Post by Ferenc Puskás Tue Apr 14, 2020 1:29 pm

Erős Pista wrote:Mozda, a mozda je i stvarno neko nadvlacenje.
    Uvjeren sam da postoji realan razlog. Tipovi poput Vučića najviše šikaniraju najbliže suradnike, tj. prve potčinjene. Kon prolazi kroz najteže izazove. 
    Sinoćnji USA Task Force o tome šta misli Fauci o tome je li se ozbiljno kasnilo, o Trumpovom retvitu poziva na otkaz Faucimu, bonus video prezentacija svih Trumpovih mjera kronološki kao dokaz da se nije kasnilo.

_____
    Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Apr 14, 2020 1:29 pm

zvezda je zivot wrote:misim da kao i u britaniji moramo da odvojimo 2 stvari:

da, vlast i mediji su losi.

da, druga srbija ima problem antisemitizma.

Virus - Page 33 1233199462

Doduse, dveraši i ini nisu bas "druga srbija", vise su kao zli brat blizanac.
    ficfiric

Post by ficfiric Tue Apr 14, 2020 2:10 pm

Bendegúz Somogyi wrote:Napisao je šta je hteo, nije baš nejasan, ne znam što bismo dešifrovali.

Ako vec prica o fb-u, na njegovom mestu meni ne bi smetali komentari random likova ali bi mi smetale objave na stranici Covid 19 Srbija.

Mislim da bi trebalo da se ogradi od toga, posto je stranica napravljena tako da posetioce dovede u zabludu da se radi o nekom zvanicnom nalogu kriznog staba ili tako nesto. Imao je priliku i da javno pozove organe da vide o cemu se radi i da reaguju. Siguran sam da je video objave - ako je fb meni izbacivao te reklame, njega je algoritam pogadjao jos vise nego mene - a vidimo da je aktivan na mrezi i da je posecivao fb ovih dana.

_____

Uprava napolje!

rumbeando

Post by rumbeando Tue Apr 14, 2020 2:44 pm

Post by Sponsored content

Current date/time is Sun Nov 17, 2024 11:53 am