Medijsko smetlište
- Post n°301
Re: Medijsko smetlište
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°302
Jel ovaj uvek ovakav bio?
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°303
ja ili onion?
da, za oba.
da, za oba.
_____
????
- Post n°304
Pa vičeš na onion, pobogu. Nije to dobro po zdravlje.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°305
uvredilo me kao orjunasa
_____
????
- Post n°307
Ruke mu se osušile:
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°308
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°309
Mrkonjić na 20 godina the Eventa u jutarnjem Prve, ceo nastup za Tešin astal... ne bih da budem kriv ako i ovde počnete o ćevapima, pa neću stavljati opisnu cenu na play-by-play.
Nenad Konstantinović u fazonu Mrka je dobar čovek, profesionalac, ne zna on kakav su mrak pravile sile zla! Voditeljka srčano slobistična u fazonu gospodine strani plaćeniče koji je mnogo grešio, a evo i naših!
Šešelj crew se nigde ne pominje, oni su napustili čauru i transcendirali taj neki primitivni mismanageovani beef iz 20. veka.
Nenad Konstantinović u fazonu Mrka je dobar čovek, profesionalac, ne zna on kakav su mrak pravile sile zla! Voditeljka srčano slobistična u fazonu gospodine strani plaćeniče koji je mnogo grešio, a evo i naših!
Šešelj crew se nigde ne pominje, oni su napustili čauru i transcendirali taj neki primitivni mismanageovani beef iz 20. veka.
- Post n°310
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°311
Obećavali ste bla-go-sta-nje, slagali ste narod, Nenade!
Najveća privatizacija ikad bila je dodela stanova građanima za male pare kod Slobe, kaže afirmativno Mrkonjić, pa jebote, haotično džapanje onih actually funkcionalnih tekovina socijalizma sada je stvar kojom se govna ponose.
Najveća privatizacija ikad bila je dodela stanova građanima za male pare kod Slobe, kaže afirmativno Mrkonjić, pa jebote, haotično džapanje onih actually funkcionalnih tekovina socijalizma sada je stvar kojom se govna ponose.
- Post n°312
Đinđića su ubile zapadne službe (tačna formulacija nešto tipa njegovi mentori iz senke), a Nenad je kulturan sagovornik i dokaz kako se i sa mutivodnim izdajnicima može civilizovano razmeniti poneko mišljenje u javnoj sferi, svaka čast na izboru sagovornika.
Ne treba mi kafa jutros.
Ne treba mi kafa jutros.
- Post n°313
Sacu vratim da i ja gledam
Na Hepiju jos jace. Tamo konsenzus da su zlocinci smenili onako divnog coveka.
Na Hepiju jos jace. Tamo konsenzus da su zlocinci smenili onako divnog coveka.
_____
- Post n°314
Pa dobro, ali ovo je puzajući mainstream, a Happy je Teša sa frekvencijom.
- Post n°315
Istina.
_____
- Guest
- Post n°316
wrote:Obećavali ste bla-go-sta-nje, slagali ste narod, Nenade!
U pravu je.
- Post n°317
Naglasak neverovanja je bio na afirmativnom tonu, čerupanje je dobro kada se radi o kupovini lojalnosti i ljudi očigledno dobro reaguju na tu tvrdnju, čim je tako rutinski ispaljuje. Boomerski reptili i njihovi nudge-nudge truli eufemizmi... Povraća mi se.
- Post n°318
wrote:Naglasak neverovanja je bio na afirmativnom tonu, čerupanje je dobro kada se radi o kupovini lojalnosti i ljudi očigledno dobro reaguju na tu tvrdnju, čim je tako rutinski ispaljuje. Boomerski reptili i njihovi nudge-nudge truli eufemizmi... Povraća mi se.
Па мене није могао да купи да је још толики... ми смо сами зидали кућу. Буквално две трећине радова смо урадили госпоја и ја сами, још петнаестак посто родбина и мобе, остатак мајстори. Помоћ друштва? Кредит од фирме у висини једне плате, дакле то сам извадио из џепа двапут (ем сам враћао ем ми се годинама узимало од плате за фонд из ког се кредитирало).
На нас ионако нису никад рачунали.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°319
Peci jutros lamentira nad pogoršanim stvarima, npr. nad intenziviranom partokratijom, linčom i otimanjem para u preduzećima, nedozrelom vlasti koja nije umela da postane nova politička elita, kapirate već, ambijentalno bezvezništvo u svom punom sjaju.
- Guest
- Post n°320
wrote:Peci jutros lamentira nad pogoršanim stvarima, npr. nad intenziviranom partokratijom, linčom i otimanjem para u preduzećima, nedozrelom vlasti koja nije umela da postane nova politička elita, kapirate već, ambijentalno bezvezništvo u svom punom sjaju.
- Post n°321
+
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°323
Koliko zarađuje u odnosu na medijanu i u kojoj meri je zadovoljan poslom član forumske moderacije, to me pitaš?
- Post n°325
oteraste coveka zlikovci
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.