Zapravo po kodeksu advokat ne sme da odbije zahtev za pravnu pomoc. Izuzetno, u teskim krivicnim stvarima ako smatra da nije dorastao ima pravo da te uputi kod drugogKirko Skaddeng wrote:Inače zbog ovakvih stvari ponekad uvodim nijanse u svoje razumevanje da svaki čovek ima pravo na pravno zastupanje i da ne treba osuđivati advokate kada biraju ovakve slučajeve. To tako biva u vakuumu, a kad u Srbiji, ovoj i ovakvoj, odlučiš da braniš jednog Miku Aleksića, podrazumeva se da ćeš iskoračiti izvan okvira prava i da ćeš se služiti ovakvim stvarima, jer su te baš sa tim ciljem angažovali. E pa, onda ti više nisi advokat nego saučesnik u seksualnom nasilju.
Medijsko smetlište
- Post n°576
Re: Medijsko smetlište
- Post n°578
to sto ga odjebavaju advokati ima veze iskljucivo sa sluzbom
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°579
sto se slike tice - to mogu samo novosti
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°580
Mr.Pink wrote:to sto ga odjebavaju advokati ima veze iskljucivo sa sluzbom
nisam siguran da si mogao da postanes uvoznik za BMW u vreme kada je to radulovic poceo da radi bez clanske karte da ne kazem znacke
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°582
Лоша им је ова слика Вучића, боље да су га намонтирали у шуми у хеланкама, како отима из кочије.
- Post n°583
Iz ovog r akursa Nemanja kao da kaže: "Čitaj ili sečem glavu!".
Onda su Srbi bogumili, a mač je zaustavljen i ne može mi ništa.
Spomenik je i ružan i glup.
Onda su Srbi bogumili, a mač je zaustavljen i ne može mi ništa.
Spomenik je i ružan i glup.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Guest
- Post n°584
- Post n°586
izgleda da su moji aljbanosi genti dori i ljulji nešto petljali oko ove crpne stanice, prepoznajem taj stil
genti ionako hoće da dođe kao turista
genti ionako hoće da dođe kao turista
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°587
WTF is "crpna stanica"?!!!
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°588
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°589
Pored spomenika Stefanu Nemanji, ustaljenu dinamiku sa početka radova znatno je poremetila izgradnja nove kanalizacione crpne stanice kod bioskopa "Partizan". Svi kolektori koji su bili povezani na bivšu stanicu biće povezani na novu, kapaciteta sedam kubnih metara u sekundi. Nadzemni deo postojeće crpne stanice koja se nalazi kod bolnice "Sveti Sava" biće porušen, dok će podzemni biti zatrpan. U Savskoj ulici postoji više kolektora opšteg tipa, koji primaju i upotrebljenu i atmosfersku vodu, a koji su dimenzija od 60 sa 110 centimetara do 135 sa 250 centimetara. Kolektori iz Savske ulice prikljupljaju vodu iz blokova između ulica Sarajevske i Savske, a kolektor iz Karađorđeve prikuplja vodu iz pravca Pariske i Gavrila Principa.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°591
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°595
Kakvo zlo na Pinku, zene prijavljuju silovanje zbog publiciteta, vecina prijavljenih silovanja se ili nije desila, ili je za njih i zrtva delom kriva (sto se vidi iz blagih kazni). U studiju tri matora muskarca, kak normaljno.
_____
- Post n°596
Upravo izgovoreno da ima vise laznih nego istinitih prijava silovanja.
Last edited by Erős Pista on Sun Jan 31, 2021 11:36 am; edited 1 time in total
_____
- Post n°598
Cuo sam, Boza Spasic mislim da je to izvalio.
_____
- Post n°600
A da, moguce, on je izvalio i vecinu ostalih gadosti. Mislim da to onaj advokat sto je branio neke haske optuzenike, zaboravih ime, disi ce znati.
_____