Zvuci kao svetozar vujicic vujacic kako vec, njega sam slusao i pre dve nedelje isto na pinku u jutarnjem kako ispaljuje iste gadostiErős Pista wrote:A da, moguce, on je izvalio i vecinu ostalih gadosti. Mislim da to onaj advokat sto je branio neke haske optuzenike, zaboravih ime, disi ce znati.
Medijsko smetlište
- Post n°601
Re: Medijsko smetlište
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°603
disident wrote:Zvuci kao svetozar vujicic vujacic kako vec, njega sam slusao i pre dve nedelje isto na pinku u jutarnjem kako ispaljuje iste gadostiErős Pista wrote:A da, moguce, on je izvalio i vecinu ostalih gadosti. Mislim da to onaj advokat sto je branio neke haske optuzenike, zaboravih ime, disi ce znati.
Naravno da jeste
Znao sam da ces znati.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°604
Kirko Skaddeng wrote:Da li mu se vide beli dlakavi gležnjevi
Ne, zaklanja ih sto.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°605
Erős Pista wrote:Kirko Skaddeng wrote:Da li mu se vide beli dlakavi gležnjevi
Ne, zaklanja ih sto.
Сублиминална реклама за Икеу.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°606
Erős Pista wrote:disident wrote:
Zvuci kao svetozar vujicic vujacic kako vec, njega sam slusao i pre dve nedelje isto na pinku u jutarnjem kako ispaljuje iste gadosti
Naravno da jeste
Znao sam da ces znati.
SV je Karadzicev advokat u vreme kad je hapsen?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°607
Da, ako se dobro secam.
_____
- Post n°608
Jeste
http://www.politika.co.rs/sr/clanak/49483/
http://www.politika.co.rs/sr/clanak/49483/
Advokat tvrdi da je Karadžić uhapšen još u petak
...
Ko je Karadžićev branilac
Svetozar Vujačić se dugo bavi advokaturom. Pred Drugim opštinskim sudom u Beogradu, između ostalog, zastupao je Branislava Ivanovića, optuženog da je pomagao u skrivanju Ratka Mladića. Pred istim sudom zastupa i Sinišu Vučinića, optuženog da je sa još nekolicinom saradnika u noći između 30. i 31. marta 2001. godine ispred vile „Mir” na Dedinju pokušao da spreči hapšenje Slobodana Miloševića. Bio je i advokat vidovite Zorke. Vujačić će ostati upamćen i po odluci da povuče punomoćje Mališi Jeftoviću, tada osumnjičenom, a sada osuđenom za obljubu i protivprirodni blud nad trogodišnjom devojčicom koja je preminula od povreda zadobijenih tom prilikom. Nije želeo „da zastupa monstruma”.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°609
Nije zeleo da zastupa monstruma.
_____
- Post n°610
Ostavio je poseban utisakErős Pista wrote:disident wrote:
Zvuci kao svetozar vujicic vujacic kako vec, njega sam slusao i pre dve nedelje isto na pinku u jutarnjem kako ispaljuje iste gadosti
Naravno da jeste
Znao sam da ces znati.
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°611
E, danas je u studiju bio i ovaj obrvasti sa tog snimka. Bese iz narodnih patrola neki lik?
_____
- Post n°612
To je lik (stevan djokic) koji ima nvo pod imenom DBA , vali valja legitimacije tog istog udruzenja koje gle cuda lice na sluzbene znacke.Erős Pista wrote:E, danas je u studiju bio i ovaj obrvasti sa tog snimka. Bese iz narodnih patrola neki lik?
Nije sa narodnim patrolama, on i pisa vacic su jos pre par godina hteli da prave narodne straze al su odustali, pa stevana sada zovu svuda kao eksperta za bezbednost i istrage, sta god to znacilo.
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°613
Evo sta teletabisi placaju sto evra
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°614
To, to, narodne straze, na to sam mislio.
On je rekao da ima mnoho vise laznih ptijava silovanja (notorna laz - mnoge ptijave se ne procesuiraju, ali to govori sasvim suprotno - da ogromna vecina silovanja prodje ne samo nekaznjeno, nego i neprocesuirano)
On je rekao da ima mnoho vise laznih ptijava silovanja (notorna laz - mnoge ptijave se ne procesuiraju, ali to govori sasvim suprotno - da ogromna vecina silovanja prodje ne samo nekaznjeno, nego i neprocesuirano)
_____
- Post n°615
_____
- Post n°616
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3615453/marija-obradovic-zgrozena-diskusijom-o-aleksicu-boza-spasic-zestoko-odgovorio-i-porucio-joj-da-ce-ostati-upamcena-po-blinkerima
_____
- Post n°618
Bese se ona svadjala sa saobracajcima?
- Post n°619
gasi mesalicu, motaj kablove
Istraživanja su pokazala da više od trećine svetskog stanovništva veruje u neku teoriju zavere, a urednik i voditelj emisije Saša Borojević će zajedno sa svojim gostima pokušati da odgonetne one najpopularnije.
