Lilja briljira :slight_smile::point_down:
— Željko Kisa (@ZeljkoKisa) August 26, 2021
SMAJLOVIĆ: Vučić poručio najjačoj sili - Evo, stojim ovde, pucajte! https://t.co/6Uk66cu17j
Medijsko smetlište
- Post n°801
Re: Medijsko smetlište
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°804
Ne znam, nisam kupio Danas jedno pet godina 🥺 po ludilu bih reko Samardžić
_____
????
- Post n°805
Sluskinje imaju redovnu platu, nekakvu zastitu, prodaju nekakvo znanje. Srbija je nesto drugo . I ne samo Rusije i Kine
- Post n°806
"Rusko-kitajski dobrovoljni dželati", da pomognem autoru da ima i malo luđu analogiju.
- Post n°807
Del Cap wrote:"Rusko-kitajski dobrovoljni dželati sebe samih"
- Post n°809
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°810
Ситничар.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°811
jeste Samardzic.plachkica wrote:janko, druže, ko je autor?
_____
????
- Post n°812
Kozačko-kitajski
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°813
Na Pinku, kod Jovane Jeremic, onaj frik iz Grcke, mali debeli zaboravih ime, Milica Zavetnica i ... Vlada Pavicevic koji upravo hvali predstsvnike srpske vlasti i njihovu suzdrzanost u nemesanju CG posla, i plljuje Dritana. Milica pljuje Krivokapica. Svi se slazu da napade na Vucicevu porodicu treba najostrije osuditi.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°814
Erős Pista wrote:onaj frik iz Grcke, mali debeli zaboravih ime
banujte pištu
- Post n°815
Milos Stojkovic, frik je prava recErős Pista wrote:Na Pinku, kod Jovane Jeremic, onaj frik iz Grcke, mali debeli zaboravih ime, Milica Zavetnica i ... Vlada Pavicevic koji upravo hvali predstsvnike srpske vlasti i njihovu suzdrzanost u nemesanju CG posla, i plljuje Dritana. Milica pljuje Krivokapica. Svi se slazu da napade na Vucicevu porodicu treba najostrije osuditi.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°816
tog lika kad vidim vidim sluz kako mu se sliva od tog zaliska niz lice i telo. mnogo gadna pojava.
- Post n°817
Talason wrote:Erős Pista wrote:onaj frik iz Grcke, mali debeli zaboravih ime
banujte pištu
_____
- Post n°818
da, neverovatno gadna pojava i onda progovori i bude deset puta gadnijiplachkica wrote:tog lika kad vidim vidim sluz kako mu se sliva od tog zaliska niz lice i telo. mnogo gadna pojava.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°819
Jeziv lik.
_____
- Post n°820
Vuciceva Srbija nije gora od Miloseviceve, ali je gadnija
- Post n°821
Па има већ 35 година развоја у том смеру, морао се истерати негде неки квалитет.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°822
Kapetan Dragan jutros na Hepiju u majici sa Zvezdanom Jovanovicem objasnjava sta je autosovinizam.
_____
- Post n°823
Erős Pista wrote:Kapetan Dragan jutros na Hepiju u majici sa Zvezdanom Jovanovicem objasnjava sta je autosovinizam.
Mediji u Srbiji 2021.
Umalo da se i godišnjica poklopi
Tijekom velikosrpske agresije na Republiku Hrvatsku važnu ulogu odigrala je Hrvatska radiotelevizija koja se u obrambeni rat uključila svim raspoloživim sredstvima. HTV je 29. kolovoza 1991. počeo emitirati mozaični program „Za slobodu“, organiziran kao megamagazin potpuno posvećen obrani zemlje i zaštiti stanovništva.
Idejni začetnik bio je direktor programa Miroslav Lilić, a uređivala ga je Marija Nemčić sa skupinom suradnika. Program je trajao 24 sata i kao stalni izvor informacija uvelike pomagao ljudima pri orijentaciji u novim ratnim okolnostima. Osim dopisnika iz cijele Hrvatske u program su se uključivali vojni stručnjaci, povjesničari, liječnici i psiholozi.
Na ekranu su se vrlo ažurno ispisivala imena mjesta za koja je proglašena uzbuna. HTV je bez kraćenja prikazivao i izvještaje jugoreportera i stranih dopisnika o drami na prostoru bivše Jugoslavije te reagiranja svijeta na rat u Hrvatskoj. Tih dana nezaobilazan je bio i ratni program Hrvatskog radija.
Kako su uništeni ili blokirani mnogi odašiljači, sve je bilo spremno i za slučaj napada na RTV centar na Prisavlju. Utvrđeno je više pričuvnih pozicija opremljenih za autonomnu produkciju. Na svim programima HRT-a bila je prisutna domoljubna glazba. Posebno je odjeknula pjesma „Moja domovina“ koja je poticala dodatni zanos u borbi za slobodu.
Prvi ratni izvjestitelji, novinari i snimatelji RTV centara i dopisničkih radiopostaja, bez straha su izvještavali s lica mjesta. Mnogi novinari, snimatelji, tehničari, vozači odlazili su na teren izlažući se smrtnoj opasnosti. Samo do listopada 1991. na području Hrvatske ubijeno je 14 ratnih izvjestitelja, a ranjeno je ili zlostavljano njih oko 170.
Program „Za slobodu“ emitiran je do međunarodnog priznanja Hrvatske 1992. Prema riječima svjedoka i sam je Slobodan Milošević na jednome sastanku rekao: „Hrvatska televizija dobila je medijski rat!“.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°824
Erős Pista wrote:Kapetan Dragan jutros na Hepiju u majici sa Zvezdanom Jovanovicem objasnjava sta je autosovinizam.
sta je ovo u picku materinu?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°825
mislim odakle je ovo svedocenje? kome je dato? odakle njima snimak?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started