DECA SU NAM MUTAVA!
Medijsko smetlište
- Post n°877
Re: Medijsko smetlište
Potpredsednik Narodne stranke Vuka Jeremića, Miroslav Miki Aleksić, dokaz je da ni o kome ne treba prerano donositi zaključke, pa ni o njemu...
To što je Jeremićev Miki u trećoj godini Tehničke škole u Trsteniku jedva prešao "cenzus" i to posle popravnog u avgustu, ne znači da je uvek bio u žestokom sukobu sa obrazovnim sistemom.
Naprotiv, umeo je Miki da izdominira u školskoj klupi i to toliko da je pravo čudo kako prvu godinu nije završio sa vrlodobrim uspehom.
Za one koji i dalje ne veruju da je to moguće, pobrinuli su se njegovi prijatelji koji su na društvenim mrežama objavili fotografije svedočanstva...
To što je Jeremićev Miki u trećoj godini Tehničke škole u Trsteniku jedva prešao "cenzus" i to posle popravnog u avgustu, ne znači da je uvek bio u žestokom sukobu sa obrazovnim sistemom.
Naprotiv, umeo je Miki da izdominira u školskoj klupi i to toliko da je pravo čudo kako prvu godinu nije završio sa vrlodobrim uspehom.
Za one koji i dalje ne veruju da je to moguće, pobrinuli su se njegovi prijatelji koji su na društvenim mrežama objavili fotografije svedočanstva...
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°878
Шта ће му основна школа кад има факултет?
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°879
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°880
Zalosni Sova
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°881
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°882
Tu je i Čiko
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°883
_____
- Post n°884
koliko je gadan ovaj stojković, kao mali je upao u kantu glibave sluzi koji nikako ne može da opere,
i ta sluz mu se stalno sliva niz lice. ne znam postoji li gadnija pojava na medijskoj sceni.
i ta sluz mu se stalno sliva niz lice. ne znam postoji li gadnija pojava na medijskoj sceni.
- Post n°885
Bizaran lik potpuno.
_____
- Post n°886
Него... јел' издржао неко да видимо ко је остао дужан Марини Туцаковић?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°887
Bokan juce u jutarnjem na Pinku, pa uvece u Shit Tvitu i sad na Cirilici.
_____
- Post n°888
Omiljena burunđanska advokatica na Hepiju, upravo.
Skromno smatram da je na nekim ozbiljnim drogama.
Skromno smatram da je na nekim ozbiljnim drogama.
- Post n°889
Na botoksu.
_____
- Post n°890
Jutros se Ljuban Karan ujeo za jezik na Pinku, jer je rekao parafraziram " Šiptari ako su hteli da se obracunaju sa kriminalom, mogli su da krenu od ozbiljnih stvari poput trgovine drogom na svojim teritorijama koje kontrolišu poput Velikog Trnovca
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°892
Kad niko ništa ne zna i ništa nije bitno, nego samo seri tekstove:
Endi Marej bivši američki teniser govorio je o Novaku Đokoviću i predstojećim izazovima koji očekuju prvi reket sveta.
Rodik smatra da će Novakova sezona puno zavisiti od Australijan opena,...
Endi Marej bivši američki teniser govorio je o Novaku Đokoviću i predstojećim izazovima koji očekuju prvi reket sveta.
Rodik smatra da će Novakova sezona puno zavisiti od Australijan opena,...
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°893
Ovih dana se Blic prenemaze, glumi zrtvu i velikog borca protiv nasilja nad zenama (tuzio ih Mika Aleksic). Ali ko stvarno hoce da vidi ko su i sta su, neka pogleda sta i kako pidullsu o slucaju Hrkalovic. Ne samo da tu caruje mizoginija i slut-shaming, nego je i nivo podilazanja Vucicu jeziv, ravan onom u Informeru i ST, ako ne i veci. Sve to na naslovnici, kao glavna vest.
_____
- Post n°895
_____
- Post n°897
_____
- Post n°898
U novom dokumentarnom serijalu Ispod površine, u prvoj epizodi PING – PONG LINGLONGA, autorke Maje Nikolić, u ponedeljak u 20.15. Samo na N1.
Ping pong, zato sto su Kinezi, jer razumes, ping pong kao.
Ping pong, zato sto su Kinezi, jer razumes, ping pong kao.
_____
????
- Post n°899
takodjer:
https://www.danas.rs/vesti/ekonomija/vucic-najavio-cist-plus-za-drzavu-a-arapi-vec-cetiri-godine-u-minusu/
Vučić najavio čist plus za državu, a Arapi već četiri godine u minusu (ENGLISH)
For English version, please scroll down
Vučić Announced a Hefty Gain for the State, But the Company Has Been in the Red for Four Years
https://www.danas.rs/vesti/ekonomija/vucic-najavio-cist-plus-za-drzavu-a-arapi-vec-cetiri-godine-u-minusu/
Vučić najavio čist plus za državu, a Arapi već četiri godine u minusu (ENGLISH)
For English version, please scroll down
Vučić Announced a Hefty Gain for the State, But the Company Has Been in the Red for Four Years
_____
????