Mór Thököly wrote:424
Evo lepo ne znam...
Pa sve je jasno, ušao je virus u gerontološki sistem.
Sad će užas da bude.
Mór Thököly wrote:424
Evo lepo ne znam...
disident wrote:i posle zasto se zalazem za smrtnu kaznu
A oni ce sada da olabave restrikcije kada je virus zahvatio lekare i gerontoloske centre.Halászlé wrote:Mór Thököly wrote:424
Evo lepo ne znam...
Pa sve je jasno, ušao je virus u gerontološki sistem.
Sad će užas da bude.
Sto jes jes, ali cak i u tom slucaju ocekujem da se sudjenje razvlaci, zaboravi, padne neka simbolicna kazna i govedja glava nastavi na nekoj drugoj funkciji za pet godina. Nece mu dlaka sa glave falitificfiric wrote:disident wrote:i posle zasto se zalazem za smrtnu kaznu
Ko zna kom je klanu pripadao, kad je uhapsen
Ali demantuje onako uvijeno, nije radila sa kovid 19 pacijentima i nije imala klinicku sliku, nije rekao da je testirana i bila negativnarumbeando wrote:Evo demantuju da je med. sestra iz KBC Zvezdara 1987. godište imala koronavirus.
Halászlé wrote:ovo u Nišu je masovni zločin, ako je istina ovo što pričaju, da su bili dozvoljeni ulasci i izlasci.
bukvalno bi mogli da malo odahnemo danas da nije ovih dodatnih 140. sad se pitam kako je po malim, privatnim domovima, kad je ovako u sistemu koji bi trebalo da je nešto ozbiljniji od domova koji se zovu "Vita Medialis" i "Zlatna jesen".
Halászlé wrote:bukvalno bi mogli da malo odahnemo danas da nije ovih dodatnih 140
rumbeando wrote:Halászlé wrote:bukvalno bi mogli da malo odahnemo danas da nije ovih dodatnih 140
I 284 je baš mnogo. Samo dva dana je broj obolelih dosad bio veći od toga i to za svega 10-20 ljudi.
Talason wrote:Ne volim što sam juče bio u pravu po pitanju novih slučajeva i da je većina u službama i institucijama sistema koji tlači.
Druga stvar koja mi se ne sviđa je razgovor koji sam imao jutros. Poslovni prijatelj je bio za vikend u Valjevu. Javlja mi se danas i kaže - e da si video jutros kolonu ka Beogradu. Ja samo - e jbg.
rumbeando wrote:Halászlé wrote:bukvalno bi mogli da malo odahnemo danas da nije ovih dodatnih 140
I 284 je baš mnogo. Samo dva dana je broj obolelih dosad bio veći od toga i to za svega 10-20 ljudi.
Halászlé wrote:Talason wrote:Ne volim što sam juče bio u pravu po pitanju novih slučajeva i da je većina u službama i institucijama sistema koji tlači.
Druga stvar koja mi se ne sviđa je razgovor koji sam imao jutros. Poslovni prijatelj je bio za vikend u Valjevu. Javlja mi se danas i kaže - e da si video jutros kolonu ka Beogradu. Ja samo - e jbg.
Imam, priznajem, veoma pomešane stavove o policijskom času, zabranama kretanja i ostalome. Sa jedne strane naravno da se gnušam tih mera i ljudi koji ih sprovode. Sa druge strane - pa hej, ljudi, evo nije vam zabranjeno putovanje između gradova ali je potrebno tri minuta razmišljanja da se shvati da ono nije pametno. Uradite nešto i sami za sebe, ljudi, nije ovo 1999. pa da veselo prkosite bombama. Bukvalno svačije lično ponašanje u društvu mnogo znači, bukvalno je svaki doprinos bitan, kad bi ljudi razumeli logaritamske krive videli bi da jedan lični gest ima značaj koji je deset, sto puta veći nego što čovek može da intuitivno pretpostavi.
Zaaašto smo bre taaaaakvi jebote.