Pa sad cela familija a i on moraj7 biti u izolaciji. U svakom slucaju zelim ozdravljenje
Virus
- Post n°201
Re: Virus
Iako mislim da je moguce sve, nekako ipak verujem ovoj vesti kad je povezem sa njegovim iznenadnim odsustvom od 2 dana.
Pa sad cela familija a i on moraj7 biti u izolaciji. U svakom slucaju zelim ozdravljenje
- Guest
- Post n°202
Pa AV kaže da je primljen na infektivnu.
https://www.instagram.com/p/B-uveOfBoxL/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/B-uveOfBoxL/?utm_source=ig_embed
- Post n°203
Djamolidine Abdoujaparov wrote:oće se sad bar samoizolovati? ili toliko nabavlja aspiratore da nije mogao ni decu nedeljama da vidi...
Morao je kuci svratiti a s obzirom da imaju samo jednu garsonjeru, tesko da se mogao mimoici sa sinom
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°204
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=04&dd=08&nav_category=12&nav_id=1673674
- Post n°205
plachkica wrote:ne znam šta je gore, da lažu ili da ne lažu
Több egy
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°206
Jyrki Juhani Järvilehto wrote:U svakom slucaju zelim ozdravljenje
_____
????
- Post n°207
šta sad, 28 dana samoizolacije?
oliver ivanović je imao 65 godina???
oliver ivanović je imao 65 godina???
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°209
Aj da kažemo da je istina. Vučić će reći da od početka krize nije video sina i tu prestaje priča o samoizolaciji.
- Post n°210
A majka je KV? Ispalila je par tvitova veceras, ne deluje zabrinuto
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°212
1+Halászlé wrote:Aj da kažemo da je istina. Vučić će reći da od početka krize nije video sina i tu prestaje priča o samoizolaciji.
Pritom, gluoe su ove price zasto je na infektivnoj, on kao sin predsednika drzave ima obebedjenje i razlozi mogu biti prvenstveno te prirode, i tu se i ta prica zavrsava
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°213
када је и било могуће да се сретну (она пауза од два дана, када се АВ није појављивао на ТВ), АВ није био ту, јурио је по целој Србији да нахрани гладне пчеле по кошницама
- Post n°214
imamo bitnije stvari
Terrible news from Singapore: second wave is picking up steam. 142 new cases today and reimposition of full lockdown--cannot even have one friend over for coffee in your home without risking big fine. https://t.co/2Cs5rkM7az h/t @Worldometers pic.twitter.com/Y2fr0UgPyX
— Martin Chorzempa 马永哲 (@ChorzempaMartin) April 8, 2020
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°215
Иначе синоћ је био документарац из Вухана и како су тамо организовали карантин. Бану, измере свима температуру и на кога сумњају, однесу, ма колико се отимао. Ланац на улазна врата од зграде. Људи који леже по подовима болница, доктори који урлају, плачу, добијају нервне сломове.
Иначе, људи умиру и од других болести.
Иначе, људи умиру и од других болести.
- Post n°216
Naravno.
Ja sam trebao ici na pulmologiju, kasnim na kontrolu. Ko je sad preuzeo te paciijente pojma nemam
Ja sam trebao ici na pulmologiju, kasnim na kontrolu. Ko je sad preuzeo te paciijente pojma nemam
- Post n°217
паће wrote:MNE wrote:bicikle voze!
...поносити сви.
kaze se PONOSITI SVI.
150 clanova saudijske kraljevske porodice obolelo
_____
Warning: may contain irony.
- Guest
- Post n°218
bemty wrote:паће wrote:
...поносити сви.
kaze se PONOSITI SVI.
150 clanova saudijske kraljevske porodice obolelo
Ima ih još par hiljada, i da im ovi svi pocrkaju mirni su
- Post n°219
Таман гратис могу да се ослободе неких који им сметају.
- Post n°222
Pa to je fora - ko dovede u pitanje istinitost priče ili prikladnost zloupotrebe ovih podataka, udara na porodicu, na sinčiča zaraženog koronom, itd. Win-win.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°223
Nemoguće je pobrojiti sve načine na koje Vučić i njegova svita istovremeno teroriziraju građane Srbije i podbacuju u borbi protiv širenja zaraze, no paradigmatski primjer toga je svakako stupidni dr. Nestorović, koji i dalje hoda po režimskim televizijama i nezaustavljivo prosipa laži i gluposti. Sinoć je tako Nestorović bio na TV-u te muljao o tome da je on svojim gluparijama s kraja veljače zapravo želio spriječiti paniku u Srbiji. Izjavio je i nekoliko puta “Ja nisam debil”, što je rečenica koju nikad ne bi izgovorio netko tko nije debil.
i sve ostalo.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/vucic-u-pandemiji-koronavirusa-srbiju-vodi-u-propast/2172945.aspx
- Guest
- Post n°224
jbt prvo sam se iskidao od smeha, a onda sam se smorio kad sam shvatio koliko mi znači to što je neko sa strane prepoznao kakav se idiotizam ovde svakodnevno prodaje za odgovornost i kompetentnost. jer zaboravi čovek kolike su naslage govana lopatama na nas nabacivane i utabavane jebenim godinama, navikne se pomalo, a sa strane dođe neko i lepo prosto kaže: vidi kolika hrpa govana.
- Post n°225
Није рекао ништа ново нити револуционарно. Чак је доста тога прескочио.
Једино је невероватно изненађење видети овакав један текст у медију, а не на неком опскурном форуму.
Једино је невероватно изненађење видети овакав један текст у медију, а не на неком опскурном форуму.