Medijsko smetlište
- Post n°653
Re: Medijsko smetlište
Sotir wrote:Али Северни Македонци...
Што, мислиш да им је овде сувише северно?
- Post n°654
U Shit tvitu o nasilju nad zenama pricaju - Sapic, Mrka i Seselj.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°655
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°656
Pita Verica Bradic:
Gospodine Mrkonjicu, sta mislite, da li se ovo desava pod uticajem americkog pokret #MeToo?
I kid you not.
Gospodine Mrkonjicu, sta mislite, da li se ovo desava pod uticajem americkog pokret #MeToo?
I kid you not.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°657
Erős Pista wrote:U Shit tvitu o nasilju nad zenama pricaju - Sapic, Mrka i Seselj.
- Post n°658
predavanje o savremenoj pedijatriji odrzace doktor hanibal lektor
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°659
Па кад у тамоу на расправу о атеизму позову три различита попа и никог више...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°660
Inače, moja neka interna teorija je da su naprednjakinje odbile da brane Leku, pa su ovi iz odmazde doveli tri najzadriglija krmka koji su bili dostupni.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°661
Vec je bilo varnicenja na slicnu temu ono kad je Marija Obradovic prozivala goste iz Shit tvita za slicna sranja povodom cega ono bese? Pa je posle propustali kroz toplog zeca u Informeru.
_____
- Post n°662
Ovo
https://www.google.com/amp/s/www.kurir.rs/amp/3615453/marija-obradovic-zgrozena-diskusijom-o-aleksicu-boza-spasic-zestoko-odgovorio-i-porucio-joj-da-ce-ostati-upamcena-po-blinkerima
Nije Shit tvit, ali jeste Pink.
https://www.google.com/amp/s/www.kurir.rs/amp/3615453/marija-obradovic-zgrozena-diskusijom-o-aleksicu-boza-spasic-zestoko-odgovorio-i-porucio-joj-da-ce-ostati-upamcena-po-blinkerima
Nije Shit tvit, ali jeste Pink.
_____
- Post n°663
Legende i priče o Aušvicu bude JEZU, a o jednoj posebnoj priči bruji ceo internet (VIDEO)
[size=39]Okružen ledenom vodom i jakim strujama, iz njega je bilo gotovo nemoguće pobeći, a legende i priče o mučenjima, bekstvima i jako lošim uslovima prepričavaju se decenijama.
------
[size=39]На слици, што се да наслутити из описа, затворске ћелије у Алкатразу. [/size]
[size=39]Алкатраз, Аушвиц, све је то исто... [/size][/size]
[size=39]Okružen ledenom vodom i jakim strujama, iz njega je bilo gotovo nemoguće pobeći, a legende i priče o mučenjima, bekstvima i jako lošim uslovima prepričavaju se decenijama.
------
[size=39]На слици, што се да наслутити из описа, затворске ћелије у Алкатразу. [/size]
[size=39]Алкатраз, Аушвиц, све је то исто... [/size][/size]
- Post n°664
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°665
Ovo ni Vasa ne bi uspeo da smisli. Smeker sarmer gospodin mangup Gaga smekerski pomogao mangupu da mangupski (i smekerski) sarmira devojku!!!
https://direktno.rs/zabava/poznati/343841/dragan-nikolic-cacanin-muvanje.html
https://direktno.rs/zabava/poznati/343841/dragan-nikolic-cacanin-muvanje.html
_____
- Post n°666
Opet je vreme za Sunce tuđeg neba tekstove
https://www.kurir.rs/zabava/zanimljivosti/3659433/ispovest-srpkinje-koja-je-otisla-u-kanadu-vracam-se-u-srbiju-ovo-je-prava-istina-o-zivotu-tamo
https://www.kurir.rs/zabava/zanimljivosti/3659433/ispovest-srpkinje-koja-je-otisla-u-kanadu-vracam-se-u-srbiju-ovo-je-prava-istina-o-zivotu-tamo
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°667
Puno je nesrećnih. Hoće kući. Ne ide se onima kojima je svejedno da li su živi ili mrtvi, ko im decu i kako vaspitava i onima koji nisu imali tekuću vodu u kući.
Eto ti ga sad. Ni u njihovo preduzeće ne cveta cveće.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°668
:смајли кловн који се церека и удара у нос:
Спрдња од текста, смеће довучено са неког блога.
Спрдња од текста, смеће довучено са неког блога.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°670
Спомиње ли се грталица? Питам за одсутног господина.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°671
Sad je pored grtalice i jelen došao u priču.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°672
U Shit tvitu - Covic, Toma Fila i Zoran Ostojic pricaju o - vakcinaciji.
Struka :tm:
Struka :tm:
_____
- Post n°673
_____
- Post n°674
Видим да је јуче Диди Јанковић гостовала код Јоване Јеремић. Јована је имала нека директна питања, али је Диди знала да одговори
- Post n°675
Ass to ass!
_____
Sweet and Tender Hooligan