Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kosovo*

Anonymous
    Guest

Kosovo* - Page 28 Empty Re: Kosovo*

Post by Guest Thu Jul 23, 2020 6:49 pm

Kosovo Sever portal
    Tematske vestiBriselski procesVesti
    Hiseni nakon sastanka u Briselu: Neće biti pojedinačnih dogovora bez sveobuhvatnog, proces politički
    Izvor KoSSev -23. jula 2020. 18:28
    Hiseni i Lajčak
    FOTO: Miroslav Lajčak/Twitter
    Sastanak između delegacija Beograda i Prištine na ekspertskom nivou predvođenih od strane direktora Kancelarije za KiM, Marka Đurića i prištinskog koordinatora za dijalog Skendera Hisenija, nedavno je završen, prenose prištinski mediji. Hiseni je nakon ovog sastanka, prema pisanju Kohe, poručio da neće biti dogovora o pojedinačnim tačkama bez sveobuhvatnog sporazuma, ali i da su se „složili povodom određenih elemenata“. Tvrdi da je dijalog politički, da smo u „završnici“, te da nema „ničeg tehničkog“. Delegacija iz Beograda, kao i EU za sada se nisu oglaslili.

Post by beatakeshi Thu Jul 23, 2020 6:56 pm

Kosovo* - Page 28 1727922752 Marko, koji je rezultat?
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Thu Jul 23, 2020 8:06 pm

Erős Pista wrote:

Kakvi kapitalci, hvala 1088 što ih je upecao.

Nekoliko primedbi. Prvo, ovo je skoro doslovno prepisana fora iz Uelbekove "Mogućnosti ostrva" ("Drop miniskirts on Palestine!").
    Gresis. Ovo je prepisanoi i preradjeni harperov post (anno domini 2010 ili malo kasnije) o Albankama koje su se emancipovale 1993, kada su Albanci poceli da gledaju stranu televiziju preko satelita (RTS - stop).

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Jul 23, 2020 8:07 pm

Kosovo* - Page 28 1399639816
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Jul 23, 2020 8:08 pm

Vilmos Tehenészfiú wrote:
    Erős Pista wrote:

Nekoliko primedbi. Prvo, ovo je skoro doslovno prepisana fora iz Uelbekove "Mogućnosti ostrva" ("Drop miniskirts on Palestine!").
    Gresis. Ovo je prepisanoi i preradjeni harperov post (anno domini 2010 ili malo kasnije) o Albankama koje su se emancipovale 1993, kada su Albanci poceli da gledaju stranu televiziju preko satelita (RTS - stop).

Kosovo* - Page 28 3579118792

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    ficfiric

Post by ficfiric Thu Jul 23, 2020 10:52 pm

Janko, preti ti Vucic da ces ostati bez pubke Srpske ako ne odustanes od Kosova

Kosovo* - Page 28 Politika_1352x940

_____

Uprava napolje!

Post by beatakeshi Thu Jul 23, 2020 10:59 pm

Vučić bi morao da promeni krojača (i/ili konfekcijski broj).
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Jul 23, 2020 11:01 pm

Joj, ali kakva formulacija Kosovo* - Page 28 3579118792

Uopste nije ocigledno sta pokusavaju.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Jul 23, 2020 11:12 pm

Njihove dirigovane naslovnice su sve sumanutije. Podrivaju Rusi, Zapad, Hrvati, Albanci, Angela...i misle to niko nista ne vidi. Duboka drzava, plitka drzava, lazna drzava...
    Daï Djakman Faré

Post by Daï Djakman Faré Fri Jul 24, 2020 1:09 am

e sve sve ali "21 godina od masakra u starom gracku - andjeli kosovskog zaveta" takes the cake

kakva odurno kicasta instrumentalizacija zrtava, koliko trebas da budes izopacen da to smislis

_____
    i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Fri Jul 24, 2020 8:52 am

Vilmos Tehenészfiú
    Erős Pista wrote:

Evo ga, opet je danas pisao o satelitskoj televiziji, samo ovog puta nije bio onoliko plastičan kao pre 10 godina:
    harper na PPPu, danas wrote:Zvuci paradoksalno ali jedan od vecih uzleta, po uzasnu cenu doduse za veliki procenat stanovnistva, u toj emancipaciji dogodio se upravo devedesetih kad su Albanci bili najvise ugrozeni. To se dogodilo prakticno slucajno. S obzirom na to da drzavni resursi Albancima na Kosovu nisu bili na raspolaganju oni su bili prinudjeni da se okrenu privatnom biznisu i informacijama koje su dobijali "sa satelita" umesto Milosevicevih RTS trovacnica. Otuda onolike satelitske antene na Kosovu. Kombinacija cash-flow-a i izlozenosti najaktuelnijim svetskim trendovima izbacila je kompletnu novu generaciju kosovskih Albanaca koja je dozivela traumatican prekid sa sopstvenim kulturnim nasledjem, dok su u isto vreme kosovski Srbi guslali o Kosovu i svirali kurcu o srednjevekovnim carstvima.

