Pokušavao sam ovih dana da saznam ŠTA JE SA MINISTROM LONČAROM i bezveze mi je da pišem text o tome kako niko neće sa mnom da priča o tome-šta koga briga što ja nisam uspeo.
— DOMESLATKIDOME (@SlobaGeorgiev) April 6, 2020
Ali, znakovito je da je NESTAO posle konferencije za medije sa koje je Ana Brnabić ljutito pobegla
Virus
- Guest
- Post n°901
Re: Virus
све чешће налећем на питање где је др
- Guest
- Post n°902
пит и то је америка
A small Pennsylvania biotech company is planning to start injecting healthy volunteers with a potential coronavirus vaccine this week, after having received regulatory clearance to start clinical testing.
Researchers plan to dose the first person on Monday. The experimental vaccine was developed by Inovio Pharmaceuticals, and the effort has received funding from the Bill and Melinda Gates Foundation and the Coalition for Epidemic Preparedness Innovations.
A small Pennsylvania biotech company is planning to start injecting healthy volunteers with a potential coronavirus vaccine this week, after having received regulatory clearance to start clinical testing.
Researchers plan to dose the first person on Monday. The experimental vaccine was developed by Inovio Pharmaceuticals, and the effort has received funding from the Bill and Melinda Gates Foundation and the Coalition for Epidemic Preparedness Innovations.
- Guest
- Post n°903
Blgar pobedijo
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2978696688876141&id=100002075178663
- Post n°904
i na svu ovu nesrecu, umrla baba neka u komsiluku godina 94
u svetoga save, ali kapiram da i nju zaveli ko koronasa
i sad fazon nije imala direktnog nasletnika, pa ono neki momenti topalovicevski. druga baba sto je cuvala polaze neko pravo testamentom, a od babinog pokojnog muza neki sestric mase ugovorom. show, a lokacija ekstra, plac lizem prste
dolazi panduracija a ja u fazon u gacama na kapiji, radim na kuci, priznajem. postavljam neku fasadu i izolaciju. i kaze meni pandur, alo, nema rada posle 5
ja reko ko radi? dok jedam onaj waffle od danas. kae pa alat ti je razbacan po dvoristu. ja kao pa jeste, so? neki problem
kad je skapiro da moze da mi ga duva, koncentrisao se na babu
smradine
u svetoga save, ali kapiram da i nju zaveli ko koronasa
i sad fazon nije imala direktnog nasletnika, pa ono neki momenti topalovicevski. druga baba sto je cuvala polaze neko pravo testamentom, a od babinog pokojnog muza neki sestric mase ugovorom. show, a lokacija ekstra, plac lizem prste
dolazi panduracija a ja u fazon u gacama na kapiji, radim na kuci, priznajem. postavljam neku fasadu i izolaciju. i kaze meni pandur, alo, nema rada posle 5
ja reko ko radi? dok jedam onaj waffle od danas. kae pa alat ti je razbacan po dvoristu. ja kao pa jeste, so? neki problem
kad je skapiro da moze da mi ga duva, koncentrisao se na babu
smradine
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°905
Erős Pista wrote:Uh, pa to je ovaj sto sam ga hvalio pre neki dan...
to je onaj sto je u UN predlozio da se u 8 peva sa prozora, na primer boze pravde....
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°906
Ozbiljan dziberluk ovo sa blgarskim presecanjem asfalta.
- Post n°907
ma nije, всичко е спокойно
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°908
Meni je kombo presecanja asfalta i bugarskog jezika kao takvog ulepsao ovaj sumorni dan.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°909
Verujem da za kintu moze da se prodje
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°910
Касниш, било већ на одговарајућој теми.Bendegúz Somogyi wrote:Blgar pobedijo
Него, зна ли се шта су урадили на оној плажи ка Румунији? Ставили неки коров преко старих панталона?
- Post n°911
Soon we'll start “temporary interment”. This likely will be done by using a NYC park for burials (yes you read that right). Trenches will be dug for 10 caskets in a line.
— Mark D. Levine (@MarkLevineNYC) 06. април 2020.
It will be done in a dignified, orderly--and temporary--manner. But it will be tough for NYers to take. 9/
- Post n°912
Grad nema praznih parcela nego će da ih sahranjuju po parkovima?
