24 sata Vučić
- Guest
- Post n°676
Re: 24 sata Vučić
"Čekao sam da budem kriv za još nešto u ovoj zemlji". E pa aj zdravo za danas Vučino, idem da pišem nešto lepo o jednoj vrlo zanimljivoj klasi vina.
- Post n°677
Tacno sam se trigerovao na istu recenicu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°678
Prva dva pitanja iz Tsnjuga i od Rade iz Jedinstva, a vec je fazonu - da pozurimo, nemam vremena.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°679
Ja se vec trigerovala na to kako Srbija nece imati dvocifreni pad u Q2 za razliku od svih u Evropi i da cemo mi imati -9.9%.
- Post n°680
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°681
Inace, ovo sa pravljenjem 1 atmosfere kako smo mi super uspesni i da su drugi ljubomorni radi posao kod ljudi. Moja drugarica bila u Gornjem Milanovcu odakle su roditelji od njenog muza i njena svekrva ponavlja tu mantru. I jos je rekla kako Djilas i Bosko idu pa ogovaraju Srbiju po svetu zato sto je mrze.
- Post n°682
Poslednje pitanje Informer.
Potpuno rezirana KZS.
Mislim da mu ozbiljni zavrcu jajca u Briselu.
Uoravo kuka sto ima vise skola Vladimir Nazor nego Zivojin Misic...
Potpuno rezirana KZS.
Mislim da mu ozbiljni zavrcu jajca u Briselu.
Uoravo kuka sto ima vise skola Vladimir Nazor nego Zivojin Misic...
_____
- Guest
- Post n°683
radili smo neka poređenja, red je, firma u kojoj sovjetujem je za prvih 6 meseci imala 11% rast prometa, 14% rast razlike u ceni (restruktiranje portfolia u odnosu na prošlu godinu)
jedini pad je bio u segmentu koji je vezan za neke horeca, inače sve ostalo nema nikakve veze ni sa prehranom ni sa farmacijom
dosta se čudnih stvari dešava
inače, firma u kojoj sam zaposlen, koja takođe ne radi puno ni za prehranu, ni za farmaciju, u julu ima 93% prometa koji je imala prošle godine, na teritoriji evrope
jedini pad je bio u segmentu koji je vezan za neke horeca, inače sve ostalo nema nikakve veze ni sa prehranom ni sa farmacijom
dosta se čudnih stvari dešava
inače, firma u kojoj sam zaposlen, koja takođe ne radi puno ni za prehranu, ni za farmaciju, u julu ima 93% prometa koji je imala prošle godine, na teritoriji evrope
- Post n°684
Koja ispreddragstoraška tirada o ulicama, apsolutno ništa nije rekao u dobroj veri i bez žestoke zamene teza, bukvalno nula stvari.
Sešću jednom i napraviti spisak šta sve mora biti vraćeno... Pohorska, Goce Delčeva, AVNOJ, Proleterska solidarnost, Ho Ši Min, Kozara, Užička republika, spisak bi realno morao da postoji.
Sešću jednom i napraviti spisak šta sve mora biti vraćeno... Pohorska, Goce Delčeva, AVNOJ, Proleterska solidarnost, Ho Ši Min, Kozara, Užička republika, spisak bi realno morao da postoji.
- Post n°685
Dada, pa sta kukate za Zagrebacku kad je to sad Koce Popovica!
Inace, u pitanju je predsednik republike koji "zuri".
Inace, u pitanju je predsednik republike koji "zuri".
_____
- Post n°686
Redovni (ne i ostali, kapiram da fora ide uz zvanje) profesori su imali bolji igrokaz kad im zvoni telefon dok predaju, kažu "oprostite, ministar " i izađu napolje npr. uz "da, gospodine ministre, evo ništa naročito, rešavamo neke Laplaceove transformacije..."
- Post n°687
Ali predsednik drzave u jeku pandemije i pregovora o Kosovu trosi 15 minuta kzs da sere o ulicama.
Hajlajt: U Sarajevskoj ima znacajnih zanatskih radnji...
_____
- Post n°689
Sad vratih. Sta kaze?
_____
- Post n°690
Ma svadja se sa svim ne daj boze da neko nesto pita, breca se na novinara sto nije poneo mikrofon. Ili sam se ja odvikao jer zadnjih godinu dana izbegavam da slusam ili je bio nastup manifestacija bahatosti jer je tako u mogućnosti
- Post n°691
Evo bas gledam. Nije do tebe, ovo je jak kontrast u odnosu na KZS od pre par dana.
_____
- Post n°692
Ovaj brucoš ima problema sa društvenim mrežama.
— Ferman (@Fermantwiit) July 31, 2020
Manje društvenih mreža je moja preporuka..više realnog života i međ narod.
A ako ne budeš ispsovan na pasja kola..onda dođeš i hvališeš se kaki si fini i kak te vole. pic.twitter.com/UF44BQrLlw
_____
- Post n°693
Kakva nekrofilija na KZS...
_____
- Post n°694
Lubenica - može, maska - jok!
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°695
Ala su ga zalizali, izgleda ko neki mrtvozornik.
- Post n°696
[size=36]Srpska dijaspora uputila poruke podrške predsedniku Srbije FOTO[/size]
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=08&dd=08&nav_category=11&nav_id=1716652
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=08&dd=08&nav_category=11&nav_id=1716652
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°697
Gleda mi se Wiseguy kad god prođem pored tog tvog avatara.
- Post n°698
Zar ovo nije Kobra?!?
_____
- Post n°699
Pa šta?
- Post n°700
detektovao sam pominjanje nekih lažnih kobri na ovoj stranici.