Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Medijsko smetlište

Talason

Posts : 2190
Join date : 2020-03-06

Medijsko smetlište - Page 12 Empty Re: Medijsko smetlište

Post by Talason on Fri Sep 04, 2020 4:16 pm

u kom %


_____
Велики богословски дух „оца Православља” био је далеко свестранији и суптилнији, и далеко „источњачкији”, него што су то били многи једнострани и формални браниоци никејског „јединосушчија” са Запада, који су мећутим догматски посртали и падали тамо где се то није очекивало.
Solus_Rex

Posts : 1369
Join date : 2018-07-03

Medijsko smetlište - Page 12 Empty Re: Medijsko smetlište

Post by Solus_Rex on Fri Sep 04, 2020 4:33 pm

Zavisi od više faktora, možda od krivičnog zakona najviše. Ima sam prilike da upoznam osobu koja se  u London legalno doselila iz YU i sa sobom ponela tehnologiju za fingiranje javnih govornica (probušiš žeton i povežeš ga preko žice). Kod nas se na takvo kraduckanje gledalo benevolento pa smo dobili za ministra Jočića, međutim za oštećenja javne imovine je taj poznanik istog dana bio sproveden pred sudiju za prekršaje, platio je kaznu ali mu je dosije otvoren pa dvadeset+ godina od tog događaja ne može da dobije bilo kakav posao koji uključuje rukovanje novcem. Ovo ukuljučuje licencu za taksi.

Medijsko smetlište - Page 12 4101625831
Sotir

Posts : 4728
Join date : 2016-10-04

Medijsko smetlište - Page 12 Empty Re: Medijsko smetlište

Post by Sotir on Fri Sep 04, 2020 6:38 pm

Lol, порезници који анализирају колико се кифли прода.
Та банда је једино способна да види да је промет негде опао и да шаље контролу. Нека дубља анализа, сутра мало.
Talason

Posts : 2190
Join date : 2020-03-06

Medijsko smetlište - Page 12 Empty Re: Medijsko smetlište

Post by Talason on Fri Sep 04, 2020 7:17 pm

ma zajebava nas


_____
Велики богословски дух „оца Православља” био је далеко свестранији и суптилнији, и далеко „источњачкији”, него што су то били многи једнострани и формални браниоци никејског „јединосушчија” са Запада, који су мећутим догматски посртали и падали тамо где се то није очекивало.
Летећи Полип

Posts : 4568
Join date : 2018-03-03
Age : 31
Location : Hotline Rakovica

Medijsko smetlište - Page 12 Empty Re: Medijsko smetlište

Post by Летећи Полип on Mon Sep 07, 2020 12:02 pm

https://www.kurir.rs/sport/tenis/3526959/ljubiteljka-hrvatske-i-alkohola-evo-ko-je-zapravo-zena-zbog-koje-je-novak-izbacen-sa-us-opena-foto

Medijsko smetlište - Page 12 286371741
Erős Pista

Posts : 58267
Join date : 2012-06-10

Medijsko smetlište - Page 12 Empty Re: Medijsko smetlište

Post by Erős Pista on Mon Sep 07, 2020 12:04 pm

Medijsko smetlište - Page 12 3579118792


_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
паће

Posts : 25973
Join date : 2012-02-12
Location : угао Продуктивности и Двадесетчетврте ипо

Medijsko smetlište - Page 12 Empty Re: Medijsko smetlište

Post by паће on Mon Sep 07, 2020 12:10 pm

Истрчи ти тако пијана будала, испаднеш крив. Тск, тск...


_____
  сеци редом, милице или не, свеједно
  super squirrel to a rescue
disident

Posts : 9714
Join date : 2016-03-28

Medijsko smetlište - Page 12 Empty Re: Medijsko smetlište

Post by disident on Wed Sep 09, 2020 7:54 pm_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
disident

Posts : 9714
Join date : 2016-03-28

Medijsko smetlište - Page 12 Empty Re: Medijsko smetlište

Post by disident on Wed Sep 09, 2020 8:29 pm

SEKTOLOZI UPOZORAVAJU

SRBIJOM HARAJU OPASNE SEKTE: U kandžama ovih sotona već je na desetine hiljada ljudi, mnogi su mrtvi ili opljačkani!
DRUŠTVO
[size=11]09.09.2020. 17:57h

[/size]
U Srbiji deluje veliki broj sekti, od čega su neke veoma opasne, a procenuje se da imaju čak više desetina hiljada sledbenika. Satanina crkva, O.T.O, Crna ruža, Satanini vitezovi, Vatra pakla, samo su deo ozloglašenih sektaških organizacija koje deluju u Srbiji, upozoravaju sektolozi.

