24 sata Vučić
- Post n°651
Re: 24 sata Vučić
Da pokaze Milovanu Brkicu da nije bolestan
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°652
Mór Thököly wrote:Kakva je ovo nakaza od zgrade na plakatu?
Mislim da je to ruska crkva koja treba da se gradi u BL, polaganje kamena temeljca za nju je jedan od razloga posjete.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°653
ovi protesti su ga stvarno vratili na fabricka podesavanja. istruli mu djindjic u fiocifikret hadžiabdić wrote:Erős Pista wrote:Loše asocijacije.
Baš.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°654
Ne znam sta vam smeta ograda, i treba deca da su na bezbednom, kao u zoovrtu
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°656
Evo ga na tv.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°659
danas je u "ozbiljan državnik" modu.
ups, upravo je ispao iz njega, lupeta o testiranjima.
- Post n°660
Vasa wrote:danas je u "ozbiljan državnik" modu.
- Guest
- Post n°661
jebemo ekonomske keve, ne samo u Evropi već i u interplanetarnim okvirima i u višestrukim vremenskim linijama prostorvreme kontinuuma.
- Post n°662
Svaki put kada kaže zamajac, Tanasiju Uzunoviću ugine jedno jagnje.
- Post n°664
Ne, ali u pravu si, danas je kao smiren i razuman.
Inace ne kapiram cemu ova KZS.
Inace ne kapiram cemu ova KZS.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°665
wrote:Svaki put kada kaže zamajac, Tanasiju Uzunoviću ugine jedno jagnje.
_____
- Guest
- Post n°666
Da, zapravo nije loše, kako ume da bude - relativno ozbiljno, umirujuće itd, na stranu sumanuto hvalisanje.
A čemu - pa malo je bilansno vreme, tačno između dva paketa ekonomskih mera. Ima smisla da se sada govori o ekonomiji.
Videćemo da li će da prsne do kraja.
A čemu - pa malo je bilansno vreme, tačno između dva paketa ekonomskih mera. Ima smisla da se sada govori o ekonomiji.
Videćemo da li će da prsne do kraja.
- Post n°667
Kirby prodavac totalni.
- Post n°668
Jebote, običan poluprofil brzog puta oko Subotaje do Kelebije grade deset godina, on čovek obećava apsolutno jebeno nepotrebni brdsko-planinski put od Aranđelovca do Majdanpeka.
- Guest
- Post n°669
Gađa lokalne sredine u kojima će se samo o tome pričati pet dana. Kao šlager pevač u hotelskom restoranu, "Ej Marija", "Suzana ljubavi moja", "Zašto ideš Nataša"...rasplače pola sale do kraja večeri.wrote:Jebote, običan poluprofil brzog puta oko Subotaje do Kelebije grade deset godina, on čovek obećava apsolutno jebeno nepotrebni brdsko-planinski put od Aranđelovca do Majdanpeka.
- Post n°671
Vasa wrote:Gađa lokalne sredine u kojima će se samo o tome pričati pet dana. Kao šlager pevač u hotelskom restoranu, "Ej Marija", "Suzana ljubavi moja", "Zašto ideš Nataša"...rasplače pola sale do kraja večeri.wrote:Jebote, običan poluprofil brzog puta oko Subotaje do Kelebije grade deset godina, on čovek obećava apsolutno jebeno nepotrebni brdsko-planinski put od Aranđelovca do Majdanpeka.
- Post n°672
Obećava kanalizaciju Batajnici, asfaltiranje 500 metara ulice da mogu malo manje sranje putem do Zemuna čeka bukvalno godinama.
- Post n°673
Vasa wrote:Gađa lokalne sredine u kojima će se samo o tome pričati pet dana. Kao šlager pevač u hotelskom restoranu, "Ej Marija", "Suzana ljubavi moja", "Zašto ideš Nataša"...rasplače pola sale do kraja večeri.wrote:Jebote, običan poluprofil brzog puta oko Subotaje do Kelebije grade deset godina, on čovek obećava apsolutno jebeno nepotrebni brdsko-planinski put od Aranđelovca do Majdanpeka.
_____
- Post n°674
BG-NS voz neće ići apsolutno nikada ispod 45 minuta, to je prosto stanje stvari, ovo što sad rade sa zatvaranjem pruge na tri godine doneće možda nekoliko minuta brže putovanje u odnosu na varijantu koja je prvobitno racionalno planirana i koja je mogla da se završi bez zatvaranja stare pruge.
Mitomani, lažovi i štetočine, naravno da sam totalno svestan kome i zašto priča, komentarišem jer su mi play-by-plays solidan coping mechanism.
Mitomani, lažovi i štetočine, naravno da sam totalno svestan kome i zašto priča, komentarišem jer su mi play-by-plays solidan coping mechanism.
Last edited by ♏ on Thu Jul 30, 2020 10:51 am; edited 1 time in total
- Guest
- Post n°675
ne mogu da gledam kada uđe u agresivni mod, to mi podigne pritisak na 200 i postajem i ja agresivan. vrlo dugo radim na ublažavanju temperamenta i ne mogu da gledam sadržaje koji mi odmažu u tome.