24 sata Vučić
- Post n°351
Re: 24 sata Vučić
- Post n°352
Talason wrote:dobro je što je potvrdio da nije video sina
Da bre
Ali on sad više ni ne zna koliko i šta laže.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°354
Erős Pista wrote:Talason wrote:dobro je što je potvrdio da nije video sina
Da bre
Ali on sad više ni ne zna koliko i šta laže.
Вучић је вечерас у уживо програму пред целом јавношћу потврдио да је био у блиском и непосредном контакту са зараженим чланом породице.
— Жељко Видаковић (@zeljkovidakovic) April 29, 2020
Пре 20 дана (10.04.2020.) на конференцији за медије у Нишу тврдио је да је био на “значајној удаљености” од заражене особе. pic.twitter.com/Kr5fE60Dxz
- Post n°355
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°356
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras u emisiji "Hit tvit" da će vanredno stanje biti ukinuto sredu na Đurđevdan, a policijski čas u četvrtak.
“Postoje dva uslova za ukidanje policijskog časa – sedam dana obolelih ispod pet odsto i manje ljudi na respiratorima. Imamo i jedno i drugo. Bitno je da što pre krenemo. Ušli smo u pucanj za ubrzani ekonomski oporavak”, naveo je Vučić.
On je rekao da će vanredno stanje ukinuti Skupština Srbije.
Epidemiolog Predrag Kon naveo je da vanredno stanje ukida i policijski čas, kao i angažman vojske, ali da će neke mere i dalje ostati na snazi.
Da bi sledeće nedelje moglo da bude ukinuto vanredno stanje Vučić je najavio pre nekoliko dana. On je rekao da posle toga više neće biti ni policijskog časa.
Kako je danas izjavio direktor Infektivne klinike u Beogradu, ukoliko se nastavi pozitivan trend u vezi sa brojem novoobolelih od koronavirusa, potpuno ukidanje mera može da se očekuje za nedelju do dve dana. Od sutra u Srbiji počinju da rade kafići i restorani, železnički i drumski međugradski saobraćaj, a gradski prevoz proradiće u Novom Sadu i Kragujevcu.
_____
- Post n°357
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°359
_____
- Post n°361
Last edited by Solus_Rex on Sun May 03, 2020 10:17 pm; edited 1 time in total
- Post n°362
_____
- Post n°363
sto bi rekli Quanoni moj potpis je bio prorockiSolus_Rex wrote:06.05.2020 18:00
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°364
Ali pazite: ne jednu godinu - da nam se omakne nego najmanje četiri godine za redom!
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°365
"Vučić laže i kad laže."Erős Pista wrote:Dal je to stvarno reko
- Post n°366
Last edited by Solus_Rex on Sun May 03, 2020 10:38 pm; edited 1 time in total
- Post n°367
_____
- Guest
- Post n°368
Главни одговорни за систем су Славиша Мићановић @slavisa и Никола Радовић. Забележили смо пар логовања на систем и убер бота @slavisa као и старих ботова Лане Ђурашковић (одмах након недавног изласка из затвора због малверзација са продајом станова) затим @mirjana_kujovic итд.
— Robin Xud (@XudRobin) May 4, 2020
Видећете свакодневне обавезне пријаве и одјаве на систем са именом и презименом ботова, месом пребивалишта и временом логовања. Ту су дежурства, поздрави али и разговори кроз Телеграм chat који је интегрисан у систем. За почетак убер ботови @slavisa @mirjana_kujovic pic.twitter.com/5NRhgxjBFG
Сутра ћу вам показати и објаснити како @KurirVesti @espresors и @Telekom_Srbija директно учествују у целој причи око ботовања.
Ima još mnogo toga na lajni
Last edited by Bendegúz Somogyi on Tue May 05, 2020 9:10 am; edited 1 time in total
- Post n°369
OTKRIVAMO:
— KRIK (@KRIKrs) May 5, 2020
Sve o ratu škaljarskog i kavačkog klana, čije veze vode i do političara
U novoj priči sa @OCCRP i @NVOMANS objavljujemo:
iskaze zaštićenih svedoka
tajne izveštaje BIA-e
video snimke ubistava kriminalaca#RatKlanova #NarkosBalkanhttps://t.co/QRpT2klnUl
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°370
Bendegúz Somogyi wrote:Главни одговорни за систем су Славиша Мићановић @slavisa и Никола Радовић. Забележили смо пар логовања на систем и убер бота @slavisa као и старих ботова Лане Ђурашковић (одмах након недавног изласка из затвора због малверзација са продајом станова) затим @mirjana_kujovic итд.
— Robin Xud (@XudRobin) May 4, 2020Видећете свакодневне обавезне пријаве и одјаве на систем са именом и презименом ботова, месом пребивалишта и временом логовања. Ту су дежурства, поздрави али и разговори кроз Телеграм chat који је интегрисан у систем. За почетак убер ботови @slavisa @mirjana_kujovic pic.twitter.com/5NRhgxjBFG
— Robin Xud (@XudRobin) May 4, 2020— Robin Xud (@XudRobin) May 4, 2020Сутра ћу вам показати и објаснити како @KurirVesti @espresors и @Telekom_Srbija директно учествују у целој причи око ботовања.
Hahaha, super!
_____
- Post n°371
gledam redja imena i prezimena po fb,svima se jasno vidi da su stranacki aktivistiBendegúz Somogyi wrote:Главни одговорни за систем су Славиша Мићановић @slavisa и Никола Радовић. Забележили смо пар логовања на систем и убер бота @slavisa као и старих ботова Лане Ђурашковић (одмах након недавног изласка из затвора због малверзација са продајом станова) затим @mirjana_kujovic итд.
— Robin Xud (@XudRobin) May 4, 2020Видећете свакодневне обавезне пријаве и одјаве на систем са именом и презименом ботова, месом пребивалишта и временом логовања. Ту су дежурства, поздрави али и разговори кроз Телеграм chat који је интегрисан у систем. За почетак убер ботови @slavisa @mirjana_kujovic pic.twitter.com/5NRhgxjBFG
— Robin Xud (@XudRobin) May 4, 2020— Robin Xud (@XudRobin) May 4, 2020Сутра ћу вам показати и објаснити како @KurirVesti @espresors и @Telekom_Srbija директно учествују у целој причи око ботовања.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°372
- Post n°373
Erzsébet Biszak wrote:meni ovo ko tropa de elite drugi deoOTKRIVAMO:
— KRIK (@KRIKrs) May 5, 2020
Sve o ratu škaljarskog i kavačkog klana, čije veze vode i do političara
U novoj priči sa @OCCRP i @NVOMANS objavljujemo:
iskaze zaštićenih svedoka
tajne izveštaje BIA-e
video snimke ubistava kriminalaca#RatKlanova #NarkosBalkanhttps://t.co/QRpT2klnUl
I opet mu napadaju porodicu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°374
"Perica Surla [Plandište]"
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°375
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together