i sad se to vraca. ima boga jevreja
Virus
- Post n°801
Re: Virus
eto, ja sam svog najboljeg ortaka jevreja stalno zajebavao za uskrs i bozic (bilo katolicki, bilo pravoslavni)
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°803
7 dana moze da bude i oko 400km. Ima i drugih naroda koji su prelazili 400km desetljećima
- Post n°804
[size=31]Završen sastanak u Predsedništvu - Kon ostaje[/size]
- Post n°805
eto vučić je našao svog judu
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°806
kako protiv korone
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°807
There were 2,100 more deaths linked to coronavirus in England and Wales by 3 April than reported by the government, new official figures have revealed.
According to the Office for National Statistics there 6,235 deaths involving Covid-19 by 3 April compared with the 4,093 number reported by the Department of Health and Social Care.
The increase is because the ONS is including deaths in community settings such as care homes and private homes and are based on death certificates that mention coronavirus.
...
In London nearly half of deaths, 46.6 per cent, involved COVID-19 in the seven days to 3 April.
“The 16,387 deaths that were registered in England and Wales during the week ending April 3 is the highest weekly total since we started compiling weekly deaths data in 2005.”
https://www.independent.co.uk/news/health/coronavirus-deaths-uk-outside-hospital-care-home-latest-a9463621.html
- Post n°808
rumbeando wrote:Još jedan lekar:Čuveni srpski hirurg, lekar niškog Kliničkog centra dr Miodrag Lazić preminuo je od posledica virusa korona.
— joovanica88 (@joovanica88) April 14, 2020
Slava mu i hvala za sve.
Tužan dan... pic.twitter.com/hX0PwnqGAT
https://www.facebook.com/marija.dimitrijevic.52035/posts/10158625892674586Marija Dimitrijevic
пре 2 ч.
Danas nas je napustio prim.dr Miodrag Lazic, hirurg, veliki covek, moj veliki prijatelj, ucitelj, drugi otac. Zamolio me je da prenesem njegove poslednje reci
"Otisao sam casno i posteno. Kao direktor UC dva meseca pred penziju, stajao sam ispred svojih ljudi, dragih doktora i sestara. Stajao sam na prvoj liniji, nisam se krio, naprotiv bio sam ispred svih znajuci da sa svim svojim bolestima i godinama imam veliki rizik ali cast i ponos mi nije dozvoljavao da se sklonim. Takav sam bio na Krajiskom ratistu godinu dana, na Sarajevskom ratistu 4 godine, za vreme nato bombardovanja. Necu da odem tiho hocu da odem onako kakav sam bio citav zivot a to znaju moji prijatelji, kolege, porodica. Svi su mi govorili da se sklonim ali ja to sebi nikad ne bih oprostio. Moji voljeni Krajisnici, prijatelji iz Republike Srpske za koje sam ziva legenda zauvek iskreno ce plakati svi jer su uvek verovali da sam neunistiv. Koliko sam ovih dana dobio poruka podrske. Volim vas zauvek. Moji unuci i unuka Mila ostaju bez dede, cerke i sin da ne tuguju nego samo napred. Budite ponosni na mene. Drage moje kolege, Marija, Boki, Brale, Kando, Suncica i Macan, drage moje seste koje ste mi uvek verovale, zbogom. Voljenoj Ani, ratnom drugu i zeni poruka: budi hrabra i cvrsta zbog dece i unuka a gore na onoj strani, jednoga dana bicemo ponovo zajedno.
U Nisu mojim prijateljima poseban pozdrav.
Poslednja mi je zelja da me ispratite pesmom "Mars na Drinu".
Doktor Laza, hirurg napacenog srpskog naroda."
- Spoiler:
- Post n°809
https://www.juznevesti.com/Drushtvo/Sumnja-na-koronu-i-u-Domu-za-stare-u-Novom-selu-iscekuju-rezultate-testova.sr.htmlSumnja na koronu i u Domu za stare u Novom Selu, iščekuju rezultate testova
Da zaraženih virusom korona ima i u Domu za stara lica "Eskulap centar" u Novom Selu kraj Niša sumnjaju deca i rodbina štićenika ovog centra. Biljana Mikić kaže da joj je majka, koja je boravila u ovoj ustanovi, preminula od posledica virusa i pita kakve su mere preduzete na suzbijanju ove bolesti. U Domu nisu potvrdili, niti demantovali informaciju o smrti štićenice, ali kažu da su svi ostali testirani i da iščekuju rezultate.
...
Vest da joj je majka preminula, Biljana Mikić koja živi u Španiji, dobila je 8. aprila. Dobila je i smrtovnicu na kojoj je kao uzrok smrti naveden kovid-19. (ima slika u članku)
...
Kaže da je u ovom Domu oko 90 štićenika.
...
Svi korisnici Doma su testirani u četvrtak, petak i subotu. Još nemamo rezultate, tako da ne znamo da li imamo zaražene.
- Post n°810
plachkica wrote:ne povlači se
navodno je zbog vučićevog dogovora sa irinejem, jevrej nam je ukinuo uskrs.
Ne znam na osnovu cega se izvlaci taj zakljucak. Kon je napisao ovo
Shvatam da postoji jaka zelja da se Kon izvuce iz blata u kom se nalazi ali mislim da ima previse ucitavanja njegovim postupcima. Te gledao je u pod, pa je gledao djv-a sa prezirom, jedno je rekao ali je ustvari mislio skroz nesto drugo...
