Virus
- Post n°176
Re: Virus
pa ti tvrdiš da je ekonomija stvar samo političke volje, hoćeš da kažeš da od 1928. pa sve do rata nije bilo političke volje da se ekonomija oporavi?
- Guest
- Post n°177
"Čini mi se da je sve bolje, ali vikendi zaista jesu najporažavajući, jer vidite ljude kako se druže, voze bicikle, razgovaraju i vi znate da ćemo imati skok u broju pozitivnih i da će se to videti u narednih pet-šest dana", rekla je ona.
- Post n°178
MNE wrote:pa ti tvrdiš da je ekonomija stvar samo političke volje, hoćeš da kažeš da od 1928. pa sve do rata nije bilo političke volje da se ekonomija oporavi?
Pa kad je dosao FDR krenulo je na bolje u US
- Post n°179
Bendegúz Somogyi wrote:"Čini mi se da je sve bolje, ali vikendi zaista jesu najporažavajući, jer vidite ljude kako se druže, voze bicikle, razgovaraju i vi znate da ćemo imati skok u broju pozitivnih i da će se to videti u narednih pet-šest dana", rekla je ona.
Pa evo sad nece vise biti vikenada. Ali to treba minimum 7 dana da se pokaze, a ne da vriste dan posle
- Guest
- Post n°180
Ali rečnik i konstrukciju koje koristi, kao najbezdušniji white collar asocijalni sadista. Pu!
- Post n°182
Bendegúz Somogyi wrote:Ali rečnik i konstrukciju koje koristi, kao najbezdušniji white collar asocijalni sadista. Pu!
A to, ma to odavno ne ocekujem bolje
- Post n°183
https://informer.rs/vesti/politika/507607/vucicev-sin-danilo-oboleo-korone-primljen-infektivnu-kliniku-beogradu
VUČIĆEV SIN DANILO OBOLEO OD KORONE! PRIMLJEN NA INFEKTIVNU KLINIKU U BEOGRADU
Danilo Vučić, sin predsednika Srbije, zaražen je korona virusom, objavio je na svom Instagram nalogu predsednik Srbije Aleksandar Vučić
- Kada je sve počelo, moj Danilo mi je rekao da predaja nije opcija. Moj prvenac zaražen je koronavirusom, a klinička slika mu je takva da je primljen u Infektivnu kliniku. Sine, pobedićeš ti to. Voli te tata, svi te volimo! - napisao je Vučić na Instagramu.
VUČIĆEV SIN DANILO OBOLEO OD KORONE! PRIMLJEN NA INFEKTIVNU KLINIKU U BEOGRADU
Danilo Vučić, sin predsednika Srbije, zaražen je korona virusom, objavio je na svom Instagram nalogu predsednik Srbije Aleksandar Vučić
- Kada je sve počelo, moj Danilo mi je rekao da predaja nije opcija. Moj prvenac zaražen je koronavirusom, a klinička slika mu je takva da je primljen u Infektivnu kliniku. Sine, pobedićeš ti to. Voli te tata, svi te volimo! - napisao je Vučić na Instagramu.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°184
Lebe
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°185
Prekjuce su se hvalili njegovim " volontiranjem".
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°187
Mada, nista im ne verujem. Kao ni BoDzou uostalom.
_____
- Post n°188
Isti utisak i kod mene.Erős Pista wrote:Mada, nista im ne verujem. Kao ni BoDzou uostalom.
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°189
Kako verovati coveku koji je sopstveno dete pripisivao bratu (ili obrnuto, ko ce ga znati)
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°190
To kad su oni iranski ministri kašljali po tv, pa narod, budući im ništa ne vjeruje, pretpostavio da lažu i da će se za nekoliko dana pojaviti zdravi da pokažu kako to nije ništa.Erős Pista wrote:Mada, nista im ne verujem. Kao ni BoDzou uostalom.
Vučićevom sinu želim brzo ozdravljenje, mlad je čovjek, izvući će se.
Ali BoJo je čitao ono o Irancima i to mu je dalo ideju.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°191
Vec je pravio predstave na slicnu temu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°192
Pa i ono povlacenje na dva dana.
S druge strane, ocigledno je virus pored bolnica usao i u navijacke grupe, tako da se mozda i ne treva cuditi ako ga je Danilo zakacio.
S druge strane, ocigledno je virus pored bolnica usao i u navijacke grupe, tako da se mozda i ne treva cuditi ako ga je Danilo zakacio.
_____
- Post n°193
Ako mislis na onog sto je umro, on je valjda iz Lazarevca, ne znam da li ima veze sa janicarima
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°194
koja cirkuska predstava
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°195
MNE wrote:bicikle voze!
...поносити сви.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°196
Vec vidim sledeci javni nastup i suzu u okuMarius Lăcătuș wrote:koja cirkuska predstava
Onu najtezu, roditeljsku
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°197
Ne znam šta da mislim.
Verujem da je ovo prevelika laž, ali ko zna da li je dno baš na toj lokaciji.
Verujem da je ovo prevelika laž, ali ko zna da li je dno baš na toj lokaciji.
- Guest
- Post n°199
oće se sad bar samoizolovati? ili toliko nabavlja aspiratore da nije mogao ni decu nedeljama da vidi...
- Post n°200
100% lazu
i bojo i vucic
i bojo i vucic
Last edited by ficfiric on Wed Apr 08, 2020 9:42 pm; edited 1 time in total
_____
★
Uprava napolje!