rumbeando wrote:Aha, a kiseonik mu daju iz zabave, nema veze s time što pluća ne rade svoj posao zbog virusa.
Kazem ne znam. Doduse on zbog gabarita spada u rizicne grupe. Mada nije mi jasno kako onda nema upalu pluca...
rumbeando wrote:Aha, a kiseonik mu daju iz zabave, nema veze s time što pluća ne rade svoj posao zbog virusa.
Od poslednjeg izveštaja Štaba za vanredne situacije, u Leskovcu je od virusa korona obolelo još 13 zdravstvenih radnika, a među njima su lekari sa Infektivnog odeljenja. Direktor Opšte bolnice Nebojša Dimitrijević kaže da su na odeljenju ostala 2 lekara i 2 sestre, oboleli medicinski radnici biće poslati za Niš, a deo njih je u samoizolaciji. Inače, broj obolelih u Jablaničkom okrugu duplo je veći nego juče - 67 ljudi ima virus korona. Juzne vesti
Ama ništa mu nije, ustaje kao pobjednik nad coronom i dobiva krunu umjesto Charlesa kao osnivač nove dinastije. Zavodi neprosvijećeni absolutizam. Nevjerojatno? I corona je bila...Mór Thököly wrote:Ferenc Puskás wrote:
Nikad, dali mu 4 l kisika naspram prosječnih 15 l što daju ostalima. Ništa mu nije.
Zvanicno nema upalu pluca. Sad sam vec na ivici da mi na pamet pada PR, mada ko zna
rumbeando wrote:To bi bio verovatno prvi slučaj u svetu da je neko na intenzivnoj nezi zbog korona virusa, a da nema upalu pluća.
Ferenc Puskás wrote:Ama ništa mu nije, ustaje kao pobjednik nad coronom i dobiva krunu umjesto Charlesa kao osnivač nove dinastije. Zavodi neprosvijećeni absolutizam. Nevjerojatno? I corona je bila...Mór Thököly wrote:
Zvanicno nema upalu pluca. Sad sam vec na ivici da mi na pamet pada PR, mada ko zna
http://www.ourphn.org.au/wp-content/uploads/20200225-Article-COVID-19.pdfThe severity of symptoms variable was categorized as mild, severe, or critical.
Mild included non-pneumonia and mild pneumonia cases.
Severe was characterized by dyspnea (i.e. shortness of breath), respiratory frequency ≥ 30/minute, blood oxygen saturation ≤93%, PaO 2 /FiO 2 ratio <300, and/or lung infiltrates >50% within 24–48 hours.
Critical cases were those that exhibited respiratory failure, septic shock, and/or multiple organ dysfunction/failure.
Ti znaš dal lažu? Sozercavaš?rumbeando wrote:Ako mogu da ga izvuku saopštenjima punim laži, samo napred.
Ferenc Puskás wrote:Ti znaš dal lažu?
Ferenc Puskás wrote:Ama ništa mu nije, ustaje kao pobjednik nad coronom i dobiva krunu umjesto Charlesa kao osnivač nove dinastije. Zavodi neprosvijećeni absolutizam. Nevjerojatno? I corona je bila...
Ferenc Puskás wrote:https://www.independent.co.uk/news/uk/politics/michael-gove-coronavirus-self-isolate-symptoms-boris-johnson-a9451906.html
rumbeando wrote:Ferenc Puskás wrote:Ti znaš dal lažu?
Ili lažu za kiseonik i intenzivnu ili za upalu pluća. Ne biva da govore istinu u oba slučaja pošto se kiseonik ne daje kad pluća rade svoj posao.