U našoj zemlji ima čak više desetina hiljada sektaša, koji su članovi sekti koje imaju totalitarne i destruktivne ciljeve. Mnoge od njih kriju se pod maskom raznih organizacija.
Najopasnije sekte u Srbiji su one koje u svojim učenjima i praksi imaju totalitarne i destruktivne ciljeve i radnje, a to su uglavnom sektne organizacije koje propagiraju da njihovi članovi iz korena u potpunosti i drastično brzo preomene svoj dosadašnji način života i rada.

To su i organizacije sektnog tipa koje zahtevaju drastičan i dugotrajan post, da se odreknete savremene medicine i da eventualno prihvate neku alternativnu, ali koju preferira njihova organizacija, objašnjava srpski sektolog.
"Opasne sekte su i one koje vam zabranjuju da primite transfuziju krvi u bilo kom obliku, pa i po cenu da izgubite život! One organizacije koje vas navode da se odreknete svoje porodice i svojih prijatelja, a da isključivo samo njih imate za prijatelje i pomno ih slušate. One koje vam neskriveno nude tehnike i metode drugih religija, a pri tome apsolutno niti su stručni niti su ovlašćeni za tako nešto", izjavio je ranije srpski sektolog Slađan Mijaljević za Mondo.
Medijsko smetlište - Page 12 1313191_0605-shutter_ff FOTO: SHUTTERSTOCK
U Srbiji su vrlo prisutne satanističke, ali i istočnjačke sekte, koje mogu biti podjednako opasne. Prema njegovim rečima, takvih organizacija na teritoriji naše države ima desetak, ali sve one imaju svoje podružnice u mnogim većim gradovima.
Satanističke sekte odavno deluju kod nas i na našu nesreću vrlo su prisutne.Posebno se ističu Satanina crkva, O.T.O, Crna ruža, Satanini vitezovo, Vrata pakla, Vatra pakla i razne veštičije organizacije koje prihvataju direktno satanizam...
"Crna ruža jeste najrasprostranjenija i ima više podružnica u svim većim gradovima po Srbiji, ali koliko tačno članova ima to niko sa sigurnošću ne može da utvrdi iz nekoliko razloga. Broj članova se drži u strogoj tajnosti, velika je fluktacija članstva, ne postoji ni služba ni zvaničan registar da bi neko ustanovio broj članstva...", kaže Mijaljević.
Članovi satanističkih sekti uglavnom su u crnoj odeći, skloni samodestrukciji, i privrženi kultu Satane. O.T.O - Ordo Templi Orientis (Red istočnog hrama) jedna je od satanističkih sekti koja članove ima i u Srbiji.  Iako se na sajtu O.T.O u Srbiji ne navodi da prinose životinjske žrtve, dešavalo se da se "pričešćuju" za oltarom i to uzimanjem kolača pomešanim sa svežom krlvlju mačaka, pasa, zečeva, petlova i drugih životinja.
Medijsko smetlište - Page 12 590852_robert-hej-sekta-sektas-ubistvo-klanje-ubio-rodjaka_ff
Ova sekta je zasnovana na učenju Alistera Kroulija, engleskog okultiste, koji je O.T.O proglasio "Misionarskom organizacijom Novog Eona", odnosno misionarima novog doba. Posebno mesto među satanistima, kako u svetu, tako i u Srbiji zauzima - Satanina crkva - prva zvanična satasnistička crkva u svetu.
Članovi ove sekte slave Satanu, a orgije i bludničenje su svakodnevni deo njihovih rituala. Osnivač Satanine crkve Šandor La Vej, Amerikanac mađarskog porekla, od svoje kuće je napravio satanistički hram (crni zidovi, oltari, pentragami na podu, crne sveće...)
- U našoj državi na nesreću ima i istočnjačkih verskih sekti, koje imaju i priličan broj masaka organizacija, upozorava Mijaljević.
Prisutni su: :tm: Transcedentalna meditacija, Ošo šri Radžniš-Put belih oblaka, Čin Moj, Munova unifikaciona crkva, Sai Baba, Hare Krišna, kao i bezbrojne škole Joge i meditacije... Ove sekte u našoj zemlji imaju po više hiljada sledbenika i mogu biti izuzetno opasne.
Medijsko smetlište - Page 12 2306465_profimedia0550625382_ff FOTO: PROFIMEDIA
Ozloglašena Munova sekta vodi se učenjem da na svakih 2.000 godina Bog šalje novog mesiju na Zemlju. To su bili Adam, Avram, Mojsije, Hrist, a sada je to Sun Mjung Mun - osnivač Unifikacione crkve.
Zoran Luković, inspektor u penziji, naveo je u svojoj knjizi "Verske sekte" da se u Munovoj sekti non-stop radi. "Ustaje se ujutro u četiri i uz oskudnu ishranu radi se do iznemoglosti, najčešže prodajući razne predmete na ulici, a zarađeni novac daje se crkvki. Sebi se ostavlja nužni deo... Jedina satisfakcija je obećano spasenje kroz činjenicu da se deca najvećeg mesije".
Unifikaciona Munova crkva je u štampi u Srbiji oglašavala razne kurseve stranih jezika pod povoljnim uslovima. U njihovoj organizaciji su i masovna venčanja. Po dogmi Unifikacione crkve, kako je naveo Luković, bračni drugovi sreću se prvi put na dan venčanja. Kandidat za venčanje dužan je da sedam godina najpre živi u celibatu, od toga tri godine radi kao "sakupljač novca", onda mu se kompjuterski određuje bračni drug, a mesija ima ekskluzivno pravo na izbor.
U Srbiji ima dosta i Sai Babinih sledbenika. Istočnjačka sekta prisutna je u Srbiji još od početka devedesetih kada je u Beogradu otvoren Sai Babin centar. Prema verovanju ovih sektaša, Sai Baba je "živi Bog". Sledbenici veruju da je on reinkarnacija Boga Višnua. Seanse ove sekte održavaju se uglavnom u stanovima, a u Beogradu posebno pažnju im privlači ušće Save u Dunav. Sai Babine pristalice, u Srbiji, ali u svetu, okrenuti su ekologiji, tako da među njihovim pristalicama ima aktivista u ekoloških strankama i "Zelenima".
Žrtve sekti su svih starosnih doba, nivoa obrazovanja i imovinskog stanja. Svaka sekta ima svoje ciljne grupe. Što je adept mlađi time može biti samo uspešna ili uspešnija žrtva i ništa više. Sekta od svakog može da ima korist, a vrlo dobro znaju kako to da iskoriste.
"Dešavalo se da neki ljudi pa čak i cele porodice tražeći pomoć i rešenje ulaze iz sekte u sektu i prođu kao u najtežim ratovima. Izgube zdravlje, imovinu a po neko i život. Kao da su nastradali u Afričkoj savani: prvo ih napadnu predatori, ubiju i podkidaju najveće komade mesa. Zatim, dođu strvinari koji oglođu skoro sve do koske. Posle njih dođu lešinari koji ostave samo najtvrđe kosti. I na kraju insekti i vrelo sunce, ni trag ne ostane!", objasnio je ranije je Mijaljević.
"Dešavalo se da se guru i žrtva nikada ne vide i ne sretnu licem u lice, a za samo nekoliko meseci žrtva izvrši samoubistvo!", istakao je Mijaljević.Sekte mogu biti veoma opasne i zato je neophodno da se informišite i obrazujete, inače bi u suprotnom sve moglo skupo da vas košta - i da vam eksplodira pravo u lice.
Kurir.rs/Mondo