- Post n°913
Ovde su zadnja dva dana krenule i kampanje za nosenje maski na ulici
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°914
sabac tovari magare dok lezi u blatu
_____
#FreeFacu
- Post n°915
Halászlé wrote:Ovaj odbegli hirurg Miodrag Rakić me navodi da preispitam svoj stav prema smrtnoj kazni.
Nije mu se svidela Infektivna, pa je, zaražen, odlučio da je napusti i da ode u Dragišu Mišović.
Bukvalno nikakve milosti ne bih imao prema njemu. Jednodnevno suđenje i ćao.
A mozda je bezanje sa infektivne za njega bukvalno bilo pitanje zivota i smrti?
Lekari su sujetna sorta a pamte kao slonovi (taka im struka, bubalice). Mozda je on u infektivnoj bio kao Topalovic medju Viloticima?
Halászlé wrote:Kakvo je to lupanje klompama i mačo šaljenje po bolnicama bilo do pre tri nedelje, bolje da ne znate. Šta korona, haha, preterujete , kakve maske i gluposti, otprilike kao kad me je Polip zezao zbog predloga da se razmisli o nabavci zalihe namirnica.
Paradoksalno je, ali je mom izvoru medj lekarima laknulo kada su bolnicu u kojoj radi odredili za negu zarazenih. Tada su im dali skafandere i sva ona cudesa, i zna da, ako postuje pravila, ne moze da se zarazi. Pre toga je bilo kriticno. Kaze da je ulazak u skafander i izlazak proces koji traje 10 minuta, a najgore je lekarima koji imaju naocare. Oprema pritiska naocare, naocare pritiskaju nos i sinuse, posle smene boli glava nekoliko sati. Nece da nosi kontaktna, jer ima sanse da virus tokom skidanja/stavlljanja udje u oko.
- Post n°916
ovo da se nije osecao bezbedno na infektivnoj je i meni palo napamet
a malo buni i ova atipicna (asimptomaticna) revnosnost
nije ovo moglo da prodje bez stevanovica ymmv
a malo buni i ova atipicna (asimptomaticna) revnosnost
nije ovo moglo da prodje bez stevanovica ymmv
_____
#FreeFacu
- Post n°917
Srbija odlucila da ubije* koronu jakom dozom krindza
od ovog moze da se rikne
od ovog moze da se rikne
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°919
Jeri ovde kacimo smijesne slike?
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°921
Mislim u tom dr ratu Stevanovic vs Rakic partizani-cetnici znam je li dostignuca Rakica pa mislim da je Stevanovic u pravu.
Na stranu forumaska ostrascenost da li vam je normalno da neko svestan da nosi virus koji je zarazan izlazi i setka iz najbezbednije klinike trenutno u drugu? I to onaj ko treba da da primer
Ako jeste, onda ništa, što bi rekli na pescaniku
Na stranu forumaska ostrascenost da li vam je normalno da neko svestan da nosi virus koji je zarazan izlazi i setka iz najbezbednije klinike trenutno u drugu? I to onaj ko treba da da primer
Ako jeste, onda ništa, što bi rekli na pescaniku
- Guest
- Post n°922
Dobosz Esterházy wrote:BoJo na ICU.
Boris Johnson was moved to the ICU (intensive care unit) at St Thomas’ Hospital around 7pm
— John Stevens (@johnestevens) April 6, 2020
- Guest
- Post n°923
UK Prime Minister Boris Johnson, who has coronavirus, has been taken to intensive care https://t.co/hQClxR7lRt
— BBC Breaking News (@BBCBreaking) April 6, 2020
- Post n°925
A spokesperson for No.10 said: “Over the course of this afternoon, the condition of the Prime Minister has worsened and, on the advice of his medical team, he has been moved to the Intensive Care Unit at the hospital.
“The PM has asked Foreign Secretary Dominic Raab, who is the First Secretary of State, to deputise for him where necessary.
“The PM is receiving excellent care, and thanks all NHS staff for their hard work and dedication.”
More to follow.
ITV
“The PM has asked Foreign Secretary Dominic Raab, who is the First Secretary of State, to deputise for him where necessary.
“The PM is receiving excellent care, and thanks all NHS staff for their hard work and dedication.”
More to follow.
ITV