Emisija je koncipirana tako da se u osnovi svake epizode nađe jedna teorija zavere koju će iz različitih uglova komentarisati eminentni stručnjaci, akteri i zagovornici teorija zavere.
Gosti: prof dr Branimir Nestorović - Načelnik odeljenja za alergologiju, pulmologiju univerzitetske dečije klinike u Beogradu
prof dr Alek Račić - Predsednik sekcije za menadžment Srpskog lekarskog društva
Vesna Jugović de Vinča - Pisac, novinar i reditelj
Slobodan Despot - Izdavač, publicista i pisac
Voditelj: Saša Borojević
Istraživanja su pokazala da više od trećine svetskog stanovništva veruje u neku teoriju zavere, a urednik i voditelj emisije Saša Borojević će zajedno sa svojim gostima pokušati da odgonetne one najpopularnije.
Emisija je koncipirana tako da se u osnovi svake epizode nađe jedna teorija zavere koju će iz različitih uglova komentarisati eminentni stručnjaci, akteri i zagovornici teorija zavere.
Gosti: prof dr Branimir Nestorović - Načelnik odeljenja za alergologiju, pulmologiju univerzitetske dečije klinike u Beogradu
prof dr Alek Račić - Predsednik sekcije za menadžment Srpskog lekarskog društva
Vesna Jugović de Vinča - Pisac, novinar i reditelj
Slobodan Despot - Izdavač, publicista i pisac
Voditelj: Saša Borojević
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°620
NESVAKIDAŠNJE IZDANJE LIDERA LSV
ŠEŠELJU SVINJO, ZLOČINČE NAJOBIČNIJI, ČEKAM TE, DOĐI SA PIŠTOLJEM: Čanak divljao kod Marića, izbačen skroz iz TAKTA
Lider LSV vikao i besneo u studiju, isprovociran pitanjima voditelja
Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak brutalno je izvređao i opsovao predsednika SRS Vojislava Šešelja i izazvao ga na dvoboj sa pištoljima. Njegov jutrošnji ispad usledio je nakon gostovanja Šešelja u sinoćnjoj emisiji “Ćirilica”, tokom koje je izbila žestoka svađa sa liderom LDP-a Čedomirom Jovanovićem, koji je zbog toga napustio studio.
Čanak je ispričao kako je Šešelj kada su se našli oči u oči “stavio bodigarda pa rekao da će mu kopulirati sa majkom” nakon čega je počeo da viče i preti.
“E pa Vojislave Šešelju svinjo jedna zločinče najobičniji, čekam te gde hoćeš kad hoćeš sa pištoljem ponesi tvoj koji si potezao na studente da te vidim da rešimo to za svagda”, besno je rekao Čanak u studiju Jutarnjeg programa na televiziji Happy kod Milomira Marića.
Prethodno je voditelj pokušao da izmami reakciju lidera LSV pričajući o Šešeljevim akademskim uspesima. Na opasku da je Šešelj doktorirao kao najbolji u Jugoslaviji Čanak je nastavio sa napadima.
“Kako je doktorirao? Zato što je trebalo iz neke selendre da izvuku nekoga ko će da bude doktor nauka da komunisti pokažu kako su vertikalni proboji mogući. To je Šešeljev doktorat. Šta me tu maltretiraju sa tim Šešeljevim doktoratom? Šta on zna?”, besneo je Čanak.
Marić je nastavio da ga podbada pitanjem da li je Šešelj pametniji od njega, pa je Čanak još oštrije odgovorio.
“On je zver koja je zbog svojih seksualnih frustracija, zbog toga što je poludeo došao da se sprda sa ovom zemljom i sa ovim narodom”
Onda je ispričao kako je bivši šef diplomatije SRJ Vuk Drašković navodno upitao Šešelja kako može toliko da laže, na šta mu je ovaj navodno odgovorio: “Dok je milion nepismenih u Srbiji ja ne treba da brinem za svoju budućnost”.
Čanak je zatim žestoko izvređao Šešelja, nazvavši ga najpogrdnijim imenima. Čak ga je izazvao da “obračun”
“To su bre prevaranti, gomila šljama i ološa. Nisam ja pobeđen, neka dođe to smeće da se obračunamo jednom pa zauvek, a ne da me sačekuje ovde kao kukavica poslednja. To đubre najobičnije sa svojim telohraniteljima”, rekao je besno lider LSV i optužio Marića da nije ništa učio da spreči incident kod njega u emisiji.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°621
Preporučujem da obavezno pogledate, ako već niste. Davno zaboravljena, a toliko potrebna kompetentna pozitivna energija u našem političkom sivilu... pic.twitter.com/W5k77dg2aO
— Goran Paunović (@BalkanGP) February 2, 2021
- Guest
- Post n°623
Gledam malo ko sve glumi u ovome i nalećem na ime moralne gromade našeg glumišta, Raleta Milenkovića.
Uloge se ne odbijaju, kad muza pozove, odazivaš se...
Uloge se ne odbijaju, kad muza pozove, odazivaš se...
- Post n°624
Videh jue na tw-u i neku reklamu za kladzu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°625
Na Hepiju Bokan Specijal. I kid you not. Piše u ćošku "Specijal".
_____