Sem sto ovo NIJE TACNO!!!
— Stevan Dojcinovic (@StevanOCCRP) November 16, 2021
U pojedinim Koluvijinim biljkama je pronadjeno cak 17% THC, od cega ne bi moglo da se uradi samo pile vec i slon.
Malo vise oko sta su cinjenice i kako je doslo do toga da nemacki mediji sire fejknuz o Jovanjici u nizu https://t.co/edoJWNN7TW
Medijsko smetlište
- Post n°951
Re: Medijsko smetlište
Ceo thread.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°952
Bukvalno sad hteo da podignem uzbunu oko toga. S tim što ne vidim neprofesionalnost, već ponavljanje odbrane koja je već iznošena kojekuda, da je to samo obična konoplja, you know, for kids.
- Post n°953
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°954
Da, bukvalno ponavljanje Djukine odbrane.
_____
- Post n°955
Nista me ne moze iznenaditi od potuljene svapske dzukele
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°956
Ma pusti Rujevica, on se samo upecao (neiznenadjujuce, jer je limena furuna), fora je u nemackom Vajsu koji se ponasa kao srpski tabloid.
_____
- Post n°957
Pa sad, vajs, ali i sluzbenik nemacke ambasade
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°958
Рујевић је нажалост у потпуности глајхшалтован.
Ја верујем да је он добронамеран човек, али он је сломљен од стране моћних сила јачих од свих нас, пре свега својих уредника и неких својих швапских мучитеља, нама непознатих.
Мени га је жао, није он никаква потуљена швапска џукела нити службеник амбасаде, нема смисла тако га вређати. Он је лутка, алатка у нечијим другим жељама, човек чија се слобода понекад јави и блесне испод јарма.
т. Ћира
Ја верујем да је он добронамеран човек, али он је сломљен од стране моћних сила јачих од свих нас, пре свега својих уредника и неких својих швапских мучитеља, нама непознатих.
Мени га је жао, није он никаква потуљена швапска џукела нити службеник амбасаде, нема смисла тако га вређати. Он је лутка, алатка у нечијим другим жељама, човек чија се слобода понекад јави и блесне испод јарма.
т. Ћира
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°959
Ako cemo vec o Rujevicu, iako je bitnije dokle dobacuje Koluvijina odbrana, ja ne vidim da je negde branio to sto pise Vice.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°960
ficfiric wrote:Ako cemo vec o Rujevicu, iako je bitnije dokle dobacuje Koluvijina odbrana, ja ne vidim da je negde branio to sto pise Vice.
Kvota je 1,04 da su Koluvija ili njegov advokat Đuka podvalili novinaru Vajsa, a on nije proveravao. Pošto se optužnica poziva na više veštačenja - i na ovo citirano, ali i na druga, kasnija, po kojima u vutri sa Jovanjice ima od 4,93 do 17,53 odsto THC-a. https://t.co/KD74wttu0U
— Nemanja Rujević (@strani_placenik) November 16, 2021
Tek pre pola sata je krenuo sa vadi, kad je skontao reakcije
Pre toga je bilo ovo
Koliko sam našao, tih 0,54 je pomenuo još u februaru njegov advokat Đuka. Ali nije baš povoljno kao izgovor, jer je i 0,54 više od 0,3 i prema zakonu to jeste "droga".
— Nemanja Rujević (@strani_placenik) November 16, 2021
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°962
Гел за нокте садржи кевлар влакна од ког поцрне нокти...
- Post n°963
Koliko je to koštalo?
(Vajsov tekst)
(Vajsov tekst)
Last edited by beatakeshi on 2021-11-16, 23:12; edited 1 time in total
- Post n°964
Што се тиче Вајса увек се сетим оног лика са дилдоима. Узима један, баца, и погађа на налаз тхц од 0,5%. Онда куца даље...
- Post n°965
beatakeshi wrote:Koliko je to koštalo?
(Vajsov tekst)
Fakat, ne stedi se.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°966
Sotir wrote:Што се тиче Вајса увек се сетим оног лика са дилдоима. Узима један, баца, и погађа на налаз тхц од 0,5%. Онда куца даље...
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°967
Rujević DW prenosi šta kaže VICE kome je izvor (informacija i para) Đuka da bi Objektiv (Đukina igračka) to stavio na naslovnu i mogao da kaže "Jesamvamrekao".
(Uzgred, u Rujevićevom članku nema nikakve ograde. Kulovsko novinarstvo.)
(Uzgred, u Rujevićevom članku nema nikakve ograde. Kulovsko novinarstvo.)
- Post n°968
U jednom trenutku, Grci koji su kupili pa saranili B92, su bili vlasnici dobrog dela VICE fransize u Evropi u raznim zemljama, ne samo istocnim. Ne znam za Nemacku ali svakako nista sto ne moze da se zavrsi za pare, svejedno da li su Grci i dalje vlasnici ili nisu. Taj tekst je 99% zavrsila Manja Grcic koja je i dalje na hotlajnu sa tom ekipom. Tako da sad eto imaju hedlajn Nemci dokazali da Jovanjica nije droga.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°969
Meni je tu najveća pizdica kmet (hvala Disi) Rujević.
- Guest
- Post n°970
Neizrecivo ljigavu stvar je napravio. I sve vreme je znao šta radi.
- Post n°971
kondo wrote:U jednom trenutku, Grci koji su kupili pa saranili B92, su bili vlasnici dobrog dela VICE fransize u Evropi u raznim zemljama, ne samo istocnim. Ne znam za Nemacku ali svakako nista sto ne moze da se zavrsi za pare, svejedno da li su Grci i dalje vlasnici ili nisu. Taj tekst je 99% zavrsila Manja Grcic koja je i dalje na hotlajnu sa tom ekipom. Tako da sad eto imaju hedlajn Nemci dokazali da Jovanjica nije droga.
Ето везе, још и да је неко рођен истог месеца... чекамо Базду.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°972
U pravu ste za Rujevica, i disi je bio u pravu. Ja sam mislio da se samo upecao jer je lozana, ali ovo je mnogo gore od toga. Nisam isprva shvatio ni da je on autor teksta iz DW. Ne postoji ni promil sanse da nije mogao (da je hteo) da pita Dojcinovica ili bilo koga iz Krika za komentar pre objavljivanja.
_____
- Post n°973
Nije njegov tekst. Rubrika je izbor iz stampe. Tu se valjda prenose tekstovi bez menjanja
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°974
Pa hm.
_____