https://www.nbcnews.com/news/us-news/more-2-200-coronavirus-deaths-nursing-homes-federal-government-isn-n1181026More than 2,200 coronavirus deaths in nursing homes, but federal government isn't tracking them
The numbers are likely a significant undercount, given the limited access to testing and other constraints, state officials and public health experts say.
Virus
- Post n°426
Re: Virus
- Korisnik
- Post n°427
Kako dezinfikujete maske? Jel koristite peglu?
- Post n°428
ne dezinfikujemo
vaso, ne pikujemo, nemamo kredibilne podatke (primer staracki dom smederevo 2 mrtva sa zapaljenjem pluca, "nije kovid")
u nastavku programa
vaso, ne pikujemo, nemamo kredibilne podatke (primer staracki dom smederevo 2 mrtva sa zapaljenjem pluca, "nije kovid")
u nastavku programa
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°430
te su sranje, stoje u firmi
imam 10 FFP3, dve sam koristio prvih mesec dana korone sa luftiranjem na terasi i povremenim prskanjem asepsolom ili alkoholom, juce sam razdevicio trecu
malo su se usmrdele, da li je znoj ili zrak na terasi to bi morao struku da pitam
imam 10 FFP3, dve sam koristio prvih mesec dana korone sa luftiranjem na terasi i povremenim prskanjem asepsolom ili alkoholom, juce sam razdevicio trecu
malo su se usmrdele, da li je znoj ili zrak na terasi to bi morao struku da pitam
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°431
ontheotherhand wrote:ti ih imaš 500 komada pa ni ne moraš
Ukoliko materijal može da izdrži, prepeglaj. Ukoliko ne može, a imaš višak alkohola, potrudi se da odstoji u alkoholu deset+ minuta, 70% koncentracija. Ukoliko imaš masku sa filterima, odvoj filtere, a masku operi, pa osuši.
Takođe, možeš da rotiraš maske, ako nemaš drugu opciju, samo da između korišćenja prođe dovoljno vremena, par dana je valjda dovoljno.
- Post n°433
Mislim, mene mnogo vise brinu oči, maska koju imam za do radnje je dovoljna
- Post n°435
Pa ne, onda ce uvesti 24/7. Ali nisu ovde mere problem, ovoliki broj je zbog neceg drugog. Ali mislim da ce ici dole, prvo ovaj vikend, pa onda kapitam da ce uskrs biti od cet do uto pol. cas i ici ce dole ali jako sporo i trajace duze nego kod drugih. Because jebiga.
- Post n°436
U jednoj niskoj knjizari ima da se kupe oni viziri. U Bgd sigurno ima na puno mesta. Ako te oci brinu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°437
Erős Pista wrote:U jednoj niskoj knjizari ima da se kupe oni viziri. U Bgd sigurno ima na puno mesta. Ako te oci brinu.
Ma kupicu naocarr za skijanje
Ne znam gde to u Bgd ima da se kupi. Nosim naocare i kad izadjem pofajtam se alkoholom okolo. Nije 100% definitivno, ali..."nece valjda"
- Post n°438
ovo radim ja. imam neku jadnu papirno-platnenu, tuga bozija i bukvalno nista joj ne redim sem sto je luftiram #cheapskatescoronaTalason wrote:Takođe, možeš da rotiraš maske, ako nemaš drugu opciju, samo da između korišćenja prođe dovoljno vremena, par dana je valjda dovoljno.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°439
Mi danima imamo 200+ novozaraženih uz stalni rast testiranih, zar ne? Rumbeando?
- Post n°440
Imaš ovde lepo prezentovano po danima:
https://javno.rs/vest/korona-virus-u-srbiji-trendovi-i-razvoj-situacije
https://javno.rs/vest/korona-virus-u-srbiji-trendovi-i-razvoj-situacije
- Post n°441
maski, onih hirurških, sad ima u skoro svakoj apoteci, prodaju po 10 konada.
u državnim apotekama su po 84 dinara komad, u mojoj komšijskoj po 100,
ima i alkohola i asepsola.
u državnim apotekama su po 84 dinara komad, u mojoj komšijskoj po 100,
ima i alkohola i asepsola.
- Post n°442
Odlično, hvala!
Paranoični zaključujemo da nema logike u rezultatima, da je sve zbrda-zdola.
Paranoični zaključujemo da nema logike u rezultatima, da je sve zbrda-zdola.
- Korisnik
- Post n°443
Talason wrote:
Ukoliko materijal može da izdrži, prepeglaj. Ukoliko ne može, a imaš višak alkohola, potrudi se da odstoji u alkoholu deset+ minuta, 70% koncentracija. Ukoliko imaš masku sa filterima, odvoj filtere, a masku operi, pa osuši.
Takođe, možeš da rotiraš maske, ako nemaš drugu opciju, samo da između korišćenja prođe dovoljno vremena, par dana je valjda dovoljno.
Nemam alkohol.
Čitam da može u kipuću vodu da se stavi.
Ne znam da li da naručujem tu masku sa filterima sa Alija.
- Post n°444
France: 353 morts ces dernières 24 heures à l'hôpital, 13.832 décès en France depuis le début de l'épidémie.
- Post n°446
Djamolidine Abdoujaparov wrote:NYC, broj smrti po mesecu
sta, malo jaci grip
- Post n°449
Umiru oni sto bi inace umrli te godine
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Post n°450
jel imaš izvor djamo?