Last edited by ficfiric on Tue Apr 14, 2020 12:52 pm; edited 1 time in total
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°811
to sa pusenjem, kazu da nikotin unistava neki receptor na koji se virus kaci. i da vakcina protiv ebole ima nikotin u sastavu. ali kazu i da u kini podaci idu u suprotnom smeru, da su pusaci vise obolevali i umirali. dakle, dok se ne skupi jos podataka, moze se smatrati statistickim shumom.
_____
Warning: may contain irony.
- Guest
- Post n°812
za sada je uvek pitanje metoda, kako su sakupljali podatke je upitno, ja nikakve zaključke ne bih izvlačio i savetovao bilo koga na osnovu ovoga što imamo danas
nađu mrtvog na ulici, pitaju jesi bio pušač, on ćuti, oni ga ne unesu i eto
nemamo dobre podatke, u to sam siguran
ako pušenje sjebe neke receptore, sjebalo je i pluća, tako da je rezultat u najboljem slučaju mrtva trka
meni bi odgovaralo da je pušenje vakcina, ali ima previše nelogičnosti, a neću da upadnem u višful tinking
ako pušenje sjebe neke receptore, sjebalo je i pluća, tako da je rezultat u najboljem slučaju mrtva trka
meni bi odgovaralo da je pušenje vakcina, ali ima previše nelogičnosti, a neću da upadnem u višful tinking
- Guest
- Post n°813
ficfiric wrote:plachkica wrote:ne povlači se
navodno je zbog vučićevog dogovora sa irinejem, jevrej nam je ukinuo uskrs.
Ne znam na osnovu cega se izvlaci taj zakljucak. Kon je napisao ovo
....
Shvatam da postoji jaka zelja da se Kon izvuce iz blata u kom se nalazi ali mislim da ima previse ucitavanja njegovim postupcima. Te gledao je u pod, pa je gledao djv-a sa prezirom, jedno je rekao ali je ustvari mislio skroz nesto drugo...
+1
Napisao je šta je hteo, nije baš nejasan, ne znam što bismo dešifrovali.
- Post n°814
znaci sve ovo kako ne bi ljudi preko fejsa pisali svasta
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°815
Ne znam kako će da spinuju sledeći starački dom.
- Post n°817
misim da kao i u britaniji moramo da odvojimo 2 stvari:
da, vlast i mediji su losi.
da, druga srbija ima problem antisemitizma.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°818
Crnci u Americi isto, 70-80% svih mrtvih na nekim lokacijama. Glavni razlog, bijedno stanje javnog zdravlja. Dijabetes, pritisak, debljina kod prevelikog broja ljudi.Margit Savović wrote:Bojim se da BAME ljudi žive u gušće naseljenim kvartovima i ne mogu sebi da priušte full social distancing.Mór Thököly wrote:
60 stepeni vrlo lako moze da ubije virus. No pod pH sam mislio da mozda dim ne stvara previse kiselu sredinu da fuziju sa celijama.
Ne samo to, nego recimo u UK disproporcionalno vise ubija BAME nego etnicke Britose.
Mada bi Nestor našao neko esencijalističko genetsko objašnjenje.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°819
Talason wrote:za sada je uvek pitanje metoda, kako su sakupljali podatke je upitno, ja nikakve zaključke ne bih izvlačio i savetovao bilo koga na osnovu ovoga što imamo danas
U svetlu svega navedenog, uklj i to sa tim sjebavanjem receptora, meni bi najlogicnije bilo da pusac teze zakaci koronu, ali da ako je zakaci i ode mu na pluca - da je onda u tezoj poziciji od nepusaca
- Post n°820
svim sredstvima protiv korone
https://www.facebook.com/watch/?v=155899105783506
https://www.facebook.com/watch/?v=155899105783506
- Post n°821
zvezda je zivot wrote:druga srbija ima problem antisemitizma.
prva, druga, treća...
juda ne da srbima da proslave uskrs
vec sam video prve ovakve prijave po mrezama
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°822
Uvjeren sam da postoji realan razlog. Tipovi poput Vučića najviše šikaniraju najbliže suradnike, tj. prve potčinjene. Kon prolazi kroz najteže izazove.Erős Pista wrote:Mozda, a mozda je i stvarno neko nadvlacenje.
Sinoćnji USA Task Force o tome šta misli Fauci o tome je li se ozbiljno kasnilo, o Trumpovom retvitu poziva na otkaz Faucimu, bonus video prezentacija svih Trumpovih mjera kronološki kao dokaz da se nije kasnilo.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°823
zvezda je zivot wrote:misim da kao i u britaniji moramo da odvojimo 2 stvari:
Doduse, dveraši i ini nisu bas "druga srbija", vise su kao zli brat blizanac.
- Post n°824
Bendegúz Somogyi wrote:Napisao je šta je hteo, nije baš nejasan, ne znam što bismo dešifrovali.
Ako vec prica o fb-u, na njegovom mestu meni ne bi smetali komentari random likova ali bi mi smetale objave na stranici Covid 19 Srbija.
Mislim da bi trebalo da se ogradi od toga, posto je stranica napravljena tako da posetioce dovede u zabludu da se radi o nekom zvanicnom nalogu kriznog staba ili tako nesto. Imao je priliku i da javno pozove organe da vide o cemu se radi i da reaguju. Siguran sam da je video objave - ako je fb meni izbacivao te reklame, njega je algoritam pogadjao jos vise nego mene - a vidimo da je aktivan na mrezi i da je posecivao fb ovih dana.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°825
Da je korona ušla starački dom znalo se minimum od prošle srede.
— Aleksandar Stankov (@acastankov) April 13, 2020
Makar sam ja tada, ispred @juznevesti
pitao na niškom Štabu šta se tamo dešava.
Niko ništa nije odgovorio, a danas imamo ovo.
Nije samo direktor kriv...https://t.co/LSdiilfnOQ