_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Solus_Rex

Posts : 1369
Join date : 2018-07-03

Medijsko smetlište - Page 12 Empty Re: Medijsko smetlište

Post by Solus_Rex on Wed Sep 09, 2020 8:33 pm

disident wrote:


U Srbiji ima dosta i Sai Babinih sledbenika. Istočnjačka sekta prisutna je u Srbiji još od početka devedesetih kada je u Beogradu otvoren Sai Babin centar. Prema verovanju ovih sektaša, S
ai Baba je "živi Bog". Sledbenici veruju da je on reinkarnacija Boga Višnua. 

Medijsko smetlište - Page 12 Baba10
Erős Pista

Posts : 58267
Join date : 2012-06-10

Medijsko smetlište - Page 12 Empty Re: Medijsko smetlište

Post by Erős Pista on Thu Sep 10, 2020 1:59 am

Pa verovatno prestampan tekst iz 93.


_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
Janko Suvar

Posts : 2118
Join date : 2019-06-06

Medijsko smetlište - Page 12 Empty Re: Medijsko smetlište

Post by Janko Suvar on Wed Sep 16, 2020 11:39 am

Medijsko smetlište - Page 12 EiBMa0hWsAA3UAw?format=jpg&name=medium


_____
Biljana Srbljanovic govno.


"Добили смо нешто због чега би Тито одмах поново умро када би био жив"

Medijsko smetlište - Page 12 Empty Re: Medijsko smetlište

Post by Sponsored content


    Current date/time is Fri Sep 18, 2020 4:06 pm