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Fri Jul 24, 2020 1:58 pm

AnonOpsMKD je u četvrtak uveče na Tviteru objavio da je preuzeo zvanični sajt Dua Lipe i da su to uradili "čisto u naučne svrhe, za one koji misle da nemaju kapacitet" i da neće biti funkcionalna jedan sat.
    Nešto kasnije je ta grupa objavila i da je drugu pevačicu albanskog porekla, Ritu Oru, "poslala na njivu da ore dva sata, što je dosta za početak", odnsno da je preuzela i njen sajt.
    "Kosovo je već postavljeno na sve mape, kao deo Srbije", napisali su makedonski Anonimusi (twitter.com/MkdOps).

_____
    ????
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Fri Jul 24, 2020 8:41 pm

Janko Suvar wrote:AnonOpsMKD je u četvrtak uveče na Tviteru objavio da je preuzeo zvanični sajt Dua Lipe i da su to uradili "čisto u naučne svrhe, za one koji misle da nemaju kapacitet" i da neće biti funkcionalna jedan sat.
    Nešto kasnije je ta grupa objavila i da je drugu pevačicu albanskog porekla, Ritu Oru, "poslala na njivu da ore dva sata, što je dosta za početak", odnsno da je preuzela i njen sajt.
    "Kosovo je već postavljeno na sve mape, kao deo Srbije", napisali su makedonski Anonimusi (twitter.com/MkdOps).
    Daj saopštenje na makedonskom.

_____

Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jul 28, 2020 8:00 pm

Mediji: EU sprema ultimatum Srbiji u četvrtak

Predstavnici administracije u Briselu u četvrtak će praktično uručiti ultimatum Srbiji, pišu mediji

Prema informacijama Novosti, delegaciji Beograda koja putuje na razgovore sa Miroslavom Lajčakom i predstavnicima prištinskih institucija u sedištu Evropske unije biće uručen nacrt sveobuhvatnog sporazuma koji podrazumeva de fakto priznanje Kosova od Srbije i kojim se od naše strane neopozivo zahteva da suštinski prizna jednostrano proglašenu nezavisnost lažne države

Sagovornici iz diplomatskih krugova tvrde da Brisel preko specijalnog izaslanika Lajčaka planira da šefu srpskog tima Marku Đuriću preda poverljivi nacrt, sa zahtevom da ga prosledi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

"Ovaj nacrt je EU sačinila bez pregovora sa bilo kojom od strana i zloupotrebljavajući njihovo prisustvo u tehničkom dijalogu. U tekstu se zahteva da Srbija prihvati i članstvo Kosova u UN i drugim međunarodnim organizacijama", preneo je dobro obavešteni izvor.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Jul 28, 2020 8:14 pm

Lol, ponizavanje. To lijepo, to volim.

_____

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Jul 28, 2020 8:33 pm

Prokletstvo 18. poglavlja

Btw, i dalje je moguce da ce spinovati u stilu "nismo priznali". Takodje treba imati u vidu i da ovo objavljuju Novosti. 

U gadnoj su situaciji kad se Kosovo i finansije uzmu u obzir zajedno.
    ćaća

Post by ćaća Tue Jul 28, 2020 8:34 pm

Kako je to dobro za bilo koga? Osim za kosovske Albance? Kakvi su to pregovori?
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Jul 28, 2020 8:37 pm

Kosovo* - Page 28 3579118792

PrEGovORi

_____

Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jul 28, 2020 8:42 pm

Malo sam skeptičan prema vesti (na naslov se i ne osvrćem), ali ajde.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Jul 28, 2020 8:51 pm

Verovstno si u pravu, ali ja se iskreno nadam da jeste.

_____

boomer crook

Post by boomer crook Tue Jul 28, 2020 9:06 pm

ja mislim ovo srbovanje koje vidimo ovih dana treba citati u tom kontekstu

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Jul 28, 2020 9:08 pm

Meni se cini da je jos rano za takve poteze. Ne bih uopste iskljucio da je ovo neka unutrasnja ujdurma (ponovo)
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Jul 28, 2020 9:09 pm

boomer crook wrote:ja mislim ovo srbovanje koje vidimo ovih dana treba citati u tom kontekstu

Koje Srbovanje? Mislim, other than usual
    disident

Post by disident Tue Jul 28, 2020 9:13 pm

boomer crook wrote:ja mislim ovo srbovanje koje vidimo ovih dana treba citati u tom kontekstu
    Svi tabloidi kao jedan prenose isti naslov o ultimatumu Srbiji, sto je cudna podloga ako se sprema neko potpisivanje. Do sad je bar islo 5:0 u takvim slucajevima

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    disident

Post by disident Tue Jul 28, 2020 9:13 pm

Mada daleko je cetvtrtak, ima tu vremena i mesta za spin

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete