za mene i sejlorku sto u qebaptore "syla"
Kosovo*
- Post n°101
Re: Kosovo*
prekosutra u prizrenu!
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°102
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°104
LOL!
Izgleda da ce opet da bude onaj prosireni kolegijum non-elected ljudi kao u Berlinu uskoro u DC-u (Piscevicka, Liht, Vejvoda i ostali govnari). Nasi ce da idu, nadam se da ce Kurti da ih odjebe.
Izgleda da ce opet da bude onaj prosireni kolegijum non-elected ljudi kao u Berlinu uskoro u DC-u (Piscevicka, Liht, Vejvoda i ostali govnari). Nasi ce da idu, nadam se da ce Kurti da ih odjebe.
- Post n°105
Nema sve to veze s kurtijem toliko, ni haradinaj nije bio kooperativniji mnogo. Jednostavno, desava im se isto sto i drugim/vecini balkanskim tj exYU narodima - vladajuci sloj politicara ne zeli da resava probleme for real jer...ne znaju sta ce ostavljeni oci u oci sa stvarnim problemima.
- Post n°106
Ja jedva podnosim sto se NALED bavi javnom upravom. Ne jedva, nego sam ballistic u vezi sa tim.
Zamisli kako mi je kad se pitanje drzavnosti prenese na ove projektase.
Zamisli kako mi je kad se pitanje drzavnosti prenese na ove projektase.
- Post n°107
Ma ja samo hocu da se to Kosovo resi sto pre
- Post n°108
aj mi ćemo da vratimo Metohiju da se bar oko toga ne svađate..
- Post n°109
Ko pobedi, dobije Kosovo
Veljko Ražnatović, son of war criminal Arkan and singer Ceca, will fight Albanian boxer Petrit Mazrekaj on September 26 in Berlin. Arkan is famous for his massacres in the Croatia, Bosnia, and Kosova wars. pic.twitter.com/n9rIsyBlph
— albaniantales (@albaniantales) March 8, 2020
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°110
MNE wrote:aj mi ćemo da vratimo Metohiju da se bar oko toga ne svađate..
slobodno, ionako je bila prvo vasa
- Guest
- Post n°111
Saće novi krkljanac
Predsednik Demokratskog saveza Kosova Isa Mustafa zatražio je danas od premijera Aljbina Kurtija da do kraja sedmice ukine takse na proizvode iz Srbije i BiH i da opozove odluku o smeni ministra unutrašnjih poslova Agima Veljiua.
Mustafa je ocenio da je smena Veljiua u suprotnosti sa koalicionim ugovorom i ocenio da su takvi potezi premijera štetni i neprihvatljivi i da mogu da dovedu do raskida vladajuće koalicije.
On je ocenio da smenjivanje Veljiua predstavlja nepoštovanje koalicionog sporazuma.
„U sporazumu smo se opredelili da ministri mogu biti smenjeni od strane premijera u konsultaciji sa predsednikom političkog subjekta sa kojim je koalicija potpisana, a na osnovu obrazloženja koje prihvati predsednik DSK“, napisao je Mustafa na fejsbuku.
Mustafa je naglasio da ga premijer Kurti nije konsultovao prilikom donošenja odluke o smenjivanju Veljiua.
Premijer Kurti je danas odlučio da Agima Veljiu smeni sa funkcije ministra unutrašnjih poslova i javne uprave zbog izjava u javnosti suprotnih stavovima premijera oko uvođenja vanrednog stanja i izjava kojima je, kako je ocenio premijer, izazivao paniku.
U obrazloženju odluke Kurti je naveo da je Veljiu izjavama da se „broj zaraženih povećava svakog trenutka“ širio paniku među građanima, i da je u javnim nastupima „pokazao nedostatak vodjstva i otvoreno minimizirao rad vlade čiji je deo“.
Veljiu je prvi potpredsednik Demokratskog saveza Kosova i pre izbora za ministra bio je gradonačelnik Podujeva.
- Post n°113
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°114
Delimično, po Kurtijevom receptu.
A proces o glasanju nepoverenja vladi se nastavlja.
A proces o glasanju nepoverenja vladi se nastavlja.
- Post n°115
Papa Lazarou wrote:ako je nekome bitno, Priština je ukinula takse.
- Post n°116
Realno sad da nam vrate Kosovo rekli bi AAAAAA, MILON I PO LJUDI NAM JE USLO U ZEMLJU
- Post n°117
Može zemlja, ne mogu gastarbajteri...
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°118
jebo pandemiju, oni imaju pametnija posla:
#Kosovo update: all opposition parties (PDK, AAK, Nisma) say they'll vote in favour of no-confidence motion brought forth by LDK. Also, all say early elections are not an option. Unbelievable, really. A govt. downfall in the middle of a pandemic due to Kosovo-Serbia dialogue.
— Agon Maliqi (@AgonMaliqi) 20. март 2020.
- Post n°119
Pacejah cita poslednju recenicu i uzima lekove za pritisak.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°120
U roku od 3 sata bi jeli qebap u qebaptore Pashtrik, obecao sam sejlorki
KAD AKO NE SAD
KAD AKO NE SAD
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°121
Serdar_Argic wrote:Pacejah cita poslednju recenicu i uzima lekove za pritisak.
А, јок, низак ми је а ово није за дизање. Ово је за благи осмејак. Фифи, ала смо их зајебали.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°122
Poslednjoj rečenici bi zarez legao kao budali šamar. Ovako napisano zvuči kao da je epidemija izbila zbog dijaloga Srbije i Kosova.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Guest
- Post n°123
Kondo wrote:U roku od 3 sata bi jeli qebap u qebaptore Pashtrik, obecao sam sejlorki
KAD AKO NE SAD
Ma gde sad dok traje epidemija. Kad prođe.
- Guest
- Post n°124
Btw, sanjala sam kako jedem sladoled sa Aljbinom Kurtijem u Crnoj ovci na Vračaru.