Pitajte istoričare
- Post n°101
Re: Pitajte istoričare
- Post n°102
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°103
Veli mi jedan Grk, intelektualac: Da Vas, Srbe, volimo? Salite se? Pa vase elitne jedinice su pomogle Turcima da se osvoji Konstatinipolj?! Idi u Svetu Sofiju - procitaj zahvalnicu. Vasoj vojsci. Pise tamo. Sta da mu kazem. Imate predlog?
— Srdjan Dragojevic (@srdjandrago) July 29, 2020
- Post n°106
Vasa wrote:čitao Srki Vikipediju pa se primio kao mentol.
Ispizdeo sto ne moze namore pre ce biti
- Post n°107
a kako podučavaju? Tako što deci nameću da pamte godine u školi. Nijedna profesorka istorije koju sam imao nije bila dobra a promenio sam ih ukupno 5. Ne znam kako taj fakultet konzistentno proizvodi nastavnike koji se samo iživljavaju nad decom ako ne znaju koje godine je bilo X
— Istok Pavlović (@istok) August 9, 2020
_____
????
- Post n°108
Такође је више наваљивао да лепо изрекнемо причу, "мали цицерончићи", него да све знамо тачно. Јер је знао да је историја само прича. С друге стране, био је страх и трепет, и док смо ми укапирали колико се он у ствари зајебава, он оде у пензију.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°109
Мора да је заиста био неки фелер на том факултету, у то неко време када су се школовали људи који су нама предавали (50-60-те)?
- Post n°110
- Guest
- Post n°111
Елем, ову су жену под најхитније најурили (после је до краја живота продавала ексере у једној гвожђарској радњи) а била је далеко најбољи предавач кога смо имали. Претпостављам да је и код професора историје радила слична кадровска процедура?
- Post n°112
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°113
- Post n°114
Mór Thököly wrote:Apsolutno. Meni je istoriju predavala doucena profesorka marksizma. Imao sam 3 iz istorije u srednjoj, a saputao sam celom razredu i pricao u sluške kad su odgovarali.
Јебига, теби су шапутали слабији ђаци.
_____
- Post n°115
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°116
a onda sam porastao i skapiro da su svi u tom gengsta fazonu sve dok koncepti ne postanu realnost
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°117
Nadja?Vilmos Tehenészfiú wrote:Kako gde. Meni predavala zena Gule Milosavljevica a majka Vladice Milosavljevic. Da li treba da naglasim da su joj predavanja bila dramaticna?
- Post n°118
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°119
Može neki link, uputstvo za čitanje itd...
Inače citat iz iste rubrike Novosti koji je danas kačio Fikret.
- Post n°120
Колико ме разбесне овакве ствари: човек је буквално узео текст са @FNTragac на коме је колегиница радила два месеца, прикупљајући доказе по архивама, новинама, пишући институцијама - и на крају је то објавио у својој књизи без помена о Трагачу - исти докази, исте реченице pic.twitter.com/GaFBwzUSik
— Хиперборејац (@Stefan_Janjic) August 17, 2020
Tekst iz aprila https://fakenews.rs/2020/04/11/ne-u-holu-crvenog-krsta-u-zenevi-nema-table-budi-human-kao-sto-je-srbija-bila/
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°121
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°122
Масони једино и могу да опстану у либералном капитализму.
- Post n°123
disident wrote:Zasto je treci rajh imao toliki pik na masone?
Disi, ja sam zimus/proljetos na RTS uhvatio par epizoda igrane emisije o masonima u Srbiji. Scenario su zapisinici sa saslušanja uhapšenih masona, meni je bilo interesantno, ne znam naziv serije, jedino se sjećam da Dragija (Dragog?) Jovanovića igra Mladen Andrejević pa od tog traga kreni u potragu ukoliko te zanima.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Guest
- Post n°124
- Post n°125
Vasa wrote:Ne znam baš koliko su masoni tajna organizacija.
E, to, meni više liči na klub zatvorenog tipa, zna se da postoji, zna se i gdje je ali se pri prijemu novih članova duplo filtrira.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.