Medijsko smetlište
- Guest
- Post n°676
Re: Medijsko smetlište
Naši mediji izumeli su danas presumpciju nevinosti tržnog centra Radnik obezbeđenja pokušao da.siluje devojčicu u (valjda) Aviv parku, a SVI mediji koji se bave time pišu "jedan tržni centar na Zvezdari", dakle bukvalno je stigla izričita naredba da se ne piše koji je TC u pitanju.
- Post n°677
Три корака до оптужбе за антисемитизам, па ти гледај шта ћеш.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°678
Biće da je Aviv (na Zvezdari je još i Matićev Beo otvoren na mestu nekadašnjeg IPM-a): Kurir u članku ima sliku njihove garaže, a Informer celog tržnog centra, iako u tekstu i kod jednih i kod drugih uredno stoji da je u pitanju 1 tržni centar.
Edit: u drugom tekstu Informera piše da je Aviv i stoji fotografija njihovog WC-a s nalepnicom s imenom tržnog centra.
Edit: u drugom tekstu Informera piše da je Aviv i stoji fotografija njihovog WC-a s nalepnicom s imenom tržnog centra.
- Post n°680
Змије, пацови & накомани < дилери, хитмани и силоватељи
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Guest
- Post n°681
rumbeando wrote:Biće da je Aviv (na Zvezdari je još i Matićev Beo otvoren na mestu nekadašnjeg IPM-a): Kurir u članku ima sliku njihove garaže, a Informer celog tržnog centra, iako u tekstu i kod jednih i kod drugih uredno stoji da je u pitanju 1 tržni centar.
Da da, bilo je prvih nekoliko sati žestoke (auto)cenzure ali ne možeš da objaviš sliku sa lica mesta a da ne kažeš gde je to mesto Pogotovo što je "u ovom tržnom centru čuvari pokušavaju da siluju decu" dosta korisna servisna informacija.
- Post n°682
Prvobitno je bilo objavljeno da je Aviv procitao sam jutros. Mislim da su cekali da utvrde je li ili nije iz obezbedjenja. Jbt nama kad unuka dodje uvek je tamo vodimo da se igra
- Post n°683
Ma jel ovo rasizam na N1 pic.twitter.com/HYODFDTluA
— Jovan :flag_vn::syringe: (@jovan984) April 15, 2021
_____
????
- Post n°684
Janko Suvar wrote:Ma jel ovo rasizam na N1 pic.twitter.com/HYODFDTluA
— Jovan :flag_vn::syringe: (@jovan984) April 15, 2021
gde pada ovaj post na polipovoj skali kolaboracije?
- Post n°685
Nepoželjni, nepodobni, neoprezni, žrtve svojih reči ili oni koje nismo dobro razumeli. Nisu to političari, već i umetnici, novinari, pisci, zvezde koje nam rasplamsaju strasti svojim potezima ili stavovima. Uvek se govori o junacima, a meni je baš želja da antijunacima dam reč, rekla je u intervjuu za Nova.rs voditeljka Nataša Miljković, čija autorska emisija "Persona non grata" startuje večeras na TV N1.
Od večeras na televiziji N1 počinje emitovanje nove emisije „Persona non grata“ koju će voditi i uređivati Nataša Miljković. Popularna voditeljka i novinarka, govorila je za portal Nova.rs o svom najnovijem projektu, navodeći da oseća tremu i da joj nova emisija predstavlja veliki izazov.
„Volim početke i eto me, opet, na jednom novom. Radujem se, ali i veliki mi je izazov ponuditi gledaocima N1, dakle, ljudima koji su navikli na vrhunski program, novi sadržaj. Malo je reći da imam tremu, ali, zaista, pred svaki početak i ja se pomalo osećam kao početnik, i tako već 30 godina. Ostajem u ‘Novom danu’ do kraja juna, to je sigurno, tako da mi jutarnji neće nedostajati. A ni ja njemu“, rekla je Miljković.
Na pitanje ko su „persone non grate“ u Srbiji, ona kaže: „Nepoželjni, nepodobni, neoprezni, žrtve svojih reči ili oni koje nismo dobro razumeli. Nisu to političari već i umetnici, novinari, pisci, zvezde koje nam rasplamsaju strasti svojim potezima ili stavovima. Uvek se govori o junacima, a meni je baš želja da antijunacima dam reč“.
O tome koliko je opasno u današnjoj Srbiji biti persona non grata, voditeljka N1 je rekla: „Od streljanja rečima do pravog streljanja nije dug put, to smo videli u skorijoj istoriji. Nadam se da se nikad neće ponoviti“.
Miljković dodaje i da „nema nameru da sudi u emisiji, niti da okajava tuđe grehe“.
„Mi smo društvo koje voli hajke, lako planemo, a lako i zaboravimo“, rekla je.
A o tome ko će biti prvi gost emisije, kaže: „Pogledajte u 20h. Imam nameru da se igram sa konceptom emisije, tako ćemo i početi. Ta ‘Persona’ će biti izrazito važna za normalnost i zdravlje ovog društva“.
Emisija se emituje svakog ponedeljka u 20h.
„Nekad će emisija biti u formi intervjua, nekad u formi debate o centralnoj ličnosti. Nije lako na N1 dobiti sagovornika, ako je on na vlasti ili blizak njoj, ali imamo rešenje i za te situacije. I jedno veliko hvala svim kolegama i ekipi koja je pomogla da od jedne moje ideje zaista i nastane ova emisija. Nek nam je sa srećom“, rekla je Miljković.
borba za gledaoce Tese Tesanovica.
_____
????
- Post n°686
kolaboracija je kad si protiv rasista. odlicno.boomer crook wrote:
gde pada ovaj post na polipovoj skali kolaboracije?
_____
????
- Post n°688
To moze samo Nova.rs
http://www.nspm.rs/hronika/nova.rs-sveti-sava-i-kosovski-mit-ispali-iz-skolskog-programa.html
Povecajte dozu Sv Save u skolama! Obeznanite se kosovskim mitom!
http://www.nspm.rs/hronika/nova.rs-sveti-sava-i-kosovski-mit-ispali-iz-skolskog-programa.html
Povecajte dozu Sv Save u skolama! Obeznanite se kosovskim mitom!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°690
ja citao profesor krpez.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°691
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°693
Moram priznati da u zdanje vreme religijski čitam Jeremijine tvitove. One o nadolazećem revanšizmu. Kao Hrišćani, tamo u I veku, kad su čitali Otkrovenje Jovanovo i ina dela.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°694
Bićeš kažnjena. Zapamti.
— Vuk Jeremić (@jeremic_vuk) April 16, 2021
- Post n°695
_____
- Post n°696
Bogotac.
Moram priznati da su i on i Đido u poslednje vreme razvili dobar retorički pristup. Jeremija kroz ovo unhinged prećenje (koje meni godi), i Đida koji je pitanje promene vlasti sveo na pitanje trenutka. Ovo pešadiju i nezadovoljnike psihički razjebava samo tako.
Moram priznati da su i on i Đido u poslednje vreme razvili dobar retorički pristup. Jeremija kroz ovo unhinged prećenje (koje meni godi), i Đida koji je pitanje promene vlasti sveo na pitanje trenutka. Ovo pešadiju i nezadovoljnike psihički razjebava samo tako.
_____
~~~~~
- Post n°697
no more mr nice siptarlone
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°698
Daï Djakman Faré wrote:no more mr nice siptarlone
- Post n°700
"Car Lazar"
_____
~~~~~