Mór Thököly wrote:So?
So we're all in a good Arabs. AV and the holding Arabs.
Mór Thököly wrote:So?
ima sto bi reko nas narod diskrepancaMór Thököly wrote:So?
Kako "cure" novinarska pitanja:
— Jovana Tomić (@Jovana_Tomi) October 25, 2021
Nakon što je novinarka tražila informacije od institucija Robert Čoban joj se javio i ponudio da pošalje informacije koje nedostaju. Kaže „sa više mesta“ mu je javljeno da se CINS interesuje za njegove poslove sa državom.
Bravo za institucije https://t.co/ONM7ac5AH1
Janko Suvar wrote:U novom dokumentarnom serijalu Ispod površine, u prvoj epizodi PING – PONG LINGLONGA, autorke Maje Nikolić, u ponedeljak u 20.15. Samo na N1.
Ping pong, zato sto su Kinezi, jer razumes, ping pong kao.
Janko Suvar wrote:ne znam sta oces ti dam, taj tekst za citaoce na engleskom lepo kaze kompanija, a nas kaze arapi
to nije samo zato sto je domace uvo prirodno naviklo na cigan peder bogalj diskurs, nego zato sto je cela ta kritika od pocetka imala i taj dolaze arapi rasisticki orijentalisticki podtekst u nasoj javnosit, i to osobito ovoj koja sebe naziva gradjanskom.
ficfiric wrote:Pri tome, zna se na sta se misli kad se kaze arapski investitori. I kad su ranije devicanska ostrva bila pominjana u slicnom kontekstu, nije se radilo o rasizmu
ficfiric wrote:Pri tome, zna se na sta se misli kad se kaze arapski investitori. I kad su ranije devicanska ostrva bila pominjana u slicnom kontekstu, nije se radilo o rasizmu
Da li si bio vakcinisan?
— antioksidant (@antioksidantAO) October 31, 2021
(Teske au budale)
DANAS U EMISIJI "POSLE RUČKA" ISTRAŽUJEMO: Da li je lažno svedočenje na sudu kažnjivo? Kolike su kazne za laganje suda? Da li uopšte neko "ima pravo" da laze na sudu?!
Gosti: Zora Dobričanin - Advokat
Toma Fila - Advokat
Svetozar Vujanić - Advokat
Dušan Mašić - Advokat
Dosta su slabi ovi neprijateljski filteri Kurira, nezadovoljan sam rezultatom pic.twitter.com/Fe5NQlVDMi
— Radomir Martin (@radomir_martin) November 6, 2021
Укратко, Милош Ковић мора да буде протеран са Филозофског факултета зато што не лајкује Јасеновац и зато што не рони сузе над атентатом на поглавника државе која је Јасеновац створила, као што је то учинила Дубравка Стојановић.
До сада сам иначе написао четири романа, у 14 издања, са преко 20000 продатих примерака и 4 књижевне награде.
mstislaw wrote:Укратко, Милош Ковић мора да буде протеран са Филозофског факултета зато што не лајкује Јасеновац и зато што не рони сузе над атентатом на поглавника државе која је Јасеновац створила, као што је то учинила Дубравка Стојановић.
Tek sam sad video ovo. Potmuljeno, kao i sve drugo što radi. Žao mi je samo što sam nekada mislio da je dobar lik i profesor.
Erős Pista wrote:mstislaw wrote:
Tek sam sad video ovo. Potmuljeno, kao i sve drugo što radi. Žao mi je samo što sam nekada mislio da je dobar lik i profesor.
Pa ovde bar ima neku osnovu da se buni (ovi stvarno izbacuju Kovuca na kvarno, mada ne zbog Jasenovca, naravno). Vecina njegovih tekstova nema ni tu mrvicu smisla. Ne razumem kako se taj covek bavi pisanjem i tumacenjem tudjeg pisanja, on najblaze receno slabo stoji sa pismenoscu.