Potvrdiće Disident. Nisam ljubitelj termina posttruth ali zaista mi ne vidimo najbolje kognitivnu promenu koja je nastupila u javnom prostoru. Ljudi žive jako duboko u propagandnim fiokama koje su napravljene za njih, nema tu više mogućnosti kontakta.
Medijsko smetlište
- Guest
- Post n°626
Re: Medijsko smetlište
Najluđe je što su njegovi sledbenici toliko duboko u bablu da uopšte ne mogu da razumeju da je on saradnik izdajničkog režima. Apsolutno ignorišu sve suptilne, jedva vidljive signale koji ukazuju na to, TIPA DA REŽIRA REŽIMSKE SPEKTAKLE I NEPRESTANO GOSTUJE NA REŽIMSKIM MEDIJIMA.
Potvrdiće Disident. Nisam ljubitelj termina posttruth ali zaista mi ne vidimo najbolje kognitivnu promenu koja je nastupila u javnom prostoru. Ljudi žive jako duboko u propagandnim fiokama koje su napravljene za njih, nema tu više mogućnosti kontakta.
- Post n°627
To mi je palo na pamet dok sam danas gledao ono o migrantima, isto na Hepiju. Ima ljudi koji ono gledaju i misle da je stvarno, da su oni likovi stvarni.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°628
Arkan hvalio Bokana svojoj mami. Can't make this shit up.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°629
1+Kirko Skaddeng wrote:Najluđe je što su njegovi sledbenici toliko duboko u bablu da uopšte ne mogu da razumeju da je on saradnik izdajničkog režima. Apsolutno ignorišu sve suptilne, jedva vidljive signale koji ukazuju na to, TIPA DA REŽIRA REŽIMSKE SPEKTAKLE I NEPRESTANO GOSTUJE NA REŽIMSKIM MEDIJIMA.
Paralelne dimenzije
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°630
zar nije isto bilo sa seseljem i srs 90ih?
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°632
Ne secam se bas toliko detaljno, ali Beli Orlovi se nisu doimali kao cinizam.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°633
Da li je iko primetio da veliki istraživački novinari nisu pisali o Velji Nevolji, Diksi... Za njih je vreme stalo kod Ace Rošavog koji godinama nije na tribini (od Veljinog izlaska iz zatvora). I to ne rade slučajno. Kako bi drugačije kriminalizovali sina predsednika?
— milan ladjevic (@ladjevic) February 4, 2021
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°634
_____
- Post n°636
Inače, ko nije gledao DJV-a kod Sarape, opozicija je htela da iskoristi Belivuka kao korisnu budalu - da on i njegova ekipa ubiju Vučića snajperom ("koji košta na desetine hiljada evra"), a onda oni da dođu na vlast u novonastalom haosu:tm:.
— Radomir Martin:tm: (@radomir_martin) February 13, 2021
_____
- Post n°637
Kad kaze opozicija, mozda misli na Seselja, ne bi bio prvi put da radi takve stvari
Nego, ko je koga iskoristio prosle godine kad su snajperom gadjani Joanikije i Davidovic?
Nego, ko je koga iskoristio prosle godine kad su snajperom gadjani Joanikije i Davidovic?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°640
kakav heroj ne verujem.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°641
Stoji na promaji i to da bi sacuvao zivote gradjana. Ko zna koliko bi sad bilo mrtvih da nije to uradio. Sad razumem Janka sto toliko botuje za njega
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°642
I tako dan za danom.
— Radomir Martin:tm: (@radomir_martin) March 12, 2021
Novosti, 11. mart i Novosti, 12. mart pic.twitter.com/bcE1nKWuBu
_____
- Guest
- Post n°643
Blic poslao putopisce u Jevropu, da vide kako se tamo bore sa kugom, i vratili su se sa jezovitim pričama.
Većina Evropljana je u nekoj vrsti lokdauna, potvrdili su nam prethodnih dana naši sagovornici, Srbi koji žive i rade u Grčkoj, Sloveniji i Norveškoj.
- Post n°644
U kom kurcu mi zivimo, sta ovi ljudi pricaju
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°645
kad Frojd progovori
Кад се џукела излаје: pic.twitter.com/dCXuzATgdV
— PROT (@PROT2020) March 17, 2021
- Post n°646
New York Times:
At a Partizan game in Belgrade last week, held before mostly empty stands because of the pandemic, Zoran Krivokapic was one of a handful of fans who managed to get into the stadium. He said that he had attended every home game for 47 years and blamed the rise and fall of Mr. Belivuk on what he said was a personal vendetta against Partizan by Mr. Vucic, the president.
Danas:
Među zvezdinim navijačima koji su putovali u Zagreb na utakmicu, bio je i sadašnji predsednik Vučić, navodi NJujork tajms, kasnije dodajući i reči Zdravka Krivokapića, premijera Crne Gore, koji je tokom nedavne posete Beogradu i prisustva na utakmici Partizana rekao da je uspon i pad Belivuka „lična osveta Vučića Partizanu“.
Potpisao se A.Popović, ali govna da jede i Draža Petrović
At a Partizan game in Belgrade last week, held before mostly empty stands because of the pandemic, Zoran Krivokapic was one of a handful of fans who managed to get into the stadium. He said that he had attended every home game for 47 years and blamed the rise and fall of Mr. Belivuk on what he said was a personal vendetta against Partizan by Mr. Vucic, the president.
Danas:
Među zvezdinim navijačima koji su putovali u Zagreb na utakmicu, bio je i sadašnji predsednik Vučić, navodi NJujork tajms, kasnije dodajući i reči Zdravka Krivokapića, premijera Crne Gore, koji je tokom nedavne posete Beogradu i prisustva na utakmici Partizana rekao da je uspon i pad Belivuka „lična osveta Vučića Partizanu“.
Potpisao se A.Popović, ali govna da jede i Draža Petrović
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Guest
- Post n°647
nema kad da se bavi nosećim tekstovima jer mora da jede govna i pije viski sa drugim precvalim kuronjama.
- Post n°648
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.